FC Barcelona

Kako mi je drago sto je Real osvojio titulu... nemate pojma... i sad kad sam gledala tekmu sve se skupilo, i ta njihova losa sezona, i zao mi bilo Beckhama (koga inace ne volim), i drago mi bilo zbog Cannavara (koga inace volim), ma sve sve sve... bas sam navijala da pobede... svaka im cast i zasluzili su i pobedu i tutulu...
p.s. ovo pisem u Barsinoj temi, jer Realova ne postoji... :|

I meni je drago. Ovo ne pisem da bi se rugala barsinim navijacima, iako ne volim barsu, ali Real je zasluzio titulu. Zao mi je sto odlaze Bekam i Roberto Karlos, ali mi je drago sto Kapelo ostaje. Svima im je zapusio usta.
@sweetchick Ako hoces mozemo da otvorimo temu o Realu. Ja njih najvise volim u Primeri.

ode titula u djavola...:(.....ali posteno je nismo ni zasluzili zayebavali smo se u zadnjih par tekmi, a Real je davao sve od sebe i pobedjivao, tako da su stvarno zasluzili ovu titulu mnogo vise od nas..;)

Drago mi je zbod Reala njih najvise volim u Spaniji.Ne bi bilo lose otvoriti temu o njima. Sto se tice Toma Kruza,Viktorija mora da bude u fensi drustvu... :roll: Cudi me da mu njegova religija dozvoljava gledanje fudbala...

generalno dali smo ubedljivo najvise golova, a primili najmanje,
veci deo prvenstva smo igrali bez glavnih napadaca,
Real je odlicno odigrao drugu polovinu prvenstva ali ipak su osvojili titulu na srecu neverovatnim spletom okolnosti tako da ako ostanu glavni igraci ja sav veliki optimist za sledecu sezonu

Ne postoji izraziti favorit za osvajanje LŠ.
To sam rekao još dok su se igrale grupe LŠ, i stvarno, osvojio je Milan iako je to malo ko očekivao.
A vidim Barsa je ove sezone bila favorit za LŠ, Primeru, svetsko prvenstvo klubova, Superkup Evrope, španski kup...
Šta je od toga osvojila???

LJUDI..............:shock: :shock: :shock:

ANRI PRESAO U BARSELONU

22.06. - Dosadasnji kapiten londonskog Arsenala i francuski fudbalski reprezentativac Tijeri Anri presao je u Barselonu za 24 miliona evra, prenosi spanski radio "Kadena ser".
Anri (30) je imao ugovor sa Arsenalom do juna 2010. godine, ali je ipak odlucio da u predje u Barselonu. Prema tvrdnjama spanskog radija, Anri je potpisao cetvorogodisnji ugovor sa katalonskim klubom.
Barselona je pokusavala da dovede Anrija i proslog leta, ali je on tada ipak ostao u Londonu.

Back