FC Barcelona

1:0 GOOOLLL! Baptista... :D
1455.jpg

:shock: kakav gol !! !!
:sad:
manje me brine sto gubimo 1:0 nego sto padaju u 16ercu ko babe :mad:

1455.jpg

:shock: kakav gol !! !!
:sad:
manje me brine sto gubimo 1:0 nego sto padaju u 16ercu ko babe :mad:
Zar ovo nije Batista a ne Baptista?
Jeste da ne gledam ovu glupost od am.rvanja ali toliko bar znam :wink:

Bas dobra akcija Reala kod gola. Baptista se kune u Partizan :)
Dupli pas u vazduhu...izradili su ih k'o budale.
Nek' se završi kako hoće ali Barsa mora da izgubi :D I jedni i drugi su tim galaktikosa(u stvari sada je to samo Barsa) i red je da izgube zbog toga, ali i zbog silnog loženja na nju :lol:

Oseca se da Barsi nedostaje Mesi. Bas bih voleo da udje Krkic, da vidimo da li ce se ukenjati. Ja licno mislim da nece..videcemo, daj Boze da udje.

Cestitke Shusteru, nadmudrio je Rajkarda (sto i nije tako tesko) u svakom pogledu. I obratite paznju na Snajdera, mislim da je do sad napravio samo jednu, ili nijednu gresku. Covek je mashina...svaka mu cast. Ubedljivo najbolji pas ima.

Oseca se da Barsi nedostaje Mesi. Bas bih voleo da udje Krkic, da vidimo da li ce se ukenjati. Ja licno mislim da nece..videcemo, daj Boze da udje.

Cestitke Shusteru, nadmudrio je Rajkarda (sto i nije tako tesko) u svakom pogledu. I obratite paznju na Snajdera, mislim da je do sad napravio samo jednu, ili nijednu gresku. Covek je mashina...svaka mu cast. Ubedljivo najbolji pas ima.

Sad ce uci Krkic izgleda....A Snajder izashao:-?

ako za nesto moze da se kaze da je ocajno , onda je to bila igra Barselone danas :x
nema sta zasluzeno smo izgubili,
ovoliko padova iz nemoci ja nisam video na 1 utakmici, uzas !!! :mad:
ocajni su bili svi do jednoga;
Deko, Ronaldinjo, Pujol, Markez, Iniesta, Ture, Dos Santos, :x
ode Real na 7 bodova, a sve mi se cini i titula :-(
Real igra odlicno, za razliku od nas koji ne mozemo da se saberemo,

@Alex
ja sam mislio da je Baptista, xexe, a i lici pomalo
Baptista BOMB ! ! :lol:

:|

Back