Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Ja mislim da ce biti X ili ce razlika biti 1 gol. Bilo kako bilo, navijacu za Real, a bice bas dobra utakmica. Uvek je bila dobra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи,добија Барса!Ja mislim da ce biti X ili ce razlika biti 1 gol. Bilo kako bilo, navijacu za Real, a bice bas dobra utakmica. Uvek je bila dobra.

Чисто сумњам!Ovo me sve podseća na jednu izjavu tipa Alan Ford, koja je glasila otprilike ovako: Ako niko ne pobedi sigurno je da će biti nerešeno!![]()
![]()
Trebalo bi Real da dobije.
Да...Ал' као да неигра!

Sad je imao dobru priliku za gol....1:0 GOOOLLL! Baptista...![]()
1:0 GOOOLLL! Baptista...![]()

Zar ovo nije Batista a ne Baptista?![]()
:shock: kakav gol !! !!
:sad:
manje me brine sto gubimo 1:0 nego sto padaju u 16ercu ko babe :mad:
Dupli pas u vazduhu...izradili su ih k'o budale.Bas dobra akcija Reala kod gola. Baptista se kune u Partizan![]()

Oseca se da Barsi nedostaje Mesi. Bas bih voleo da udje Krkic, da vidimo da li ce se ukenjati. Ja licno mislim da nece..videcemo, daj Boze da udje.
Cestitke Shusteru, nadmudrio je Rajkarda (sto i nije tako tesko) u svakom pogledu. I obratite paznju na Snajdera, mislim da je do sad napravio samo jednu, ili nijednu gresku. Covek je mashina...svaka mu cast. Ubedljivo najbolji pas ima.
Ode tvoja sumnja u paketu sa 3 boda. :razz:Ovo me sve podseća na jednu izjavu tipa Alan Ford, koja je glasila otprilike ovako: Ako niko ne pobedi sigurno je da će biti nerešeno!![]()
![]()
Trebalo bi Real da dobije.
Чисто сумњам!

Tako je FLUID!Ode tvoja sumnja u paketu sa 3 boda. :razz: