Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Cekamo BUBIVII-a koji je zapao u depresiju :-D .. Valjda ce ga ova pobeda oraspoloziti. Inace u utorak se nadam da cemo slaviti, a cak i ako ne pobedimo odgovara nam i nereseno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogu hvala,i mi nekog pobedismo,a najvise me raduje cinjenica da je Roni dao dva komada.....sledi Celzi,makar nereseno da izvucemo i ja zadovoljan....JekaiGeorge:Cekamo BUBIVII-a koji je zapao u depresiju :-D .. Valjda ce ga ova pobeda oraspoloziti. Inace u utorak se nadam da cemo slaviti, a cak i ako ne pobedimo odgovara nam i nereseno.
Poz
) isao na teren da se svadja sa sudijom posle kraja utakmice???To ne mogu da skapiram.........znam ja da je hteo pobedu,al zasto je poceo da se svadja tamo sa sudijom.........Зато што је утакмица продужена 6 минута, а судија свирао крај минут раније, плус што је судија био очајан, добро да батине није добио...MadonnaGirl:Meni samo nije jasno zasto je onaj Raajkard(valjda se tako pise) isao na teren da se svadja sa sudijom posle kraja utakmice???To ne mogu da skapiram.........znam ja da je hteo pobedu,al zasto je poceo da se svadja tamo sa sudijom.........
Zato sto je sudija produzio mec za 6 min(u prevodu na srpski:"dok Celzi ne da gol"),a posle je cim je Celzi izjednacio sacekao samo pola minuta i svirao kraj(iako je ostalo jos nesto vise od minuta za igru),u strahu da Barca, slucajno,ne postigne gol...supak,al' nema veze,ko sisa takve slepce!MadonnaGirl:Meni samo nije jasno zasto je onaj Raajkard(valjda se tako pise) isao na teren da se svadja sa sudijom posle kraja utakmice???To ne mogu da skapiram.........znam ja da je hteo pobedu,al zasto je poceo da se svadja tamo sa sudijom.........
To uopste nije tacno. Prvo sudija nije prorok tako da nije mogao da predvidi da ce Celzi da da gol pa da nastimuje vreme koje je potrebno, a drugo verovatno zna bolje od Rajkaard-a kad treba da svira. A cak i da je ranije svirao barsa za taj jedan minut ne bi nesto promenila ( ne bi ni Celzi u istoj situaciji). A sudija je jos i dobro sudio kakva je ono bila utakmica. Bilo je mnogo ostre igre i sa jedne i sa druge strane i utakmica je bila vrlo teska za sudjenje. A da ti kazem pravo mozda ste navikli da se sudi vama u korist pa ti sad cudno sto sudija igra po drugacijoj melodiji od one koju vi svirate.BUBIVII:Zato sto je sudija produzio mec za 6 min(u prevodu na srpski:"dok Celzi ne da gol"),a posle je cim je Celzi izjednacio sacekao samo pola minuta i svirao kraj(iako je ostalo jos nesto vise od minuta za igru),u strahu da Barca, slucajno,ne postigne gol...supak,al' nema veze,ko sisa takve slepce!![]()
Ne kazem ja da je prorekao da cete dati gol,ali je produzio utakmicu sto je vise mogao u nadi da ce se to desiti,a posle cim ste dali gol,odmah je pozurio da svira kraj....JekaiGeorge:To uopste nije tacno. Prvo sudija nije prorok tako da nije mogao da predvidi da ce Celzi da da gol pa da nastimuje vreme koje je potrebno, a drugo verovatno zna bolje od Rajkaard-a kad treba da svira. A cak i da je ranije svirao barsa za taj jedan minut ne bi nesto promenila ( ne bi ni Celzi u istoj situaciji). A sudija je jos i dobro sudio kakva je ono bila utakmica. Bilo je mnogo ostre igre i sa jedne i sa druge strane i utakmica je bila vrlo teska za sudjenje. A da ti kazem pravo mozda ste navikli da se sudi vama u korist pa ti sad cudno sto sudija igra po drugacijoj melodiji od one koju vi svirate.
Nemas zasta da se bunis jer je rezultat posten, a i sudija nije imao neke fatalne greske i sudjenje je po meni bilo sasvim ok.
BUBIVII:Ne kazem ja da je prorekao da cete dati gol,ali je produzio utakmicu sto je vise mogao u nadi da ce se to desiti,a posle cim ste dali gol,odmah je pozurio da svira kraj....![]()