nikolina90
Aktivan član
- Poruka
- 1.944
Meni je i onaj Ronaldinhov prvi bio odlican.Dobro su igrali danas,samo da nastave tako...
:-)
16.09. protiv Osasune...

:-)
16.09. protiv Osasune...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej Barca igra sledecu utakmicu protiv Girone u katalonskom kupu.5.9.

Mota prešao u Atletiko iz Madrida
Igrač sredine terena, Brazilac Tjago Mota, prešao je iz Barselone u redove madridskog Atletika za sumu od 2.5 miliona evra. Ugovor s "jorgandžijama" Mota je potpisao na jednu sezonu i za to vreme će zaraditi milion evra.
"Mota će biti vrlo značajan igrač jer može uspešno da igra na sredini terena, ali i u odbrani", rekao je trener Atletika iz Madrida, Havijer Agire
-----------------------
Vijest je stara par dana ali posto vidim da niko nestavlja...premale pare za takvog igraca..
Operisan Samjuel Eto
Napadač Barselone u subotu je podvrgnut hirurškoj intervenciji zbog povrede tetive desne noge koju je zaradio na prijateljskom susretu protiv Intera odigranom prošle nedelje.
Kamerunac će zbog ove povrede pauzirati najmanje tri meseca, a prvih osam nedelja uopšte neće trenirati.
Prinudno odsustvo Etoa će olakšati izbor trenera Rajkarda pošto holandski stručnjak na raspolaganju ima Ronaldinja, Mesija i Anrija, verovatno najjači napad u Eropi.
Razveo se Tijeri Anri
Napadač Tijeri Anri u ponedeljak se i zvanično razveo od britanske manekenke Kler Meri posle četiri godine braka. Kako je objavio tabloid ’’The Sun’’ ovaj razvod bi Anrija mogao da košta enormnu sumu novca i kao takav da obori sve rekorde u istoriji razvoda među fudbalerima.
Ročište za razvod trajalo je samo nekoliko minuta, ni Anri ni gospođica Kler nisu bili prisutni, a oko cifre koju će bivša supruga dobiti odlučiće sudija u slučaju da njihovi advokati ne uspeju da se dogovore.
Kako navodi ’’The Sun’’, Anri je već našao utehu u zagrljaju poznate španske glumice Paz Vega.
Jos neshto...nebitno koliko su vijesti stare niko prije ih nije stavio na ovu temu...A to za Henry-ja iako nema veze sa fudbalom on je Barcin igrac i zasto ja to nebi stavio na ovu temu...onaj kome se nesvidja nek ne cita...POZZzzzzzzzzzzAlex.L:Prva i druga vest su stare par dana, ali treća je stara bar mesec dana. Ne vidim svrhu da postavljaš vesti koje su toliko stare, i koje blago rečeno nikoga ne zanimaju(koga zanima koliko je Anrijeva bivša uzela para od njega i koja mu je nova ?! Zna li se šta je Ćavi jeo juče u restoranu oko 23:15 sa svojom ženom/devojkom/švalerkom????)
Postavljanjem takvih postova se ne pokazuje ljubav prema klubu, već ljubav prema većem broju postova(sve tri vesti su mogle u jedan komentar :wink: )
Jos neshto...nebitno koliko su vijesti stare niko prije ih nije stavio na ovu temu...
A to za Henry-ja iako nema veze sa fudbalom on je Barcin igrac i zasto ja to nebi stavio na ovu temu...
:wink:onaj kome se nesvidja nek ne cita...
POZZzzzzzzzzzz
Trebali su oni podici cijenu i za dos santosa da im ga neko neuzme...citao sam u SPORT-u da je manchester united ponudio 20 miliona eura za dos santosa...Alex.L:Koja je to bolest, da neko sa nepunih 18(znači trenutno godina kao ja) vredi 60 miliona evra. Jasno je da je to da bi se zaštitili od drugih ponuda, ali što je mnogo mnogo je.
Znači Dos Santos po njima vredi 3 puta manje
Hahahahahaha ta ti je dobra...real od barce nikad nece biti jaci...hahahahahahaMa de real je jaci sad od barse
e izvini nesto ne mogu da se setim ko ima vise titula au da ni je to real onaj iz madrida a da taj jeshegi:Hahahahahaha ta ti je dobra...real od barce nikad nece biti jaci...hahahahahaha