shegi
Primećen član
- Poruka
- 977
Ej bas volim barcu.Al nije to.Skoro niko nepise na ovoj temi pa ja pisem vijesti da odrzim temu na prvoj strani.Stacu kad sam jedini barcin fan na krstarici.pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogu havala da nisam jedini na ovoj temi i nisam jedini koji vjeruje u BARCU i SVE NJENE IGRACE , a pod prvo RONALDINHA .POZZ_0pu§TεNº_:@BUBIVII
1) Ronaldinjo je u sezoni 2006/07 bio najbolji strelac i najbolji igrac Barselone ! ! !
jeste mu protekla sezena slabija od prethodne ali i on je ljudsko bice,na 5-6 utakmica nije bio na nivou a i tad je imao 2-3 coveka prikovana uz sebe, plus nije isto kad mu vise od pola sezone drustvo u napadu pravi Gudjonsen a ne Eto, ili Zili umesto Mesija,
tako da niti se on zajebava na terenu (dobro mozda ponekad) , niti ga boli uvo za Barsu, on je sam izjavio da bi voleo ovde da zavrsi karijeru, (mada verujem da ce se oprobati i u drugim ligama )
takav je igrac i takav covek na terenu i toliko daje barsi i njenim navijacima , da treba da budes srecan sto imas najboljeg igraca na svetu u timu
posle mesec dana odmora, sto rece shegi uz veru navijaca vraca se i bicemo opet najbolji!
Gledo sam al ste se svi nesto utisali.Bullitt13:Ниси једини, немој да лупаш глупости!
Погледај мало раније постове!
_0pu§TεNº_:Milan dovodi Ronaldinja isto kao Real Kaku
Sta ja znam.Mozda ga i dovedu.Samo ako ga Barca misli prodavati trebali su to uraditi ove sezone jer su dobijali velike pare, a sledecu sezonu neznam bas da ce svota biti velika._0pu§TεNº_:Milan dovodi Ronaldinja isto kao Real Kaku