FC Barcelona

interesantno...messija svi dizu u visine, sto je naravno, opravdano...
svaka barsina zvijezda tako...
realova? tu i tamo, raula su otjerali kao beskucnika, a cesto mu je mjesto u startnoj postavi bilo pod velikim znakom pitanja...covjek je na neki cudan nacinpodcijenjen

losa Barsa, Murinjo izgleda nasao penicilin za Mesija
Nije bio Messija toliko loš, nanizao je 5-6 Realovih igrača i sjajno asistirao Pedru, šteta što je bio minimalan ofsajd ... Nema tu puno recepta, postaviš 2 bloka igrača (od toga jedan je Pepe koji je krljao kao lud, i opušteno mu je mogao sudija dati crveni), i onda je Barsa nemoćna, a Real ima ludog CR-a koji je ekstremno brz i od najmanje polukontre on je u stanju da napravi izglednu šansu ... Tako je bilo u 2. poluvremenu, prvo nisam stigao da odgledam ...

No, ovako je najbolje, Realu kup kralja, Barsi titula a u LŠ neka budu dve ludačke utakmice sa puno golova i svi zadovoljni :D ...

Ti1Dx.jpg

:lol:

zasto? juce je Mancester odigrao fantastican mec protiv Shalkea... bice dobar fudbal
Barselona je zasluzeno pobedila, Murinjo je trazio kavgu i dobio crveni, Kasiljas nije uspeo da ih spasi ko u kupu
Mesi bas ima neki pik na njih :lol: nanizao ih je ko u skolskom dvoristu :klap:
stvarno mi nije jasno zasto su pozvali Babovica u emisiju... kvari mi ugodjaj :bljak:

Realno, finale je baš kakvo treba da bude. Dva najbolja tima dve najjače lige na svetu.

Pepeovo isključenje je očigledno odlučilo meč i to ne samo zato što je Murinjo ostao sa 10 igrača, nego zato što je ostao bez najbitnijeg igrača. Njegova taktika protiv Barse se odskora upravo i vrti oko Pepea, tj. njegove defanzivne uloge.

Kad je on isključen, jednostavno je ostala velika rupa za koju je samo bilo pitanje kad će Barsa da je iskoristi. Čudi me da Real nije pokušao sa nekom izmenom, da barem sačuva 0 - 0. Čak mi je i sam Murinjo delovao nekako smoreno nakon Pepeovog isključenja, kao da se pomirio sa sudbinom.

Dokle ce vise sudije da pomazu ovim kataloncima?Muka mi ih je vise,svake godina ista prica.Ako je ono bio crveni karton,onda stvarno nek ide sve dodjavola...Nadam se da ce Man.United da ih zgazi u finalu,bicu svim srcem uz njih.

Back