FC Barcelona

Gotivim Barsu, iako nisam jedan od onih koji ce da razbije glavom plafon kad daju gol ili zid kad ga prime i stvarno mi se nije dopalo ono sto sam video sinoc, jer iako su te neke nesportske stvari postale nazalost sastavni deo fudbala (svako ken*a sudiji, svako folira, narocito kad je tako bitno za ekipu), smatram da mora postojati neka granica, jer utakmica onda postaje lakrdija.

Trudim se da budem sto je moguce vise objektivan i nema dakle nikakvog opravdanja.

Medjutim ne mogu se oteti utisku, da mi je izuzetno drago sto je onaj ljigavac koji zapravo najvise pravi od fudbala lakrdiju i koji je dobrim delom usmerio igru u tom pravcu, izduvao na taj nacin.

Da li navijacici reala (citaj:tinejdzeri koji su culi da je Real kupio Ronalda za 100 miliona,odgledali jedva 3 utakmice u zivotu i pale se na usijane glave koje umesto da igraju fudbal giljotiniraju one koji prikazuju nesto) stvarno misle bi eventualni zuti kartoni Barsinim asovima uticali na ishod meca??? ne bih rekao.......
Jednostavno pogledajmo posed 71 prema 29% i sve je jasno.....jasno je ko igra fudbal,a ko je kompleksas,zavisnik,trener ovog hibridnog projekta je tezi oblik sportske patologije,BOLESNIK....
To sto navijacici reala tuguju je ok,ali sto neutralni gledaoci npr iz Srbije placu i kidaju zanoktice sto kompleksinjo nije prosao sa svojom taktikom 11-0-0 TO NIKAKO NE SHVATAM.......Zar vam je lepse da gledate gnjavazu i puko branjenje?Sta vam smeta u fudbalskoj savrsenosti koju pruza Barca?Kako ne shvatate da Mesi igra glavom,a Ronaldo ne moze da iskontrolise sebe na deonici vecoj od 10m...Kako ne prepoznajete umetnost u nogama Inijeste i Cavija? Zar vam Cavi Alonzo i Pepe vise odgovaraju?Jel ovo fudbal ili ragbi? Da li svako ko igra napadacki treba da snosi zdravstvene posledice od manijaka i psihickih iz Reala?
Zar su duzni da ostaju bez bubrega oni koji igraju fudbal?U cemu je onda smisao fudbala?
Patologiji je prosle godine nekim trikom poslo za rukom ubijanje lepote fudbala,ali ove godine NE......jel i u prvom mecu novembra bilo nepravedno sudjenje?
Slusaju li sebe ovi hibridizovani momci,koji misle da su puni sebe ako imaju najbolje svetske ugovore?Ekipa se ne gradi tako sto ces istrisati kesu svakog roka,ekipa se gradi iz omladinske skole.....dzaba Peresu novac kad nema mozga.....a i njegovom treneru koji misli da je bunker topla voda....kaze kako da Psiho pardon Pepe nije dobio karton Mesi ne bi prosao,a kako proci ako te taj neko gurne,zatim saplete,onda zgazi,pa te sutne?
p.s. druze neuredjeni da li vi u realu igrate ragbi,box,,ultimate fight u cemu je stvar???

Iza svakog znacajnijeg nastupa Farse u Ligi sampiona u posljednjih 10 godina kriju se nepravde... Ovdje su samo neke... Da ne bude da samo ja pisem o tome...ovaj put sam pronasao jednu veoma cijenjenu medijsku kucu...
http://www.mirrorfootball.co.uk/opi...dgy-goals-and-no-penalties-article729244.html

Dobro igraju momci iz Farse, ali na kraju bih pitao samo kao Murinjo... Zasto? Zasto?(ako su vec tako dobri)

Evo jos pristalica hibridizovanog fudbala.........vasa ljubomora postaje patoloska.....da je Barsi dosudjen karton onda bi sve bilo u redu,onda bi bili srecni i zadovoljni sto je executor fudbala u finalu,ovako ne valja umetnost danas nije na ceni......

Iskreno ne zna se ko je gori ucesnik finala...
Ja cu opet to finale da zaobidjem...

Zaobidji ga hbg jos uvek,iako ne kao nekada fudbal je prepoznatljiv po brzini igre i napadackim crtama,a kvalitetni timovi nazalost ostaju da jadikuju nad svojom taktikom..........ja ja ja ja bice veselo na Camp nou kad se ovaj parapleg otvori,a nema sredini,pa kad ga razvuku uf uf uf novembra je jos dobro prosao.......
predlog: cekaj 20** da vidis finale Real-Celsi udaraca ka golu 2 u okvir gola 0,tacnih pasova 38% itd itd

@admiral11
Ja primjecujem da si ti samo ovdje mozak... Svi ostali su glupi... Takodje, Farsa je mozak od ekipe, a ostalo su plasticne nindze i balvani...
Vrlo interesantan pogled na okolinu...

Pa ako neko nanese protivniku povredu ne moze da ima mozak......
A sta do hibridni pasticni fenseraj?da se mase pale na ronaldove fintice protiv Almerije,jel dotako loptu sinoc?
Pepea treba u cuzu po hitnom postupku,i ostatak ove zajednice giljatora i ubica fudbala

I

Dobro igraju momci iz Farse, ali na kraju bih pitao samo kao Murinjo... Zasto? Zasto?(ako su vec tako dobri)

Pa ne mogu biti bolji od Pepe-a hbg ;) oni su ucili da igraju fudbal a ne box.......ne mozes da pobedis ako te neko ubije......tvoja konstatacija izgleda kao da su barcini majstori duzni da trpe udarce razlicite vrste i da pored masnica i povreda dobiju e onda bi bili stvarno dobri........predlog:kad sledeci put vi cije klubove vode ljudi sa sumnjivim kapitalom i zele da stvore velikana preko noci ponesite nozeve,sablje,sekire,ak 47 a dajte golmanu da baci dinamit u noge Mesiju,pa ako uspe da vam da gol a onda neka trener gadja bazukom s klupe i ako ga ubije i dobije suspenziju nek se buni i nek kaze kako su barsini igraci tetkice ne mogu da istrpe malo olova

Da li navijacici reala (citaj:tinejdzeri koji su culi da je Real kupio Ronalda za 100 miliona,odgledali jedva 3 utakmice u zivotu i pale se na usijane glave koje umesto da igraju fudbal giljotiniraju one koji prikazuju nesto) stvarno misle bi eventualni zuti kartoni Barsinim asovima uticali na ishod meca??? ne bih rekao.......
Jednostavno pogledajmo posed 71 prema 29% i sve je jasno.....jasno je ko igra fudbal,a ko je kompleksas,zavisnik,trener ovog hibridnog projekta je tezi oblik sportske patologije,BOLESNIK....
To sto navijacici reala tuguju je ok,ali sto neutralni gledaoci npr iz Srbije placu i kidaju zanoktice sto kompleksinjo nije prosao sa svojom taktikom 11-0-0 TO NIKAKO NE SHVATAM.......Zar vam je lepse da gledate gnjavazu i puko branjenje?Sta vam smeta u fudbalskoj savrsenosti koju pruza Barca?Kako ne shvatate da Mesi igra glavom,a Ronaldo ne moze da iskontrolise sebe na deonici vecoj od 10m...Kako ne prepoznajete umetnost u nogama Inijeste i Cavija? Zar vam Cavi Alonzo i Pepe vise odgovaraju?Jel ovo fudbal ili ragbi? Da li svako ko igra napadacki treba da snosi zdravstvene posledice od manijaka i psihickih iz Reala?
Zar su duzni da ostaju bez bubrega oni koji igraju fudbal?U cemu je onda smisao fudbala?
Patologiji je prosle godine nekim trikom poslo za rukom ubijanje lepote fudbala,ali ove godine NE......jel i u prvom mecu novembra bilo nepravedno sudjenje?
Slusaju li sebe ovi hibridizovani momci,koji misle da su puni sebe ako imaju najbolje svetske ugovore?Ekipa se ne gradi tako sto ces istrisati kesu svakog roka,ekipa se gradi iz omladinske skole.....dzaba Peresu novac kad nema mozga.....a i njegovom treneru koji misli da je bunker topla voda....kaze kako da Psiho pardon Pepe nije dobio karton Mesi ne bi prosao,a kako proci ako te taj neko gurne,zatim saplete,onda zgazi,pa te sutne?
p.s. druze neuredjeni da li vi u realu igrate ragbi,box,,ultimate fight u cemu je stvar???

A sto to meni pricas? :think:

Iza svakog znacajnijeg nastupa Farse u Ligi sampiona u posljednjih 10 godina kriju se nepravde... Ovdje su samo neke... Da ne bude da samo ja pisem o tome...ovaj put sam pronasao jednu veoma cijenjenu medijsku kucu...
http://www.mirrorfootball.co.uk/opi...dgy-goals-and-no-penalties-article729244.html

hehe, interesantno je da pocinje sa Drogbom
koliko se secam tu nema nista sumnjivo i to mu nije bio jedini put da tako dobije crveni
Shevcenkov gol je regularan, plavci su osteceni u Londonu, Etov gol je iz ofsajda, Mota je zasluzio crveni jer je udario Buskeca, Van Persijev drugi zuti je ok
znaci ostajemo na tri stvari

Uf, Sevcenko je bio car u Italiji... majstor svetskog kalibra. Nazalost po njega, u Engleskoj se igra za dve klase bolji fudbal nego u ostatku Evrope... tako da nije cudo sto se neki igraci snadju a neki ne

hehe, interesantno je da pocinje sa Drogbom
koliko se secam tu nema nista sumnjivo i to mu nije bio jedini put da tako dobije crveni
Shevcenkov gol je regularan, plavci su osteceni u Londonu, Etov gol je iz ofsajda, Mota je zasluzio crveni jer je udario Buskeca, Van Persijev drugi zuti je ok
znaci ostajemo na tri stvari

Sve i pocinje i zavrsava sa Drogbom... Tu se slazemo...

Oko ostalog se ne slazemo...tj. oko Drogbe(tu se nije znacajnije pominjao problem jer je Celzi pobijedio na kraju)...zatim oko Buskeca - jer je to talog od covjeka(mada ni Mota nije mnogo bolji, ali u toj situaciji definitivno jeste)...i oko van Persija jer se za to ne daje drugi zuti zdravo mi bili, pogotovo ne u utakmici takvog znacaja...

I nema razloga da pricamo da li je to ekipa koja se gura sudijskim odlukama u kljucnim utakmicama jer to svi vidimo... Samo neki priznaju manje, neki vise... Neki se prave da ne vide uopste... Ali svi mi znamo odlicno...

Evo tog gola koji bejase cist ko suza...

I naravno ko je tu glumio?! Gospodin Pujol...najgori kapiten na svijetu... Zasto najgori? Zato sto mu je prioritet da legne, da glumi, da se hvata za dijelove svog tijela kao da ga je neko tu udario(stvarno to radi uvjerljivo, treba mu dati neku nagradu za to...ali stvarno nema smisla gurati ga medju najbolje odbrambene jer im on nije ni do koljena)...a to kapiteni ne rade i zato sto to ne rade zato i jesu kapiteni... Ali u takvom klubu ljudi nema pa su morali nekom glumcu da daju kapitensku traku(desilo se da bude bas on taj, iako takav kapiten moze biti bilo ko iz tog tima)...

Back