FC Barcelona

Kako javlja španska “Marka”, svetska kuća fudbala je posle ponovnog prebrojavanja glasova za najboljeg fudbalera sveta u 2006. godini utvrdila da je nagrada greškom pripala Fabiju Kanavaru. Navodno je na insistiranje ljudi iz okruženja drugoplasiranog Zinedina Zidana obavljeno novo brojanje glasova prema kome je utvrđeno da je francuski reprezentativac pobedio, a ne kao prvobitno kapiten svetskih prvaka Italije. Zidan će, prema pisanju "Marke", na mini-ceremoniji koja će se održati 30. decembra u Monaku dobiti "Zlatnu loptu" koju će, javlja isti izvor, Kanavaro morati da vrati.

Alex.L:
Kako javlja španska “Marka”, svetska kuća fudbala je posle ponovnog prebrojavanja glasova za najboljeg fudbalera sveta u 2006. godini utvrdila da je nagrada greškom pripala Fabiju Kanavaru. Navodno je na insistiranje ljudi iz okruženja drugoplasiranog Zinedina Zidana obavljeno novo brojanje glasova prema kome je utvrđeno da je francuski reprezentativac pobedio, a ne kao prvobitno kapiten svetskih prvaka Italije. Zidan će, prema pisanju "Marke", na mini-ceremoniji koja će se održati 30. decembra u Monaku dobiti "Zlatnu loptu" koju će, javlja isti izvor, Kanavaro morati da vrati.

Svejedno mi je dal ce da bude Zidan ili Kanavaro, samo da zubati ne bude prvi!

Alex.L:
Jeste, ali novopečeni navijači su još gadniji!

Kако ти уопште можеш да знаш од када ја навијам Барселону? Да ли ме пратиш, уходиш, да ли ме знаш барем пар година? Ако је и један твој одговор на ово " да " онда у реду, ако није онда и даље лупаш по навици, комплекси просто избијају из таквих сличних теби, коју Барсу мрзе више од било кога.. Уосталом не знам одакле ти право да коментаришеш мене кад немаш апсолутно никаквог појма о мени...

Tokan:
Kако ти уопште можеш да знаш од када ја навијам Барселону? Да ли ме пратиш, уходиш, да ли ме знаш барем пар година? Ако је и један твој одговор на ово " да " онда у реду, ако није онда и даље лупаш по навици, комплекси просто избијају из таквих сличних теби, коју Барсу мрзе више од било кога.. Уосталом не знам одакле ти право да коментаришеш мене кад немаш апсолутно никаквог појма о мени...
Mozda nije mislio direktno na tebe.

@jeka i george
ne navijaju svi za barcelonu od kako je osvojila ligu shampiona.kod mene sad svi vole chelsea,arsenal,real,milan,a do finala svi navijali za nju.
e da chestitam hiljaditi post:-):-):-)

trick-trick:
@jeka i george
ne navijaju svi za barcelonu od kako je osvojila ligu shampiona.kod mene sad svi vole chelsea,arsenal,real,milan,a do finala svi navijali za nju.
e da chestitam hiljaditi post:-):-):-)
Nisam rekla da svi navijaju za barsu odkad je osvojila LS. Recimo, moj najbolji drug navija za barsu odkad zna za sebe. Ja samo kazem da je glupo sto neki zbog toga pocinju da navijaju za odredjeni klub, a svaka cast onima koji navijaju zato sto stvarno vole barsu ili bilo koji klub.
Hvala :-) pozz4you
@bob marley Uopste ne provociras, tvoje pravo da pitas. Bas onako da kazem strastveno pre godinu i po,a pre sam se lomila izmedju Celzija i Junajteda. I sada volim i Celzi i Junajted.Malo vise Celzi ali ipak i Junajted. :-)

Vidim da sam pogodio u srce navijače Barselone. Šta to govori? Govori da istina boli, i to mnogo. Tek očekujem napade na mene, mada posle ovog posta, ko zna...

Ti vise mrzis Barsu nego sto volis Arsenal,ko gubi ima pravo da se ljuti!
To nije tačno, pre svega zato što smatram da je engleska liga najbolja na svetu, i više volim čak i Liverpul kao tim, nego bilo koji tim van Engleske(koje uopšte ne pratim, pa ne mogu da ih volim ili mrzim, samo simpatišem ili ne). Ako čak više simpatišem meni najomraženiji engleski tim od super-ultra-mega-giga kluba Barse,koja u stvari i nije klub, ona je više od toga :roll: (da naravno, pogotovo u poslednje dve godine :roll: ), onda je jasno koliko volim Arsenal, a koliko uopšte i obraćam pažnju na druge timove(pre svega van Engleske).
Arsenal sada gubi zbog loše igre i zbog povreda, to je činjenica koju svako vidi, i koju nema svrhe poricati, ili sakrivati, ali se ne ljutim na sudije, i druge faktore, kao navijači drugih timova, kada njihovi timovi gube.

ne navijaju svi za barcelonu od kako je osvojila ligu shampiona.kod mene sad svi vole chelsea,arsenal,real,milan,a do finala svi navijali za nju

To uopšte nisu navijači, to su likovi koji omiljeni tim menjaju svake sezone, ili polusezone, zavisi u kakvoj je ,aktuelno omiljen tim, formi. Ako ima takvih "navijača" Arsenala, koji su juče navijali za Milan, Juventus, Bajern, Real, Mančester ili bilo koji drugi klub, ja ih se iskreno gadim!!!

Ja te ne poznajem, to je činjenica, ali mogu da prepoznam pravog i novopečenog navijača na kilometar. To se oseti u postovima. Oće li me neko ubediti da je ,mnogo puta spominjani Bojić sa B92, dugogodišnji navijač Barselone. Ko uspe dajem mu štagod poželi na svetu!
Taj ceo tvoj post je već toliko puta pisan, čitan ,slušan na raznim mestima da je postao odgovor bilo kog "navijača" bilo kog kluba, ne samo Barselone: Otkud ti znaš otkad ja navijam za .........
Kompleks - reč koja se često može čuti u ustima navijača timova koji vode ili su trenutno na vrhuncu: ko god ne voli taj tim, on ima kompleks od njega :roll:
Citirao sam upravo tvoj post jer je bio odličan za odgovor koji sam napisao. Da ga je napisao i navijač bilo kog tima, makar da ga je napisao navijač Arsenala(kojih ovde inače nema, ja sam jedini), ja bih isto tako odgovorio, uopšte ne misleći na njega.
Jeka ti lepo kaže, ko ti garantuje da sam mislio na tebe??? E sad, ako si se ti sam prepoznao, onda yebiga, svima će sve biti jasno!!!

Pozdrav svima i srecna Nova godina, najzad mi o5 radi internet, fala Bogu.
Zelim vam svima puno zdravlja, srece, uspeha, ljubavi,para. .
i zelim vam da Barca osvoji i ove godine primeru i ligu sampiona, pozdrav .:-)

Back