FC Barcelona

Ja mislim da Čelzi može maksimalno da izvuče nerešeno. Mada sa druge strane, može da se desi da se kod Barsinih igrača dogodi ono (nama) poznato, lako ćemo ih sada razvaliti, malo ćemo se zayebavati po terenu publici za dušu. A šta ako Hilario zablista protiv Barse(ne mora da znači da hoće, ali šta ako). Tako je Stojković protiv Brage, evo danas nam je reprezentativni golman!

Iskreno,Barsa nije u EKSTRA formi. Mnogo fali Eto,Ronaldinjo pomalo "pali motore" Gudjonsen se dobro uklapa,sve u svemu mislim da ce sa Celzijom biti "tu i tamo" izjednacen mec. Bojim se Seve...Mozda sad protiv Barse proradi.
Celzi isto ima dosta problema,nisu uigrani kao prosče god,fali golman.

STA JE BILO,A? Pobedice barsa Celzi jednog dana, a to sigurno nije ovaj. Kako mi je drago. "Cuveni" Ronaldinjo nije mogao da makne od Bularuza. Ha,Ha,Ha kakva slatka pobeda...
GO,CHELSEA,GO!!!!

dobili ste bitku ali ne i rat

Al me oduševio Bularuz, to je nešto neviđeno. Ronaldinjo ga je samo jednom predriblao tokom cele utakmice!!!! Stvarno bi bilo sramota da on opet dobije nagradu za fudbalera godine, kad on to ove godine nije(negde od Februara on se živ ne vidi)!!!!

Ja se utrippovao da je Hilario neki mladić(obično su treći golmani mladi) a on 31 godinu ima. Imao je sitne kikseve, ali oni nisu presudili meč.

Barci katastrofalno nedostaje Eto'o.... :|
znachi uzhasno kolko im fali. na Stamford Bridgeu su igrom, chak i onako muljavom i bezidejnom, u par navrata pokazali da su klasa za Chelsea, drzhali igru pod kontrolom podjednako, al dzhabaka sve to kad nema Eto'oa da to zavrshi, a drugi za to nisu sposobni. Ronaldinho je uzhasno provaljen, vishe ne mozhe kao pre, treba mu podrshka. od februara pa do kraja proshle sezone je imao redovno podrshku i mogao je da na jednu utakmicu uradi jedan vazhan potez, a ostali sve da iznesu, al vecheras nije bilo nikog da ponese igru, kao shto je mali Messi proshli put izyebo sve na Stamford Bridgeu, kao shto je Guily srushio Milan, il Larsson Arsenal u finalu.

puno malih brzih napadacha (saviola, iniesta, guily, messi) jednostavno ne mogu da zamenjuju jednog Eto'oa, mozhda mogu protiv Seville i tako tih, al velike utakmice ne mogu. ne vredi Rajkardu da budzhi napadache ko vecheras, ubedljivijeg poraza ga je spaslo samo to shto Shevi ne ide.

Заслужен пораз Барсе у гостима, али Барса победи Челзи у много важнијим утакмицама, тако ће да се и насатави, засладите се овом победом, заслужена је.

JekaiGeorge:
Da, da klasa su za Celzi... To se dalo primetiti ;-)
Bularuz je pokazao ko je klasa.
Ha,Ha!!!!
CHELSEA4EVER!!!
klinac il se raspravljaj kako treba, argumentima, ili se nogiraj na svoju temu o Chelsea pa tamo drkaj na Bularuza, odavde se skloni ako nemash shta pametnije ili makar u tendenciji pametnije da kazhesh. jel mozhesh to?

Keeper:
klinac il se raspravljaj kako treba, argumentima, ili se nogiraj na svoju temu o Chelsea pa tamo drkaj na Bularuza, odavde se skloni ako nemash shta pametnije ili makar u tendenciji pametnije da kazhesh. jel mozhesh to?
Kretenu neces ti da mi kazes da li cu ili necu da komentarisem na ovoj temi, jel' ti jasno ili da ponavljam? Vidim tvoje jake argumente, puna ih je tema. Moj argument je neoboriv: vas ronaldinjo je samo jednom prosao pored Bularuza i kad je prosao nije nista uradio. Jel' ti treba jos argumenata, da je Celzi bio bolji da pocnem da nabrajam? Osim toga ja sam zensko i rekla bih da sam od tebe starija pa minimum 3 godine.

Ljudi cemu netrepeljivost i netolerancija :) Barca je odlican tim ali morate priznati da i oni mogu lose da igrajuChelsea ih je juce zatvorio na svim poljima , Ronaldinju su namestili "flaster" i taj posao je odlicno odradjen.U svakom slucaju ce Chelsea-ju tesko biti protiv Barce u gostima.Tu je sansa Barce.Ne znam sto umanjujete pobedu Chelsea-ja ja to nisam nikada radio kada je Barca pobedjivala.Prosli put ste vi nas dobili pa sam rekao svima da je bilo zasluzeno.Ipak razmislite ako je Rajkhard rekao da je zasluzeno onda je stvarno tako.Poz jos jednom . Bez ljutnje i nervoze

JekaiGeorge:
Kretenu neces ti da mi kazes da li cu ili necu da komentarisem na ovoj temi, jel' ti jasno ili da ponavljam? Vidim tvoje jake argumente, puna ih je tema. Moj argument je neoboriv: vas ronaldinjo je samo jednom prosao pored Bularuza i kad je prosao nije nista uradio. Jel' ti treba jos argumenata, da je Celzi bio bolji da pocnem da nabrajam? Osim toga ja sam zensko i rekla bih da sam od tebe starija pa minimum 3 godine.

znachi argument da je Chelsea bio bolji ti je to shto je Ronaldinjo proshao samo jednom pored Boulahrouza? :lol:

ti si genije. majke mi. i dzhaba ti shto si zhensko i da si 30god. starija od mene, kad se ponashash ko 12-godishnji klinja.

@rema: nema nervoze kod normalnog razgovora. samo kod ovih popaljenih klinaca. :)
ne, zasluzheno je Chelsea pobedio, nema shta, nashli taktiku, zatvorili sve, ja samo objashnjavam da je to sve slab fudbal i slaba igra. umeli su Chelsea i Barca mnogo bolje i pojedinachno i medjusobno.

Argument je da najbolji barsin igrac nije mogao da makne dalje od Bularuza, a ni ostali igraci nisu pokazali mnogo sto sta. Samo tri suta u okvir gola Hilarija, a od pocetka utakmice Celzi je nametnuo svoj tempo i mnogo se vise igralo na barsinoj polovini. Celzi je imao i mnogo vise prilika od barse. Samo da Seva nije promasio ono, bilo bi 2:0 100%. Bez obzira na sve, moras da priznas da je Celzi igrao bolje i da je pobeda sasvim zasluzena.
A stvarno mislim da te se ne tice koliko ja imam godina ni kako se ja ponasam. Ovo nije tema o meni vec o barsi. Ako te nerviram ja ili moji komentari nemoj da odgovaras na njih i resen problem. Necemo valjda da se svadjamo zbog gluposti.

Ne.On je jedan od `onih` koji nalaze dlake u jajetu............necu ni da pricam,jer su i njegovi postovi jedan od razloga sto sam prestala da idem na tinejdzere........:roll:.........jednostavno ne mogu da prihvate cinjenicu da je `velika` barca izgubila........

Nisi trebala da prestanes da ides na Tinejdzere. Sta te briga za nekog tamo, samo ga ignorisi i resen problem.
Oprosti mu, istina nekad ume da boli, a napad je uvek najbolja odbrana.
Nemamo oko cega da se raspravljamo rezultat govori sam za sebe. A hoce nece morace da prihvati cinjenicu da je velika barsa izgubila. Sto se pre pomiri sa tom cinjenicom to bolje.
pozz4you:-)

Mozda ce im biti teze nego na Stamford Bridzu, ali ako barsa bude igrala kao sto je igrala Celzi ce ponovo pobediti, osim toga Celziju odgovara X , a barsi samo pobeda.
Tako da ce barsa igru poceti sa vecim pritiskom nego Celzi.

MadonnaGirl:
Ne.On je jedan od `onih` koji nalaze dlake u jajetu............necu ni da pricam,jer su i njegovi postovi jedan od razloga sto sam prestala da idem na tinejdzere.................jednostavno ne mogu da prihvate cinjenicu da je `velika` barca izgubila........

Pa i ovde isto!
Pojavi se jednom u 3 meseca i pocne da namece svoje misljenje svima!

Back