FC Barcelona

Keeper:
paz' ove kompleksashe. :)
jedan milanovac i chelzijevac. zar cje vam taj gol nadoknaditi proshlosezonske poraze? :mrgreen:
STO SAM JA SAD ISKOMPLEKSIRANA? :roll:
BARSELONU MRZIM ODAVNO, A NE SAMO ZATO STO SU NAS IZBACILI PROSLE GODINE!!! ZAR NE SMEM DA SE RADUJEM GOLU REALA? DA NECES MOZDA DA MI ZABRANIS? SAMO BI DA SE SVADJAS...ODYEBI
I JEKA IMA PUNO PRAVO NA SVOJE MISLJENJE...NE RAZUMEM ZASTO SI SE SVADJAO SA NJOM

ZzZzZz:
Proslosezonski PORAZ!
Da je bilo pravde bio bi Milan u finalu a ne barselona.
kako to? zato shto je Sheva izjednachio iz faula? tako se ide u finale? :lol:

milanfan:
BARSELONU MRZIM ODAVNO...
svaka chast.
ali ovo nije tema za one koji mrze barcelonu.

****** Nisterloj ga zakuca. Samo da se vrati Eto i Barsa nastavlja da melje, jer ovaj Gudjonsen nije igrac za Barsu, bori se on i sve to trci, ali jednostavno nema klvalitet.
stvarno nema pojma. ne osecja igru jednostavno. i josh je promashio dve stopostotne. u 50om je trebalo biti 1:2 a ne 2:0 ..... posle je sve otishlo u ****. ovi ubishe presingom, i josh imaju odlichnu igru (@chelzijevci: ovako izgleda igra, odbrana+napad, ne samo odbrana)..... mada, sudija im malo pomog'o, sve im dozvoljavao, emerson je trebao da leti josh u prvom poluvremenu.

ne mislim da je problem igra, osim shto jako puno greshe na sredini i shto ne znaju shta cje kad ih protivnik stisne. osim toga, sve je kao i uvek - puno shansi, puno lopte u nogama, ali nema realizacije. znachi katastrofa kako ne mogu da ubodu. :|

u svakom sluchaju, nisam video nadigraniju i bespomocjniju Barcu.

@zzzzz: nego na shta si mislio? na utakmicu sa Chelsea, i kako je "nepravedno" iskljuchen onaj manijak, kad mu je trebalo dozvoliti da ubije Messija? :)
@milanfan: bash me briga shto druge budale idu po Chelsea temi i pljuju, ja to ne radim, i voleo bih kad makar iz poshtovanja prema meni ne bi to radila. imash Milanovu temu, idi tamo i uzhivaj, ovde dodji kad imash da prokomentarishesh neshto ozbiljnije od "mrzim barcu". molim te.

ne budi neozbiljan, gde bi ih benfika proshla, pa sve i da su imali tri penala. nazhalost nisam gledao tekme.... kolko je bilo? 1:1 i 2:0, 3:0 u revanshu? :|

kako im se vracja?... ko im uskracjuje penale? nemoj mi te babine fore i fazone.
gube jer muljaju, nemaju ideje i nemaju napadacha.

2:0 za Real! Realno su bili bolji tim u svakom minutu igre i sasvim zasluzeno pobedili. Bas mi je drago da im je konacno krenulo, bila sam ubedjena da ce im sa Kapelom kad-tad krenuti. barsa opet igrala vrlo slabo i imala je srece sto je bilo samo 2:0.
@Keeper Da je prosle sezone bilo 11 na 11 na utakmici sa Celzijem barsa bi prosla isto kao i sad. Eto ti zivi dokaz. A da mnogi timovi iz raznih razloga (poznatim samo doticnim sudijama) nisu osteceni u susretu sa barsom (cudne li slucajnosti?) barsa uopste ne bi bila tako dobra prosle sezone. Znaci neki timovi, i ne mislim samo na Celzi, su igrali protiv 11 igraca barse i 12-im sudijom.Sevi je ponisten cist gol, Del Horno je izbacen iz igre samo zato sto bi onaj mali mesi bio bolji glumac nego fudbaler.
I uopste ne lecim komlekse (ustvari nemam komlekse jer ta pobeda barse nije bila postena) vec se radujem napretku Reala, a pogotovo golu Raula. Za njega ovaj dan ima posebnu vaznost. Dva sina su mu rodjena bas kada se igrao El Classico. :-)
@milanfan Nemoj da se nerviras zbog Keeper-a . Slobodno komentarisi on ne moze nista da ti zabrani. Ovo je tema i za one koji imaju pozitivno i za one koji imaju negativno misljenje o barsi. Na svim ostalim temama je tako, pa ne vidim zasto bi ova bila drugacija.
pozz4you :-)

Keeper:
@zzzzz: nego na shta si mislio? na utakmicu sa Chelsea, i kako je "nepravedno" iskljuchen onaj manijak, kad mu je trebalo dozvoliti da ubije Messija? :)
@milanfan: bash me briga shto druge budale idu po Chelsea temi i pljuju, ja to ne radim, i voleo bih kad makar iz poshtovanja prema meni ne bi to radila. imash Milanovu temu, idi tamo i uzhivaj, ovde dodji kad imash da prokomentarishesh neshto ozbiljnije od "mrzim barcu". molim te.
a ti imas puno postovanja prema meni, jel? :roll:
radujem se zbog realovog gola, a ti odmah-vidi ovu kompleksasicu
zbog ovog molim te cu da prestanem da se svadjam, bar za sada...ali postovacu i dalje

Jeka, choveche, da Del Horno nije igrao ultimate fight tekma bi bila 11 na 11.
kakve veze ima to shto se Messi valjao ko malo majmunche? zar to menja chinjenicu da je onaj manijak ishao djonom na njegov stomak a ne na loptu??? .... brutalan start na igracha jednako je crveni karton. shta sad krivite sudiju i Messija? isto ko englezi na SP shto su popizdeli na Ronaldo-a zato shto je trazhio crveni mesto da su videli chinjenicu da je ovaj namerno nagazio igracha koji je lezhao. ista stvar.
a dal je onaj gol Sheve bio chist nikad necjemo saznati jer kamere prosto nisu zabelezhile shta se desilo sa tim duelom, jer je faul bio izveden na brzaka. nisu im se uopshte videle noge, gledao sam taj snimak deset puta. a vi ste smetnuli sa uma da je Sheva mogao Puyola saplesti nogama, namerno ili nenamerno, u svakom sluchaju, faul.

JekaiGeorge:
Del Horno je izbacen iz igre samo zato sto bi onaj mali mesi bio bolji glumac nego fudbaler.
Messi je trenutno ubedljivo njabolji maldi fudbaler na svetu i prvi igrac Barce, a to da je glumac kao sto je rekao murinjo je smesno... Pa Krespo koji je tada bio igrac Celsija je rekao da je video Messija posle utakmice i da je bio sav u masnicama.... Videli ste sta su mu radili ovi iz Reala, pogotovu ga je Emerson odvalio......

@Walken Nisam ni jednog momenta rekla da je on los igrac kao ni da udarac Del Horna nije bio jak. Ali mislim da ipak nije bio za crveni, mogao je da dobije zuti. Da je ono bio tako jak sut Mesi ne bi mogao da nastavi da igra,a ne mozes da poreknes da se valjao vise nego sto je bilo normalno za takav udarac. To je itekako uticalo na sudijsku odluku i zato je Del Horno dobio mnogo strozu kaznu nego sto je stvarno zasluzio. Mesi je odlican igrac samo je njegov problem sto kao i vecina latino fudbalera (npr. Kristijano Ronaldo) mnogo lazira povrede nego sto ga stvarno povredjuju dok kod Engleza i Engleskog fudbala to nije slucaj. Zato su i navijaci smatrali da Del Horno nije zasluzio zuti i zato su mesiju i skandirali " Cheat,cheat!!!" i zato su mu na ovoj utakmici zvizdali.
@BUBIVII Nesto ne primecujem kod tebe ono samopuzdanje i onu sigurnost kao kad si bio ubedjen da barsa nece imati problem sa Celzijem, a jos manje sa Realom. Vidis, vraca im se za one nezasluzene proslosezonske pobede.. I za Milan i za Celzi i za Benfiku ...
Ali don't worry predpostavljam da ce biti bolji kad im se vrati Eto.

JekaiGeorge:
@Walken Nisam ni jednog momenta rekla da je on los igrac kao ni da udarac Del Horna nije bio jak. Ali mislim da ipak nije bio za crveni, mogao je da dobije zuti. Da je ono bio tako jak sut Mesi ne bi mogao da nastavi da igra,a ne mozes da poreknes da se valjao vise nego sto je bilo normalno za takav udarac. To je itekako uticalo na sudijsku odluku i zato je Del Horno dobio mnogo strozu kaznu nego sto je stvarno zasluzio. Mesi je odlican igrac samo je njegov problem sto kao i vecina latino fudbalera (npr. Kristijano Ronaldo) mnogo lazira povrede nego sto ga stvarno povredjuju dok kod Engleza i Engleskog fudbala to nije slucaj. Zato su i navijaci smatrali da Del Horno nije zasluzio zuti i zato su mesiju i skandirali " Cheat,cheat!!!" i zato su mu na ovoj utakmici zvizdali.
Na TV se samo cini da udarac nije jak kao sto izgleda.... Trenirao sam fudbal (sto ne verujem i za tebe) i znam da da ti udarci koji na oko ne izgledaju opasno mogu veoma da bole... Ne verujem ni da Cristiano lazira jer i njega biju na svakoj tekmi, kao sto su nekad tukli Nedveda.... Mene cudi samo kako njemu Emerson nije polomio nogu posle onog starta za zuti karton....

Nisam trenirala fudbal :-D . U pravu si da udarci nisu uvek onakvi kakvi nama izgledaju, ali generalno gledano vecina fudbalera koja igra u latino zemljama (Italija,Spanija it...) mnogo lazira povrede, to jest mnogo vise od Engleza ili Nemaca. I mene cudi kako mu nije polomio nogu, mada u ovakvoj situaciji barsi to ne bi trebalo.

Ne laziraju oni povrede nego su vecina latino igraca mnogo bolji tehnicari, dok su Englezi i Nemci fizicki mnogo spremniji i jace ulaze u duel jer mnogo lakse trpe udarce.... Englez posle jakog udarca ustane i igra (Terry na primer), a navijaci u Engleskoj misle da su svi igraci fenomenalno spremni i da im ti udarci nista ne mogu, sto nije slucaj sa latino igracima .... Nemanja Vidic je rekao da je svaka tekma u Premier ligi kao boks mec i da je fizicka snaga najbitnija.... To sto je Messi (kao i ostali latinoameri) mnogo bolji tehnicar od Engleza ili Nemaca, a nije fizicki jak kao oni, nije razlog da ga prozivaju da je glumac i varalica... Opet kazem da je Krespo izjavio da je Messi posle te tekme bio neverovatno izubijan (videli su se u reprezentaciji)....

JekaiGeorge:
@BUBIVII Nesto ne primecujem kod tebe ono samopuzdanje i onu sigurnost kao kad si bio ubedjen da barsa nece imati problem sa Celzijem, a jos manje sa Realom. Vidis, vraca im se za one nezasluzene proslosezonske pobede.. I za Milan i za Celzi i za Benfiku ...
Ali don't worry predpostavljam da ce biti bolji kad im se vrati Eto.
Te pobede nisu bile nezasluzene...bice bolje kad se vrati Eto'o ali tad ce biti kasno... :sad:

Back