Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
I ja jebbiga, ali zato što dosudi pravilno ... I u milimetar mi svira ofsajd prokleti kompjuterNe znam bas , ja se cesto i na PES-u posvadjam sa sudijom.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja jebbiga, ali zato što dosudi pravilno ... I u milimetar mi svira ofsajd prokleti kompjuterNe znam bas , ja se cesto i na PES-u posvadjam sa sudijom.....
I ja jebbiga, ali zato što dosudi pravilno ... I u milimetar mi svira ofsajd prokleti kompjuter...
Teško je objasniti, jer ovakav teror odavno nije bio viđen ... Ronaldo je nakon one čudesne sezone ušao u legendu i društvo najvećih ikada, a Mesija igra već drugu takvuU igrici se to jednostavno objasni, znaš da je u pitanju bag...ali kako objasniti Mesija?
Ma da,ali kad ne svira igranje rukom, cist faul ili korner koji iz aviona vidis da je za tebe....popizdim....doslovno popizdim.....
Брате ја попиздим кад ми сам улети и добијем други жути... Ил кад ја хоћу да улетим са једним и у међувремену ми пребаци на другог играча и испаднем израђен ко коњ а знао сам шта ће да уради.
Messija sinoć izjednačio rekord neuništivog Ronalda, a i svoj prošlosezonski, i to uz 8 utakmica manje negoli prošle sezone ...
Pošto nam sleduju čak 4 El Clasica, a oni su Mesijina redovna mušterija i protiv njih gotovo nikad ne zakaže, cifra od 50 golova će sigurno biti premašena i treba se nadati da će doći do 60 komada u ostalim tekmama...
Asistencije pored ovoliko golova nisu ni bitne puno, ali treba napomenuti da je sinoć upisao 23-ću![]()
Ma da,ali kad ne svira igranje rukom, cist faul ili korner koji iz aviona vidis da je za tebe....popizdim....doslovno popizdim.....
strasna statistika, ja sam sa Euzebiom dao 37 golova u toku sezone, a B Laudrup je ima 21 asistenciju, Mesi zaebo sve igrice
mozemo biti zadovoljni jer gledamo igraca koga ce za 25 godina proglasiti najboljim igracem svih vremena![]()
Брате ја попиздим кад ми сам улети и добијем други жути... Ил кад ја хоћу да улетим са једним и у међувремену ми пребаци на другог играча и испаднем израђен ко коњ а знао сам шта ће да уради.
joj kad mi svira faul za glupost (naleti na mog igraca i odbije se), a ja jurim rezultat psujem samo tako![]()
Pored statistike, impresivan je i način na koji on daje golove (meni je prvi gol u klipu jednako genijalan kao i poslednji koji mu je najbolji) ... Većina ljudi misli da je to samo zbog Ćavija i Inieste i da mu oni serviraju na tacnu, ali Leo ogromnu većinu golova postiže tako što dobije loptu iskosa na nekih 35-40 metara, naniže 5-6 protivničkih bekova i lagano plasira loptu ... A pošto je veoma popravio šut, i sad ima odličan, neretko se dešava i da opali sa 20-25 metara, i to sa ogromnim felšom ... Najlepši su oni lobovi kad lagano prebaci golmana, ko da je to najjednostavnija stvar na svetu ...
Zanimljivo je da je dao dosta sličnih golova kao i Maradona, i da su im do sada dosta slične karijere, samo što je Leo uspešniji nego Maradona u tom dobu ... Obojca su bili svetski prvaci sa mladom repkom, i obojca su bili najbolji igrači na tom turniru (a Leo je bio i najbolji strelac) i obojca su pomalo zakazali na SP kad se od njih to očekivalo i kad su bili najbolji igrači na svetu (Diego 82-e a Leo prošle godine), tako da očekujem da Leo u punom sjaju u sred Brazila overi svoj mitski status i uđe u društvo Pelea i Maradone ...
A kad juris rez nema nadoknade ili je maksimum 2 minuta...i njihov golman bas tada pojede spanac i pocne da brani ko popaj.....a kad sam vodio na poluvremenu jednom bilo 5 minuta, nisam nikad vise to video bree....
I to u sesnaestercu......aaaa..... ili kad igraci krenu da beze levo i desno od ovog sto ide u sredinu...ili kad krenu trojica na jednog i onda on da loptu u prostor ovome koji je ostao sam