crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
prvi
sad ce i cupavi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto? juce je Mancester odigrao fantastican mec protiv Shalkea... bice dobar fudbal
Barselona je zasluzeno pobedila, Murinjo je trazio kavgu i dobio crveni, Kasiljas nije uspeo da ih spasi ko u kupu
Nije problem crveni, problem je sto Murinjo igra sa 3 zadnja vezna, bez napadaca, sa 3 klasicna spica na klupi, plus Kaka. I da nije bio crveni, ostalo bi 0:0. Time pravi navijac Reala ne moze biti zadovoljan.
Dokle ce vise sudije da pomazu ovim kataloncima?Muka mi ih je vise,svake godina ista prica.Ako je ono bio crveni karton,onda stvarno nek ide sve dodjavola...Nadam se da ce Man.United da ih zgazi u finalu,bicu svim srcem uz njih.
Nemoj zezati, ono je bio čist crveni...
Jeste malo čudno, da Murinjo u svakoj utakmici (protiv Barse) ima igrača manje, al' to je njegov problem, što ima ludake u timu...
Treba da smiri malo Pepea, ako je to moguće...ono je bio crveni, đon, to je uvek crveni...
A vi ste njima dali gol iz ofsajda, i čist penal nije suđen, tu su oni oštećeni...doduše u revanšu ste vi oštećeni, dođe ti isto...
Pojma nemam o čemu vi pričate. Mesi je bio slab celu utakmicu i nije mogao da prdne protiv Pepea, i onda kad je iskoristio njegovo isključenje sad je odjednom bolji od Pelea i Maradone?
Pepeova uloga uopšte nije bila da ih lomi, barem se nije svodila na to, nego da dominira snagom protiv slabašnog veznog reda i napada Barselone čiji igrači svi zajedno imaju kila k'o on.
Fizička snaga plus presing je odličan recept za Barsu, što se i pokazalo jer su se na momente mučili i da iznesu loptu iz svog šesnaesterca. Problem je u tome što Real nije dovoljno insistirao na tome pa je bilo i onih situacija kad je Kristijano Ronaldo ispadao smešan sam vršeći presing na Barsin zadnji red dok mu saigrači 'lade jaja.
Cela utakmica je bila ghovno i više se svodila na prljave poteze, foliranje, i pritiske na sudiju nego na fudbal. Koliko je uopšte bilo dobrih šansi? Bio je jedan udarac glavom Pepea, jedan šut levom nogom Vilje, i jedan šut Ćavija na asistenciju Mesija. Bilo je pored toga par udaraca iz materine lepe. Koliko je bilo uopšte lepih akcija ili barem lepih poteza?
Al' zato je itekako bilo laktanja, čak i Mesijevog, gaženja dok sudija ne gleda, imitiranja Omera Ašika, Di Marijinog mlaćenja rukama i kukanja posle svakog faula kao da mu je neko sekirom skratio noge, hvatanja za gušu Ramosa od strane PIkea, Pintovog crvenog kartona, zujanja Barseloninih igrača oko sudije tokom svakog prekida, i još gomile sličnih stvari koje sam ili pozaboravljao ili ih nisam ni video. Tako da me ta Ćavijeva izjava kako su oni ''došli da uživaju na terenu'' prosto tera na sranje.
Sve u svemu ghovno utakmica od gomile ciganštura i ja jednostavno ne bih mogao da navijam ni za jedne ni za druge u finalu protiv engleske gospode čak i kad ne bi tu bilo Vidića i tačno četiri decenije od Vasovićevog podizanja istog pehara na istom mestu. Isto bi važilo i da nemačka gospoda kojim čudom prođe u finale.
Pojma nemam o čemu vi pričate. Mesi je bio slab celu utakmicu i nije mogao da prdne protiv Pepea, i onda kad je iskoristio njegovo isključenje sad je odjednom bolji od Pelea i Maradone?
Pepeova uloga uopšte nije bila da ih lomi, barem se nije svodila na to, nego da dominira snagom protiv slabašnog veznog reda i napada Barselone čiji igrači svi zajedno imaju kila k'o on.
Fizička snaga plus presing je odličan recept za Barsu, što se i pokazalo jer su se na momente mučili i da iznesu loptu iz svog šesnaesterca. Problem je u tome što Real nije dovoljno insistirao na tome pa je bilo i onih situacija kad je Kristijano Ronaldo ispadao smešan sam vršeći presing na Barsin zadnji red dok mu saigrači 'lade jaja.
Cela utakmica je bila ghovno i više se svodila na prljave poteze, foliranje, i pritiske na sudiju nego na fudbal. Koliko je uopšte bilo dobrih šansi? Bio je jedan udarac glavom Pepea, jedan šut levom nogom Vilje, i jedan šut Ćavija na asistenciju Mesija. Bilo je pored toga par udaraca iz materine lepe. Koliko je bilo uopšte lepih akcija ili barem lepih poteza?
Al' zato je itekako bilo laktanja, čak i Mesijevog, gaženja dok sudija ne gleda, imitiranja Omera Ašika, Di Marijinog mlaćenja rukama i kukanja posle svakog faula kao da mu je neko sekirom skratio noge, hvatanja za gušu Ramosa od strane PIkea, Pintovog crvenog kartona, zujanja Barseloninih igrača oko sudije tokom svakog prekida, i još gomile sličnih stvari koje sam ili pozaboravljao ili ih nisam ni video. Tako da me ta Ćavijeva izjava kako su oni ''došli da uživaju na terenu'' prosto tera na sranje.
Sve u svemu ghovno utakmica od gomile ciganštura i ja jednostavno ne bih mogao da navijam ni za jedne ni za druge u finalu protiv engleske gospode čak i kad ne bi tu bilo Vidića i tačno četiri decenije od Vasovićevog podizanja istog pehara na istom mestu. Isto bi važilo i da nemačka gospoda kojim čudom prođe u finale.
Ranije sam ga osporavao...
Ali sad moram da kazem da je Mesi definitivno najbolji igrac ikada...Neverovatna brzina,tehnika,pregled igre,sut jak i precizan...![]()
Pa Mesi nije ni najbolji igrac trenutno... pa kako onda moze biti najbolji ikad? Klasicna argentinska skola, cim ga neko pipne krene da se valja po terenu. Lako je puniti Rekreativo i Osasunu po 10:0 kad se zna kakvi su sudijski kriterijumi u Spaniji. Da vidim ja tu Barselonu u Engleskoj, ne bi izdrzali ni tri utakmice. Ne samo jer bi ih polomili, vec i zbog strahovitog tempa, konstantnog presinga...
Dok Mesi sa Argentinom ne uradi nesto na Svetskom Prvenstvu, ne moze ni da udje u konkurenciju za najboljeg ikad. Kakav je to igrac koji se u jakim utakmicama skoro i ne vidi? Setite se dvomeca protiv Celzija 2009, ono kad su prosli na kradju, pa kasnije osvojili i LS, i svetsko klupsko, i Superkup Evrope i sta je znam sve ne, pa kao najbolji tim u istoriji fudbala i svasta nesto, a sve jer su sudije (citaj: UEFA) izbacile Celzi. Mesi se tu nije video. Onda u dvomecu protiv Intera prosle sezone ista prica, imao je jedan sut za 180 minuta koliko se secam. Takodje, sad na Svetskom Prvenstvu nije dao nijedan gol.
Da je dobar, dobar je. Ali ljudi, preuvelicavate ga, po meni nije ni u top 50 svih vremena. Trenutno je mozda u top 10...
On sam tera svoje igrace da igraju prljavo, a ovog puta je naleteo na nekog ko je bio bolji i spremniji i u tom pogledu, a ne samo fudbalski.