Clyde_the_Glide
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
dobro nije lose bilo sa betisom, dobro smo proshli, sad bezimo jedan bod realu i sevilji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A drugi penal - iskreno kada mi nismo videli iz onoliko usporenih gde mogu sudije u bas tom trenutku da vide.U svakom slucaju penal za polemiku.Po meni sudije nisu tu krive neko bi sudio neko ne-cista sreca sta ce ti zapadne
P.s.Cestitam na pobedi i trenutnom prvom mestu u ligi.Poz_0pu§TεNº_:alex zmijski ti avatar

Real i tako raspadnut i dalje drzi trece mesto i u trci je za titulu... Ne raspaduju se oni, nego je spanska liga ojacala, jer glupo je da Real i Barca samo pobedjuju... Ovako je zanimljivijeAlex.L:ReJal se baš raspao, ono do kraja. U 8 mečeva imaju 5 poraza.
Walken:Real i tako raspadnut i dalje drzi trece mesto i u trci je za titulu
Nisu iskoristili zato sto su i oni gubili od manjih ekipa (Sevilja, Atletiko, Saragosa, Valensija) kao i Real.... Arsenal sad pobedjuje, ali je na pocetku dosta kiksirao pa nema sanse da stignu Manu, a Real je na pocetku dobijao (izmedju ostalih i Barcu) pa ovi kiksevi sad nisu od velikog znacaja na tabelu (Barca im sad bezi 2 boda sa tekmom manje)... Milan i da nema kaznu opet bi zaostajao za Interom bar 20 bodova, tako da im je ovo najgora sezona u zadnjih nekoliko godina... Bekam je dobar fudbaler, samo sto je previse otisao u marketing, jer novinari ce pre napisati kakve je gace obukao nego to da li je odlicno odigrao...Alex.L:Meni onda nije jasno kako niko nije iskoristio "uspehe" Reala, pa ga prestigao!
Arsenal i Milan(oni su imali kaznu, ruku na srce) zaostaju po 15 bodova, ali pobeđuju, dok Real zaostaje 5 bodova a gubi.
Tim koji ide na titulu ne sme da dozvoli kikseve protiv Levantea, Uelve, i sličnih timova. Razumljivo bi bilo da izgube od Barse, Valensije, Sevilje.
Kad smo vec kod Reala, danas pobediše posle 5 mečeva, golove dali van Nistelroj, i niko drugi do Bekam!!!
Video sam prvi go. Dominantno!!!!! Ne znam kako, ali svaki put kad mislim da je uradio sve što može, on me iznenadi. Sjajno! Svaka čast na pobedi!Tokan:Роналдињо дао два гола.