FC Barcelona

Rijkaard: ''Oleguer a good example ''

Rijkaard made special mention of the role of Oleguer in the team: “He’s a very important player for us, because of the humility with which he plays and also for his performances. We have to bear in mind that it’s been pretty hard for him to play the entire pre-season and to play really well, and then have to sit on the subs bench once or twice. When he comes on, he always behaves with a humility that is an example to everyone. He’s a player that doesn’t make mistakes. We need him because he balances the team and allows the creative players to shine”.
:evil:

shegi4:
Ronaldinjo pregovara sa Čelsijem?

Brazilska fudbalska zvezda Ronaldinjo pregovara sa Čelsijem oko eventualnog prelaska iz Barselone, gde oseća da se "vodi kampanja protiv njega", navodi engleski list "The Sun".

Ronaldinjo je, tvrdi dalje ovaj list, započeo pregovore sa Romanom Abramovičem preko svog brata i menadžera Roberta de Asisa posle svađe sa trenerom Barselone Frankom Rajkardom. Pominje se da bi eventualni transfer u Čelsi bio "težak" između 50 i 70 miliona evra.

Povod za razmirice koje su nastale na relaciji Ronaldinjo - Rajkard nalazi se u navodnim burnim nočima koje je Ronaldinjo imao uoči važnih utakmica, kao i u njegovom navodnom pijanstvu. Ipak, Rajkard je izjavio da ne veruje u te priče. "Ronaldinjo mi je rekao da priče o tome nisu istinite. Nema razloga da mu ne verujem", rekao je Rajkard, ali ga to ipak nije sprečilo da Ronaldinja ne uvrsti u sastav za utakmicu protiv Sevilje.

Siguran u svojevrsnu "kampanju protiv Ronaldinja" je njegov brat. "Siguran sam da takva kampanja postoji. Čitao sam nekoliko apsurdnih priča o navodnom Ronaldinjovom noćnom životu", kaže de Asis.

Нека иде више, дојадио је и Богу и народу са тим уценама! Да се ја питам трампио би га за Каку на кеца!!!

Zambrota van terena četiri nedelje
Odbrambeni igrač Barselone italijanski reprezentativac Djanluka Zambrota odsustvovaće sa terena naredne četiri sedmice zbog povrede stopala, objavio je vicešampion Španije. Zambrota se povredio na prvenstvenoj utakmici protiv Saragose (4:1) u sredu i zamenjen je u 20. minutu, a skenerom je utvrdjeno da pouzdanom fudbaleru, na sreću, nije slomljena kost, kako se prvobitno činilo.

Osim što će propustiti naredne mečeve Barselone u španskoj Primeri, Zambrota neće moći da igra ni za nacionalnu reprezentaciju Italije 13. oktobra protiv selekcije Gruzije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Искрено говорећи, од како је Роналдињо повређен, Барса се препородила. Меси игра феноменално, не дави лопту, шутира чим може, а Роналдињо дави лопту и само смета. Питам се шта ће бити кад се врати Ето, Анри игра све боље, ту нема места за двојицу.

upravo tako.. finale si gledao i znas koliko je moj Liverpool bio bolji.

no vratimo se na Barsu. dok gledam Milan (kad bas moram) strasno mi se spava a ovi manijaci 90 minuta iz sve snage pokusavaju da daju gol,makar on bio i deseti.

moras ih makar postovati

Primeru ce dobiti ako ih povrede ne desetkuju kao lani.

za CL ne mogu da tvrdim jer sa izuzetkom smesnih timova sa istoka svi ostali igraju veoma jak fudbal.

voleo bih Barsu i Liverpool u finalu ali ko zna sta ce tu na kraju ispasti

upravo tako.. finale si gledao i znas koliko je moj Liverpool bio bolji.
no vratimo se na Barsu. dok gledam Milan (kad bas moram) strasno mi se spava a ovi manijaci 90 minuta iz sve snage pokusavaju da daju gol,makar on bio i deseti.

moras ih makar postovati

iskreno moj Liverpool nije bio bolji, pokusali su da izguraju na fizicke predispozicije i spremu, a posto Milan igra sa 6 defanzivaca to nije islo

Back