Dobro, Teri dao neregularan gol, svakom timu ponekad sudije pomognu - ali nijednom kao barsi...
Čelsiju su pomogli i protiv Juventusa 2009-e, a siguran sam da mogu naći još utakmica gde su ih malo pogurali ... Sa druge strane debelo su oštećeni protiv Intera i takođe mogu naći još utakmica gde su zakinuti ... Kao i za svaki drugi klub, a ljudi se uhvatili samo Barse i Barse, kao da im svaku tekmu sviraju po penal i protivniku ponište čist gol ...
Kako su pobedili Milan, benfiku, celzi? Kako su uzeli trofej LS? Sta je bilo sa Arsenalom?
Auu Jeko pa jesil ti gledala bar ove klipove što sam ostavio ... Od ovoga samo je Milan oštećen za gol Ševčenka ... Ne znam što spominješ Benfiku, tad su ih razbili ... Koji Arsenal spominješ, iz 2006-e kad je Kempbel dao gol iz nepostojećeg faula ili iz prošle godine kad je Mesiju poništen gol u Londonu, kad nije sviran penal nad njim u revanšu ili kad je Van Persiju oprošten crveni koji je dobio 15-ak minuta kasnije? Znači ponište im gol, ne sviraju im penal, i opet se priča da su im sudije pomogle jer je Van Persi isključen (a trebao biti isključen ranije) ... Znam da su se mnogima zgadili jer godinama osvajaju, i da imaju ljigave igrače, i ja ne volim pola tima tamo kod njih, ali nije mi jasno zašto ljudi bar ne gledaju tekme pa onda pričaju da im sudije pomažu, nego ovako po difoltu kao papagaji - "Farsa, dobijaju uz pomoć sudija, 564645 penala za Čelsi, Mesi glumi, itd. itd. itd." ... A niko ne gleda onu drugu stranu gde je Barsa jednako oštećena (ako ne i više) u svim tim utakmicama koje im zameraju ...
Kad se videlo da ars odoleva, onda je sudjen i penal i crveni.. Cim im ne ide, momentalno neko iz protivnickog tima dobije crveni, ili se svira slobodnjak koji je skoro pa kao penal koliko je blizu ili nesto tako... Igraci se valjaju po terenu kao pokoseni, kao da igraju balet... ***, sve ima ima, ali koliko oni glume, pa ni Italijani im nisu ravni...
Iskreno se ne sećam kad je Barsa dala gol iz slobodnjaka, to im je najslabija tačka i verujem da bi više voleli da im se to ne sudi jer lakše im je da se ušetaju u gol nego da daju iz slobodnjaka ... Penale im takođe sude normalno, ne preterano kao Realu, čak i premalo uzevši u obzir da su stalno u 16-ercu protivnika ... Evo, Iniesta i Sančez su se povredili u meču sa Realom, ne verujem da su glumili ...
Što se valjanja tiče, baletana svuda imaš, najveći je u Čelsiju ...
mesija fauliraju, stoji, ali ne razumem zasto su njegove noge vrednije od necijih drugih pa se startovi nad njim drakonski sankcionisu..
Sad sam siguran da ne gledaš utakmice Barselone, nego da je ovo rečeno jer je takav stereotip ... Messi pretrpi brutalne startove u toku tekme, i da sudije idu po propisu nad njim bio bilo po 2-3 žuta i jedan crveni u toku tekme ... Kad igraju sa Realom taj broj sigurno možeš duplirati ...