FC Barcelona

на жалост после овог викенда БАРСА се може се опростити од Лиге Примере и усресредити се на Лигу Шампиона у оквиру које улази доста ослабљена :-|

Protiv Salkea ne vode Ronaldinja a nije povrijedjen...interesantno! Oni se bas trude da ove sezone ne osvoje nista...8-)

meni nije jasno isto ,ako oni ostave ronaldinha i sledece sezone a da ne prodaju za neke ogromne pare dok jos vredi zasto ga onda drze u svojim redovima!!!

NAVIJAM DA SE PONOVI FINALE BARSA - ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gotovo nemoguce! I jedni i drugi i krsh formi

malo si se zeznuo u losoj formi ne u i krsh formi mada to i nije bitno,samo ti gledaj pazljivo b92 u utorak i sredu tako isto i za 7 dana,veruj ako prodju BARSA i ARSENAL 1/4 finala oni skoro sigurno igraju u finalu jedni protiv drugih8)8)8)8)
nesto svi otpisuju Romu ja cak mislim da ce ona da napravi iznenadjenje veliko i da ce cak da mozda bar malo vrati man.un!!!!!!!!:!::!::!::!::!:
uglavnom videcemo,navijam da BARSA OSVOJI LIGU S. posto je REAL ispao mada jeste da su u slabijoj formi nego njih ne treba nikad otpisati!!!!!!!!!!:!::!::!::!:

20 shuteva, ali samo 4 u okvir gola, ispromashivashe se samo tako!

Ne znam jesi li gledao utakmicu...ali 4-5 suteva je proslo tik pored stativa...to Valdes ne bi branio...ionako im je golman ``rupa``:mrgreen:

@Vlade Fenerbahce cemo vratiti u Tursku isto kao sto smo vratili Olimpijakos u Grcku...a to znaci otrijeznjene...da bi znali da su trenutno daleko od Plavaca!;)

Ne znam jesi li gledao utakmicu...ali 4-5 suteva je proslo tik pored stativa...to Valdes ne bi branio...ionako im je golman ``rupa``:mrgreen:

@Vlade Fenerbahce cemo vratiti u Tursku isto kao sto smo vratili Olimpijakos u Grcku...a to znaci otrijeznjene...da bi znali da su trenutno daleko od Plavaca!;)

Pa gledao sam, zato i rekoh ispromashivashe se. I to par puta sa 4-5 metara! A o Valdesu inache delim tvoje mishljenje, ali odbranio je 2 shanse alal mu plajvaz :)

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=36548

hahaha Henry u sijetl za 220.000 e nedjeljno.. :D

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=36550

Dani Alveš postigao dogovor sa Barselonom

to za ANrija je cista laprdacija (mlataranje),verovatno ,vrlo moguce da ce on promeniti sredinu na leto!!!

a to za dani alvesa mislim da su sanse minimalne ! (jer znate koji klub(R.M.) je jos u trci za tog igraca )))
na leto ima da bude prelazaka ALA BOOM ,ubedljivo najveci prelazak ima da bude RONALDINHO a gde videcemo ....... taman bi valjalo da ode u MILAN a Kaka' da dodje u real!! (to bi bila vrlo moguca kombinacija,nema veze sto je kaka sa milanom produzio jos 3,4 godine to nije problem))

e Barselonerosi ne lezi vam HETAFE nema sta 0:0
a i Real je odigrao nesereno tako da ostaje 7 bodova razlike a do kraja prvenstva je ostalo 7 ili 8 kola tako da polako se privodi kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poz
Ronaldinho sada vredi 25miliona eeeee a na leto ste mogli da ga prodate za 125miliona i da kupite 3 super igraca ali ........

a Barsa i Celsi ima na leto da prodaju igrace dobro
!!! videcemo ako celsi ispadne od Liverpula po 3 put a mislim da hoce bice veselo za romanoviceve!!!!!!!

sto se tice barse spas im je liga sampiona gde mislim da ce igrati finale to jest da ce da pobede man.un u 1/2 LSa tako valjalo bi da na leto bude malo vise zvucnijih prelaza igraca
poz

Back