8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Keeper:zar cje vam taj gol nadoknaditi proshlosezonske poraze?
Proslosezonski PORAZ!
Da je bilo pravde bio bi Milan u finalu a ne barselona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:zar cje vam taj gol nadoknaditi proshlosezonske poraze?
STO SAM JA SAD ISKOMPLEKSIRANA?Keeper:paz' ove kompleksashe.
jedan milanovac i chelzijevac. zar cje vam taj gol nadoknaditi proshlosezonske poraze?![]()
kako to? zato shto je Sheva izjednachio iz faula? tako se ide u finale?ZzZzZz:Proslosezonski PORAZ!
Da je bilo pravde bio bi Milan u finalu a ne barselona.

svaka chast.milanfan:BARSELONU MRZIM ODAVNO...
stvarno nema pojma. ne osecja igru jednostavno. i josh je promashio dve stopostotne. u 50om je trebalo biti 1:2 a ne 2:0 ..... posle je sve otishlo u ****. ovi ubishe presingom, i josh imaju odlichnu igru (@chelzijevci: ovako izgleda igra, odbrana+napad, ne samo odbrana)..... mada, sudija im malo pomog'o, sve im dozvoljavao, emerson je trebao da leti josh u prvom poluvremenu.****** Nisterloj ga zakuca. Samo da se vrati Eto i Barsa nastavlja da melje, jer ovaj Gudjonsen nije igrac za Barsu, bori se on i sve to trci, ali jednostavno nema klvalitet.
Keeper:kako to? zato shto je Sheva izjednachio iz faula? tako se ide u finale?
stvarno? na temi chelsea postuju i oni koji ga ne vole, forza milan isto tako, a i na drugim... pa sto ne bih i ja ovdeKeeper:svaka chast.
ali ovo nije tema za one koji mrze barcelonu.
.

Keeper:@zzzzz: nego na shta si mislio? na utakmicu sa Chelsea, i kako je "nepravedno" iskljuchen onaj manijak, kad mu je trebalo dozvoliti da ubije Messija?

a ti imas puno postovanja prema meni, jel?Keeper:@zzzzz: nego na shta si mislio? na utakmicu sa Chelsea, i kako je "nepravedno" iskljuchen onaj manijak, kad mu je trebalo dozvoliti da ubije Messija?
@milanfan: bash me briga shto druge budale idu po Chelsea temi i pljuju, ja to ne radim, i voleo bih kad makar iz poshtovanja prema meni ne bi to radila. imash Milanovu temu, idi tamo i uzhivaj, ovde dodji kad imash da prokomentarishesh neshto ozbiljnije od "mrzim barcu". molim te.
Messi je trenutno ubedljivo njabolji maldi fudbaler na svetu i prvi igrac Barce, a to da je glumac kao sto je rekao murinjo je smesno... Pa Krespo koji je tada bio igrac Celsija je rekao da je video Messija posle utakmice i da je bio sav u masnicama.... Videli ste sta su mu radili ovi iz Reala, pogotovu ga je Emerson odvalio......JekaiGeorge:Del Horno je izbacen iz igre samo zato sto bi onaj mali mesi bio bolji glumac nego fudbaler.
Na TV se samo cini da udarac nije jak kao sto izgleda.... Trenirao sam fudbal (sto ne verujem i za tebe) i znam da da ti udarci koji na oko ne izgledaju opasno mogu veoma da bole... Ne verujem ni da Cristiano lazira jer i njega biju na svakoj tekmi, kao sto su nekad tukli Nedveda.... Mene cudi samo kako njemu Emerson nije polomio nogu posle onog starta za zuti karton....JekaiGeorge:@Walken Nisam ni jednog momenta rekla da je on los igrac kao ni da udarac Del Horna nije bio jak. Ali mislim da ipak nije bio za crveni, mogao je da dobije zuti. Da je ono bio tako jak sut Mesi ne bi mogao da nastavi da igra,a ne mozes da poreknes da se valjao vise nego sto je bilo normalno za takav udarac. To je itekako uticalo na sudijsku odluku i zato je Del Horno dobio mnogo strozu kaznu nego sto je stvarno zasluzio. Mesi je odlican igrac samo je njegov problem sto kao i vecina latino fudbalera (npr. Kristijano Ronaldo) mnogo lazira povrede nego sto ga stvarno povredjuju dok kod Engleza i Engleskog fudbala to nije slucaj. Zato su i navijaci smatrali da Del Horno nije zasluzio zuti i zato su mesiju i skandirali " Cheat,cheat!!!" i zato su mu na ovoj utakmici zvizdali.
Te pobede nisu bile nezasluzene...bice bolje kad se vrati Eto'o ali tad ce biti kasno... :sad:JekaiGeorge:@BUBIVII Nesto ne primecujem kod tebe ono samopuzdanje i onu sigurnost kao kad si bio ubedjen da barsa nece imati problem sa Celzijem, a jos manje sa Realom. Vidis, vraca im se za one nezasluzene proslosezonske pobede.. I za Milan i za Celzi i za Benfiku ...
Ali don't worry predpostavljam da ce biti bolji kad im se vrati Eto.
PoZz i tebi ali nisam siguran da ce se uskoro nesto promeniti u igri Barce....rema:Svaki tim moze da upadne u los niz i da mu padne forma...bice bolje .... Poz

Nadam se da cemo igrati dobro ... neka bolji pobedi
Poz