FC Barcelona

Пенал јесте био сумњив, шта више пенала није ни било искрено речено. Али генерално гледано Барса је била боља и сасвим заслужено победила.

a kad sam video prvi put, delovalo je 100%penal, al na usporenom snimku :(
ovaj penal prvi (za seltu0 bio mnogo smesan, ova budala Oleger opali iz sve snage kopackom po Giu, Gio pri padu gurne Angela i penal :-))))
ne znam koj ce k*909 vise Oleger u barsi,
inace treci gol je dao Zili.
----
@alex zmijski ti avatar :wink:

Pa jeste al je bio penal-koliko god komican jer je udario igraca.Hteo je on da udari loptu al je udario po nozi...:)A drugi penal - iskreno kada mi nismo videli iz onoliko usporenih gde mogu sudije u bas tom trenutku da vide.U svakom slucaju penal za polemiku.Po meni sudije nisu tu krive neko bi sudio neko ne-cista sreca sta ce ti zapadne :) P.s.Cestitam na pobedi i trenutnom prvom mestu u ligi.Poz

Стварно, пенал нема везе са мозгом. Ипак Барса била мноого боља и заслужено добила.

А Олегера не бих пустио ни у Бежанију колико је дечко глуп!!

To znaci da je liga jaka... Razlika izmedju prve Barce i sestoplasirane Saragose je osam bodova, a u Engleskoj Mancester bezi Arsenalu 17 bodova... Ako se Real (koji zaostaje 5 bodova za Barcom) raspada, sta reci onda za Arsenal ili Milan koji zaostaju preko 15 bodova... Real je u prvom delu sezone redjao pobede i sad moze da dozvoli kikseve, a da je bar u dve tekme pobedio sad bi bio prvi, tako da ne vidim zasto se raspadaju...

Meni onda nije jasno kako niko nije iskoristio "uspehe" Reala, pa ga prestigao!
Arsenal i Milan(oni su imali kaznu, ruku na srce) zaostaju po 15 bodova, ali pobeđuju, dok Real zaostaje 5 bodova a gubi.
Tim koji ide na titulu ne sme da dozvoli kikseve protiv Levantea, Uelve, i sličnih timova. Razumljivo bi bilo da izgube od Barse, Valensije, Sevilje.

Kad smo vec kod Reala, danas pobediše posle 5 mečeva, golove dali van Nistelroj, i niko drugi do Bekam!!!

Alex.L:
Meni onda nije jasno kako niko nije iskoristio "uspehe" Reala, pa ga prestigao!
Arsenal i Milan(oni su imali kaznu, ruku na srce) zaostaju po 15 bodova, ali pobeđuju, dok Real zaostaje 5 bodova a gubi.
Tim koji ide na titulu ne sme da dozvoli kikseve protiv Levantea, Uelve, i sličnih timova. Razumljivo bi bilo da izgube od Barse, Valensije, Sevilje.

Kad smo vec kod Reala, danas pobediše posle 5 mečeva, golove dali van Nistelroj, i niko drugi do Bekam!!!
Nisu iskoristili zato sto su i oni gubili od manjih ekipa (Sevilja, Atletiko, Saragosa, Valensija) kao i Real.... Arsenal sad pobedjuje, ali je na pocetku dosta kiksirao pa nema sanse da stignu Manu, a Real je na pocetku dobijao (izmedju ostalih i Barcu) pa ovi kiksevi sad nisu od velikog znacaja na tabelu (Barca im sad bezi 2 boda sa tekmom manje)... Milan i da nema kaznu opet bi zaostajao za Interom bar 20 bodova, tako da im je ovo najgora sezona u zadnjih nekoliko godina... Bekam je dobar fudbaler, samo sto je previse otisao u marketing, jer novinari ce pre napisati kakve je gace obukao nego to da li je odlicno odigrao...

Eto odbio da udje u igru, Rajkard strpljiv
Ponedeljak, 12. februar 2007. 16:40

Napadač Barselone Samjel Eto odbio je da na utakmici protiv Rasing Santandera u igru udje tri minuta pre kraja, a trener aktuelnog prvaka Evrope Frank Rajkard kaže da neće preduzimati ništa pre razgovora s njim.

"Eto se normalno zagrevao, a kada je trebalo da udje u igru rekao je mom pomoćniku da ne želi da igra poslednje tri minuta. To je šteta, ali još nisam razgovarao s njim i ne znam o čemu se radi", rekao je Rajkard.

Šef stručnog štaba katalonskog tima posle utakmice u razgovoru sa lokalnim novinarima rekao da ne želi ništa da radi naprečac i da je uvek posle takvih situacija najbolje prespavati, pa onda odlučivati.

"Svaka ishitrena odluka bila bi verovatno štetna i za igrača i za klub. Zbog toga je najpametnije da se svi naspavamo i opustimo pa da ujutro na miru sednemo i razgovaramo", rekao je Rajkard.

S njim se složio i predsednik Barse Djoan Laporta koji u prvoj izjavi nije osudjivao svog igrača.

"Samjuel je imao četiri teška meseca i razumem da je željan igre i golova. Ne znam njegove motive, ali mislim da treba da ga podržimo. Na sreću, Rajkard je pravi stručnjak da razreši ovakve situacije i siguran sam da će sve biti u redu", rekao je Laporta.

Eto se posle četvoromesečne pauze zbog povrede kolena na teren vratio 4. februara na utakmici protiv Osasune kada je igrao poslednjih

Ako не могу други, онда ће Рајкард да разјебе Барсу, ****** па није Ето неки крш играч па да му игра задња 2-3 минута, брука. Човек већ тренира 15-ак дана, сигурно може играти барем 15-20 минута, а не да га понижава да игра задња 2-3 минута.

Back