Немо' тако! Кака је за Дека измислио фудбал!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije vazno cak i da je najbolji na svetu ja ga necu u barsi...odvratan mi je...Bullitt13:Немо' тако! Кака је за Дека измислио фудбал!!!
BUBIVII:ma nije vazno cak i da je najbolji na svetu ja ga necu u barsi...odvratan mi je...
Alex nemoj da se ljutis.Svi smo ovde da iznesemo svoja misljenja. a to da ce eto`o i henry igrati zajedno nije izvedivo jer ako henry ode u barcu eto`o ce otici iz kluba(najvjerovatnije u milan).Alex.L:Nadam se da dolazi kod nas. Eto i Anri... još više cool..![]()
ma ne znam ja nista vise od tebe...nego me decko jednostavno nervira...a takve ne zelim u klubu koji obozavam ...Bullitt13:Изгледа да знаш нешто што ја не знам, па подели то онда са мном!!!
Alex nemoj da se ljutis.Svi smo ovde da iznesemo svoja misljenja. a to da ce eto`o i henry igrati zajedno nije izvedivo jer ako henry ode u barcu eto`o ce otici iz kluba(najvjerovatnije u milan).
nikolina90:Jel postoji sansa da Eto ostane u Barceloni? :-)

ja se nadam...nikolina90:Jel postoji sansa da Eto ostane u Barceloni? :-)
C,c,c...Nema, ti bas moras da uhvatis za mene...Sherlock:Mesi je odlican igrac. Odbrambenim igracima pravi malu decu. Svaka cast. I voleo bih da Barsa bude sampion a ne mrtvi Real. Sto se tice ruke, ne znam zasto je Jeka toliko iziritirana time. Da li je on kriv sto sudija nije video? Da li je Barselona potplatila utakmicu?? Ne razumem sta pokusavas da kazes, a da to nije greska sudije, koja se dogadja.