FC Barcelona

Е онај 'ебени Ман Јунајтед, довео Андерсона и Нана, а баш бих волео да се бар један од њих нашао у Барси!
Читам јуче на Еуро Спорту, Чики Бегуристан каже да за Лампарда нема места у Барси! Који тенкре!

nikolina90:
Jel postoji sansa da Eto ostane u Barceloni? :-)

Као што рекох, скоро су занемарљиве шансе да ће и Ето'о и РониЛадињо играти заједно следеће сезоне, а онај који највероватније напушта клуб је Камерунац!
Пошто још сезона није завршена и Барса има пуне руке посла и под јаким је притиском, не прича се толико о трансферима, више се нагађа ко долази, а ко одлази, тако да ће клупко почети да се одмотава тек за неких 2 до 3 недеље!!!

Jos uvek je niste izgubili, a da je onaj "gol" Mesija ponisten kao sto je i trebalo da bude izgubili biste je . Ja ne znam da li sudije imaju oci ili je neko novo pravilo "desne/leve ruke" uvedeno pa se cisti golovi rukom priznaju. Uzas.

Messi nije zbog tog gola trenutno najbolji, nego zbog forme u kojoj kida sve oko sebe.... Poslednjih nekoliko utakmica je odigrao neverovatno, a i ovaj gol rukom je majstorija... Jeste jadno, ali treba uraditi to a da sudija ne vidi...
O.K. je da postigne jedan neverovatan gol kao Maradona, ali da postigne oba je vec neverovatno...
Ko je gledao Barcu u poslednjih nekoliko tekmi uverio se sa kakvom lakocom igra Messi, i kako pravi budalama odbrambene igrace...

Mesi je odlican igrac. Odbrambenim igracima pravi malu decu. Svaka cast. I voleo bih da Barsa bude sampion a ne mrtvi Real. Sto se tice ruke, ne znam zasto je Jeka toliko iziritirana time. Da li je on kriv sto sudija nije video? Da li je Barselona potplatila utakmicu?? Ne razumem sta pokusavas da kazes, a da to nije greska sudije, koja se dogadja.

Sherlock:
Mesi je odlican igrac. Odbrambenim igracima pravi malu decu. Svaka cast. I voleo bih da Barsa bude sampion a ne mrtvi Real. Sto se tice ruke, ne znam zasto je Jeka toliko iziritirana time. Da li je on kriv sto sudija nije video? Da li je Barselona potplatila utakmicu?? Ne razumem sta pokusavas da kazes, a da to nije greska sudije, koja se dogadja.
C,c,c...Nema, ti bas moras da uhvatis za mene... :lol: :lol: :lol:

Ne pokusavam da kazem da je barsa podplatila sudiju i ne pokusavam da kazem da je Mesi kriv sto je sudija priznao gol vec komentarisem. Samo komentarisem. Dogadja se da sudija ne vidi nesto, ali linijski sudija je bio mnogo blizi Mesiju od glavnog sudije pa predpostavljam da je on to morao lagano da vidi. Trebalo bi da im proveravaju vid pre nego sto im dozvole da sude utakmicu.

Eto, zadovoljan :D ? Vidis da uopste nisam iziritirana time. Ni malo. Ovako bi komentarisala i kad bi bilo ko dao takav gol.

Back