FC Barcelona

Онај гол је Баптисту тако укењао да сам ја остао без речи! Видело се да му је лопта прешла мало преко ноге! Сад да му је намештају 15 пута ни једном не би ово поновио!
Али сваком случају Барсина представа била је тужна!

a010.gif

Не могу да блив!:-D
n055.gif

Онај гол је Баптисту тако укењао да сам ја остао без речи! Видело се да му је лопта прешла мало преко ноге! Сад да му је намештају 15 пута ни једном не би ово поновио!
Али сваком случају Барсина представа била је тужна!
Daj ne seri...nije ga uopste prokenjalo. Tacno se vidi da je lepo zahvatio loptu, bas onako kako je zeleo. Barsa veze nije imala:lol: a tek onaj Ronaldinjo...sta da kaze covek za njeg, bas k'o neki rekreativac sa ulicnih terena u Brazilu:lol:

daj bre loze se na laznjake, ova danasnja omladina
ja sam odgledao jedno 2 puta po 5 min, kad su bile neke reklame na onome sto sam gledao, vece sranje je jedino veliki brat

da ne bude samo spam, znaci ova Barsa pojma nema, bez Mesija ste 0, zato bi najbolje bilo da date Liverpoolu Etoa, da ne propada bez veze, mi cemo da vam damo Krauca, uklopio bi se u sivilo

A Eto bi se kao uklopio kod vas po kvalitetu? :lol: Naravno, mislim da je predobar za vas(da ne bude pogrešnih interpretacija :wink: )

A vezano za te slepce
Ne mogu reći da i ja nisam gledao(10 minuta sve ukupno),i odmah sam ukapirao da je to nameštaljka. Pa i sami oni kažu da se meč spremaju po 6 meseci(kako će ko padne, udari, folira, ko pobeđuje...)

Барса ове сезоне без Месија је смешна и немоћна. Питам се како је Бојић с Б92 коментара преживео пораз "моћне" Барсе?

П.С.
Уживајте у коментарима:
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=277784

Bojicu, o Bojicu... Pa izgleda da je SAMO REAL VISE OD BARSE....
(Vuk, 23. decembar 2007 21:38 )
Bojicu nek ti laka crna zemlja!!!
(delija Pancevo, 23. decembar 2007 21:38 )
Samo je barsa vise od kluba hahahahaa
(Radonja, 23. decembar 2007 21:45)
E sad da vas cujem bojicu i komanijo!!! barca ovo barca ono,ma barca je nula!!!!
REAL PRVAK!!!
Napomena:barca je namerno napisano malim slovima!!!
(copa, 23. decembar 2007 21:53)
:lol: :lol: :lol:

17550.jpg

Toliko o tome da će Ronaldinjo ponovo biti onaj stari
Prva slika je pre dve sezone(pretpostavljam), druga je ovosezonska
A i vređali su ga navijači na aerodromu kad je išao u Brazil na praznike
--->samo video
Kad mu na kraju vidim onu tužnu facu još mi ga bude i žao

Krkić pozvan u selekciju Katalonije
Mladi igrač Barselone i donedavno potencijalni reprezentativac Srbije Bojan Krkić pozvan je u selekciju Katalonije za meč sa Baskijom 29. decembra. Krkić je rođen u Ljeidi i kandidat je za obe selekcije, katalonsku i špansku. On je do sada prošao sve mlade selekcije španske reprezentacije, a nedavno je odlučio da igra za Crvenu Furiju. Sada će sa još petih svojih saigrača iz Barselone igrati na meču sa Baskijom, sa kojom je Katalonija igrala 2:2 prošlog oktobra.

Svi igrači su prihvatili poziv, neizvesno je samo učešće Karlosa Pujola zbog povrede.

"Veoma je želeo da igra i siguran sam da će doći, ako bude spreman“, rekao je selektor katalonije Pere Gratakos.

Najviše je igrača iz Barselone 6, četvorica su iz Espanjola, dvojica iz Deportiva, Almerije i Himnastika, dok su po jednog igrača dali Saragosa i Hetafe. U ekipi će biti i jedan igrač trećeligaša Manrese.

Zanimljivo je da Tamudo i Serano nisu pozvani, dok zbog povrede neće biti Alberta Lopa.

Kompletan sastav katalonije:

Golmani: Albert Horkuera (Barselona), Victor Valdes (Barselona)

Odbrana: Karlos Pujol (Barselona), David Garsija (Espanjol), Havijer Čika (Espanjol), Bruno Saltor (Almerija), Karlos Garsija (Almerija), Dani Tortolero (Himnastik), David Belenger (Hetafe).

Srednji red: Ćavi (Barselona), Mark Krosas (Barselona), Serđo Gonzalez (Deportivo), Feran Korominas (Espanjol), Anhel Martinez (Espanjol), Hoan Verdu (Deportivo), Hose Maria Soler (Manresa).

Napadači: Bojan Krkić (Barselona), Antonio Pinilja (Himnastik

Ronaldinjo je nekad bio najbolji fudbaler na svetu jer fudbal za njega nije bio profesija nego zadovoljstvo. On se igrao po terenu. Sad su mu pare, zene i moc udarile u glavu, negde sam citao da je propustio skoro 50% treninga u prosloj sezoni i on se zasitio fudbala.
Njegova karijera je gotova ali sta ga briga. Obezbedio je taj i unuke.

bravo za Krkica,samo napred..

ja zaista ne znam kada je mladic bio potencijalni reprezentativac Srbije? nije mu bilo tesko da sabere dva i dva i odluci se za pravu reprezentaciju a mislim da o jadnoj Srbiji nije ni razmisljao. u svakom slucaju,veoma pametan potez

slazem se za Ronaldinja a i prilicno je jasno da je carobnjak Mesi nova udarna igla ove ekipe

Ма који Кркић! :!: Дечко је Перез по мами (јеврејско презиме шпанских Сефарда), не зна а од српског, никада није био у Србији, тату боли к. и уз то је римокатолик. У преводу, носи само татино презиме, а и то га је срамота, па му на дресу пише Bojan.

Уопште не видим поенту форсирања дечка у медијима и форумима уз лупетања како је "наш". :-?

Back