FC Barcelona

Ajde smorili ste vise vas dvojica sa tom svadjom...A ti Walken bolje bi ti bilo da gledas Juventus,nego da se bavis Interom i nasim sansama da prodjemo grupu :)
Nije bilo prenosa, inače bih gledao ...

Moram da se bavim, jer kao dominantna sila u Italiji, Inter ima obavezu da bar prođe grupu u LŠ, jer sramota je da 4-struki prvak jedne od najjačih liga na svetu ne može da uđe bar u četvrtfinale, a ne da prođe grupu ...

Ma zezam se za ovo da gledas Juve...A za ovo drugo nazalost moram da se slozim,ne mogu da verujem da toliko lose igramo u ligi sampiona,cak mislim da gore igramo nego proslih godina,jos samo fali da ne prodjemo grupu :(Opet niko ne moze da kaze da imamo los tim,ali mislim da je skroz drugacije igranje u kalcu i ligi sampiona,ali to opet nije opravdanje.Moramo bolje,ja sam realan i ne trazim da osvoje LS,jer to tesko mogu pored Barse,Reala,Mancestera,ali bar da dodju do polufinala za pocetak i da redovno igramo te zavrsnice,poslednji put samo igrali polufinale 2003 i dosta je proslo od tada...I dalje verujem Murinju i ocekujem da pobedimo u Kijevu sledeci mec kao i Rubin kod kuce i da odemo u nokaut fazu,pa tamo da podignemo formu...

A šta fali Kazanu??? Pa to je najvoljeniji srpski predmet :D ... Još kad zamiriše dunja iz njega :D ...

I da, yebeš ekipu kojoj Keita uvali het-trik :D ... Demolirali su Saragosu, Ibra dva komada i sjajna asistencija, Keita tekma života, Mesi prelep gol i sjajna asistencija, Iniesta takođe maestralan, i uglavnom je Saragosa platila to što je Barsa bila tanka poslednjih par tekmi ...

A šta fali Kazanu??? Pa to je najvoljeniji srpski predmet :D ... Još kad zamiriše dunja iz njega :D ...

I da, yebeš ekipu kojoj Keita uvali het-trik :D ... Demolirali su Saragosu, Ibra dva komada i sjajna asistencija, Keita tekma života, Mesi prelep gol i sjajna asistencija, Iniesta takođe maestralan, i uglavnom je Saragosa platila to što je Barsa bila tanka poslednjih par tekmi ...

KAZANU NISTA NE FALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali fali ekipi koja izgubi od igraca koji dolaze iz KAZANA (znamo u kakvom su stanju obicno posle druzenja sa kazanom:) )

Vidić na leto u Barseloni?

Nemanji Vidiću je poručeno da može da zaboravi na nov ugovor posle 2011. godine, a to znači da već na leto može da završi u Barseloni, ekskluzivno saznaje britanski tiražni list "San".

Srpski reprezentativac neće dobiti povećanje plate sve do poslednje godine ugovora, jer na "Old Trafordu" žele da smanje troškove. Vidić, koji se već duže vreme nalazi na meti Barselone, i njegovi predstavnici pokušavaju da izdejstvuju novi dogovor sa "đavolima". On za sada ima 70.000 funti nedeljno i šefovi Junajteda su poručili da nema šanse da mu povećaju platu pre poslednje godine ugovora, a da je Vejn Runi specijalan slučaj kada je u pitanju produžetak saradnje.

U prošlosti svi igrači su produžavali ugovore kada im je ostajalo još dve godine da odrade kako bi bili sprečeni da pregovaraju sa drugim klubovima, ali gazde Glejzeri ne vide razloge zašto bi ranije dizali platu igračima. Kod braće Amerikanaca je stupila na snagu politika da se stegne kaiš i uštedi novac. Junajted ima kredit od 690 miliona funti i godišnje plaća kamatu od 43 miliona funti...

Vidić je iz Spartaka iz Moskve stigao 2006. godine za sedam miliona funti i sada se nada plati od 100.000 funti nedeljno.

- Srećan sam ovde. Videćemo šta će se dalje dešavati. Ne želim da žurim i pričam o mojoj budućnosti - rekao je Vidić.

Bilo je prenosa na HRT2 ...

Tekma nije bila loša, ali nije ni bila spektakularna ko što su svi očekivali ...

Igrač utakmice Pujol koji je spasio tri gola (možda bi i Valdes odbranio kao CR-u, ali Pujol je to majstorski sprečio), a ostali iz Barse na nekom prosečnom nivou osim Busketsa koji je par puta grešio u dodavanju i dobio debilan crveni ... Mesi fantastičan u kontroli lopte, jedino faulom su mogli da mu uzmu loptu, dok Ćavi i Iniesta drže sve konce u rukama i čovek bi rekao da mogu do sutra tako da igraju ...

Konačno se i Jaja Ture vratio na teren :aplauz:, i jako lepo je odigrao tih 20-ak minuta koliko je bio u igri ... Alveš je imao deset centaršuteva a samo jedan je valjao, i iz tog je Ibro dao gol ...

Kod Reala jedino Ramos može biti zadovoljan svojom igrom, ostali prosek ... CR nije fit, Iguain odsečen od igre, Kaka je nešto pokušavao ali sem onog dodavanja CR-u ništa konkretno, dok je Las najviše pretrčao ali nije se baš naigrao defanzivno kad je Iniesta imao loptu ...

Sve u svemu i prošli El Clasico u Barseloni je bio tvrd, a onaj u Madirdu pljuštao od golova i lepih poteza, tako da i ove godine treba očekivati isto, posebno ako se titula zakuva :D ...

Вокен, све си добро сумирао :ok:
Пујол је данас био спреман да да главу само да не прими Барса гол
са колко срца игра тај човек, то је пресудило
Реал првих пола сата 3 добре шансе, последњих пола сата Барса доминира са играчем мање.
штета што Меси није дао онај зицер, да очува просек од 6 голова на 6 ел класика
Инијеста је фалио у средини, и Туре уместо Бускеца.
Алвес не центрира баш прецизно сваки пут :), али је успео да намести гол, а и у одбрани је доста помого,
занимљив детаљ, не сећам се да сам некада видео Инијесту изнервираног, а данас је имао поруке за Роналда.
све у свему тврдо али занимљиво, очекујем у Мадриду репризу од прошле године :mrgreen:

Вокен, све си добро сумирао :ok:
Пујол је данас био спреман да да главу само да не прими Барса гол
са колко срца игра тај човек, то је пресудило
Nije samo srce tu presudilo, nego Pujol zna da igra fudbal i veliki je majstor, nije sirovina koja samo uleće u duele (iako deluje tako) ... I Pike je danas bio odličan u nekoliko duela i klizećih ...

занимљив детаљ, не сећам се да сам некада видео Инијесту изнервираног, а данас је имао поруке за Роналда.
све у свему тврдо али занимљиво, очекујем у Мадриду репризу од прошле године :mrgreen:
Iniesta se iznervirao jer je CR kritikovao igrače Barse da prelako padaju u duelu, a nakon toga on još lakše padne u 16-ercu i buni se kod sudije tražeći penal ... To je isto radio i u finalu LŠ, samo što mu je tada Ćavi nešto govorio ...

Gol Barse je bio iz ofsajda, a Realu nije sviran cist penal nad Ronaldom od strane Pikea.Po meni je Real do izlaska Ronalda bio bolji, narocito u prvom dijelu, i imao je konkretnije prilike...

Ronaldo je bio odlican, a ono pretrcavanje Pujola i Pikea je reklo dosta toga :mrgreen: Marselo je bio najgori u obje ekipe...

Sve u svemu potpuno nezasluzena pobjeda Barse...

Nije samo srce tu presudilo, nego Pujol zna da igra fudbal i veliki je majstor, nije sirovina koja samo uleće u duele (iako deluje tako) ... I Pike je danas bio odličan u nekoliko duela i klizećih ..

Pikea je Ronaldo par puta tako zalosno izvrtio, jednom ga je pretrcao kao malo dijete, a i natjerao ga je na onaj start koji je bio za cist penal...Sreca sto Barsa ima Pujola, spasio je 3 gola, i izmislio je fudbal za Pikea...

Iniesta se iznervirao jer je CR kritikovao igrače Barse da prelako padaju u duelu, a nakon toga on još lakše padne u 16-ercu i buni se kod sudije tražeći penal ... To je isto radio i u finalu LŠ, samo što mu je tada Ćavi nešto govorio ...

Inijesta i Alves su sinoc padali cak i vise od jednog Drogbe, a sudija je svaki kontakt tumacio kao faul nad ove dvije piruete.Da ne govorim o Keiti, koji je zasluzio zuti vec u prvih dvadeset minuta, a posle toga je imao jos 10 faulova, od kojih dva jako gruba.Naravno - nije dobio ni zuti, do kraja meca.Nije sviran ofsajd kod gola Ibrahimovica, ni penal kod starta nad Ronaldom.Sudjenje je bilo sramno u korist Barse...Nekako to prerasta u tradiciju, pocev od Celsija na ovamo...

ахахаха хаха
брате

погледај 2.51 до 2.53
молим те !,
гледај РОНАЛДА, пусти више пута тих пар секунди и гледај Роналда након што шутне лопту у страну
епски :hahaha:

Pikea je Ronaldo par puta tako zalosno izvrtio, jednom ga je pretrcao kao malo dijete, a i natjerao ga je na onaj start koji je bio za cist penal...Sreca sto Barsa ima Pujola, spasio je 3 gola, i izmislio je fudbal za Pikea...
Pomešao si Pikea sa Busketsom, jer CR je Busketsa par puta zalomio, i jednom pretrčao Pujola odmah na početku, i to je bilo to od njega (ne računajući onu šansu) ... Iskreno, i puno je uradio gledajući koliko je bio povređen i koliko dugo nije igrao ... Tek tamo od januara treba očekivati prave i konstante partije od njega ...

Pike je igrač koji je enormno napredovao, koji je jedan od najboljih bekova u Evropi, i koji je pokupio sve najbolje od 4 vrhunska beka sa kojima je radio ... Jedan od retkih igrača koji ima muda da povuče loptu skroz u prtoivničku polovinu, da uputi rizičan pas kroz dva tri protivnička igrača i koji je neverovatno siguran sa loptom u nogama ... Prošle sezone je dao javan čas odbrambenog fudbala svim defanzivcima u tekmi protiv Reala, a i ovaj sad derbi je odradio korektno ... Čak je tog istog CR-a 2-3 puta lako zaustavio u 16-ercu, ne računajući ovaj 'penal' gde možeš videti da je jedino CR njega nagazio i Pikea kako sklanja ruke ...

Inijesta i Alves su sinoc padali cak i vise od jednog Drogbe, a sudija je svaki kontakt tumacio kao faul nad ove dvije piruete.Da ne govorim o Keiti, koji je zasluzio zuti vec u prvih dvadeset minuta, a posle toga je imao jos 10 faulova, od kojih dva jako gruba.Naravno - nije dobio ni zuti, do kraja meca.Nije sviran ofsajd kod gola Ibrahimovica, ni penal kod starta nad Ronaldom.Sudjenje je bilo sramno u korist Barse...Nekako to prerasta u tradiciju, pocev od Celsija na ovamo...
Za Alveša sam i ja primetio da je prelagano padao u duelima, i bar pola nije trebalo biti dosuđena, dok sam kod Inieste primetio jedino duel sa Ramosom kod gol-aut linije, kad je prelako pao, ali sudija tad nije svirao ništa ... Keita je sigurno zaslužio žuti, ali ne i crveni, jer ono su sve bili taktički faulovi (kao i Lasovih dosta) koji nisu bili toliko oštri ... Zaslužio ga je Buskets ranije ...

Kod gola su bili u liniji, čak se ni igrači Reala nisu bunili niti tražili ofsajd, tu treba tražžiti krivca u Pepeu ili Ramosu jer nijedan od njih dvojce nije bio kod Ibre ...

To za suđenje protiv Čelsija mogu da prihvatim kao sramno, ali nikako samo u korist Barse jer su i oni tu oštećeni ... Bilo bi sramno da Abidal nije dobio crveni, da je sviran penal nad Anrijem i da je minimum jedan igrač Čelsija dobio crveni karton ... Da se više ne vraćamo na to - ja mislim da su tu obe strane oštećene i da je celokupno suđenje bilo odvratno, vi što ne volite Barsu mislite da je samo Čelsi oštećen i kraj priče ... Ne vidim više poentu tog nadjebavanja :ok:

Pomešao si Pikea sa Busketsom, jer CR je Busketsa par puta zalomio, i jednom pretrčao Pujola odmah na početku, i to je bilo to od njega (ne računajući onu šansu) ... Iskreno, i puno je uradio gledajući koliko je bio povređen i koliko dugo nije igrao ... Tek tamo od januara treba očekivati prave i konstante partije od njega ...

U pravu si - Buskec je bio zrtva :mrgreen: Doduse, mislim i da je Pikea par puta dobro iscimao - a najvise kod nedosudjenog penala.Ronaldo je po meni bio odlican, obzirom na onoliku pauzu i tesku povredu...

Čak je tog istog CR-a 2-3 puta lako zaustavio u 16-ercu, ne računajući ovaj 'penal' gde možeš videti da je jedino CR njega nagazio i Pikea kako sklanja ruke ...

Ne - ono je po meni klasican penal, Ronaldo ga je veoma jednostavno i efektno prosao...

Za Alveša sam i ja primetio da je prelagano padao u duelima, i bar pola nije trebalo biti dosuđena,

Apsolutno...

Keita je sigurno zaslužio žuti, ali ne i crveni

Po meni je dosta davno zasluzio zuti - sto bi ga stavilo pod dodatno opterecenje, i samim time Real bi imao koristi...

Kod gola su bili u liniji, čak se ni igrači Reala nisu bunili niti tražili ofsajd, tu treba tražžiti krivca u Pepeu ili Ramosu jer nijedan od njih dvojce nije bio kod Ibre ...

Pogledao sam snimak vise puta, i video zapis i slike - ofsajd je definitivan.Mali, ali ipak postoji - sto taj gol cini neregularnim...

To za suđenje protiv Čelsija mogu da prihvatim kao sramno, ali nikako samo u korist Barse jer su i oni tu oštećeni ...

To je apsolutno tacno - ali je problem u tome sto je steta koju je pretrpio Celsi bila mnogo veca, i u drugom, odlucujucem duelu - gdje Barsa za 90 minuta nije imala sut u okvir gola...

погледај 2.51 до 2.53
молим те !,
гледај РОНАЛДА, пусти више пута тих пар секунди и гледај Роналда након што шутне лопту у страну
епски :hahaha:

Ocigledan penal.Ne mozes igraca zaustavljati u kaznenom sa obje ruke :roll:

Pauziraj na 2.52 i sve ce ti se kazati.Gledaj poziciju lopte, Ronalda, i Pikea sa njegovim zahvatom.Cist penal...

Jos da napomenem - Ronaldo nije SUTNUO, vec sklonio loptu u stranu, i Pike je bio prinudjen da ga faulira...

Poslednja izmena:
U pravu si - Buskec je bio zrtva :mrgreen: Doduse, mislim i da je Pikea par puta dobro iscimao - a najvise kod nedosudjenog penala.Ronaldo je po meni bio odlican, obzirom na onoliku pauzu i tesku povredu...
Pelegrini se zeznuo što ga je stavio od početka, jer se znalo da CR neće izdržati, te je bilo bolje da ga je ostavio za drugo poluvreme ...

Pikeo nijednom nije izvrteo, naprotiv, Pike mu je 2-3 puta lako uzeo loptu ... Jedino je Pujola pretrčao na početku, spomenutog Busketsa, kasnije su mu to sve osujetili (čak je i gol ugrozio nonšalantnom igrom na sredini jednom prilikom, kad mu je Abidal uzeo loptu) ...

Ne - ono je po meni klasican penal, Ronaldo ga je veoma jednostavno i efektno prosao...
Pike je sklonio ruke, i zato se ono ne svira kao penal ... CR ga je prošao Pike sklanjao ruke, a ovaj prelako pao ... Čak nije bilo ni kontakta telom, izuzev ruku koje je Pike sklanjao od CR-a ... Ono se svira u kalču poslednjih sezona, i to isključivo Interu :D ...

Po meni je dosta davno zasluzio zuti - sto bi ga stavilo pod dodatno opterecenje, i samim time Real bi imao koristi...
I Las i Alonso su imali takve startove, te je na Mesiju napravljeno dosta grubih startova, tako da ni Real njima nije ostao dužan ... Jednostavno, sudija je dopustio oštriju igru sa puno prekida, i jedino kod Busketsa je pogrešio što mu ranije nije dao crveni ...

Pogledao sam snimak vise puta, i video zapis i slike - ofsajd je definitivan.Mali, ali ipak postoji - sto taj gol cini neregularnim...
Ja sam video par puta dok sam gledao tekmu, i čini mi se da su bili u liniji ...

Ima na 13 sekundi zaustavljeno, i tu mi se čini da je linija, a da je jedino Ibrin lakat u ofsajdu za koji cantimetar ...

To je apsolutno tacno - ali je problem u tome sto je steta koju je pretrpio Celsi bila mnogo veca, i u drugom, odlucujucem duelu - gdje Barsa za 90 minuta nije imala sut u okvir gola...
Da, ali pitanje je kako bi se odvijao drugi duel da je Barsa u prvom imala dosuđen penal i jednog ili dva igrača više, jer možda bi stekla prednost i drugačije pristupila utakmici ... Suđenje je bilo usrano u oba meča, i isključivo su sudije je krivci što se to tako neslavno završilo ...

Pelegrini se zeznuo što ga je stavio od početka, jer se znalo da CR neće izdržati, te je bilo bolje da ga je ostavio za drugo poluvreme ...

Konacno neko pametan, da razmislja kao i ja :worth: Ovo govorim svo vrijeme.Igrac eksplozivan kao Ronaldo bi sigurno unio dinamiku ulaskom - umjesto sto je citav tim ostavio u stanju zbunjenosti i pogubljenosti svojim izlaskom...

Pikeo nijednom nije izvrteo, naprotiv, Pike mu je 2-3 puta lako uzeo loptu ... Jedino je Pujola pretrčao na početku, spomenutog Busketsa, kasnije su mu to sve osujetili (čak je i gol ugrozio nonšalantnom igrom na sredini jednom prilikom, kad mu je Abidal uzeo loptu) ...

Skinuo sam mec i odgledao po drugi put.Pogledaj i vidjeces pretrcavanje Pikea na lijevoj strani - vrlo efektno i upecatljivo.Slicno kao i Pujola...Takodje, odlicno ga je prosao u kaznenom, kod nesudjenog penala...

Pike je sklonio ruke, i zato se ono ne svira kao penal ... CR ga je prošao Pike sklanjao ruke, a ovaj prelako pao ... Čak nije bilo ni kontakta telom, izuzev ruku koje je Pike sklanjao od CR-a ... Ono se svira u kalču poslednjih sezona, i to isključivo Interu ...

Da je htio da skloni ruke, one ne bi u jednom momentu bile na Ronaldu, i to obje, onemogucavajuci ga da stigne do lopte.Meni je ono tipican jedanesterac...

I Las i Alonso su imali takve startove, te je na Mesiju napravljeno dosta grubih startova, tako da ni Real njima nije ostao dužan ... Jednostavno, sudija je dopustio oštriju igru sa puno prekida, i jedino kod Busketsa je pogrešio što mu ranije nije dao crveni ...

Istina, ali vecina njih je bilo u drugom poluvremenu, dok je Keita davno zasluzio zuti u prvom...

Sudija je naizgled dopusti grublju igru, a sva zalijeganja Alvesa, za koja se inace dobija zuti karton, tumacio je kao faulove.Opet na stetu Reala...

Ima na 13 sekundi zaustavljeno, i tu mi se čini da je linija, a da je jedino Ibrin lakat u ofsajdu za koji cantimetar ...

Apsolutno je u ofsajdu - lijevim ramenom, dijelom trupa i desnom nogom.Mali ofsajd, ali ipak ofsajd...

Da, ali pitanje je kako bi se odvijao drugi duel da je Barsa u prvom imala dosuđen penal i jednog ili dva igrača više, jer možda bi stekla prednost i drugačije pristupila utakmici ... Suđenje je bilo usrano u oba meča, i isključivo su sudije je krivci što se to tako neslavno završilo ...

To je samo donekle tacno.Uzmimo i da je Barsa imala penal, postigla gol iz njega, i dobila 1-0, u revansu je Celsi imao 1-0 (gol Esijena) + sa nedosudjenim penalima - sigurno bi prosao dalje.Teze je ostecen Celsi, i to dosta + u odlucujucem mecu, sto daje dodatnu tezinu...

Konacno neko pametan, da razmislja kao i ja :worth: Ovo govorim svo vrijeme.Igrac eksplozivan kao Ronaldo bi sigurno unio dinamiku ulaskom - umjesto sto je citav tim ostavio u stanju zbunjenosti i pogubljenosti svojim izlaskom...
Pa on je igrač koji ima ubedljivo najbolje fizičke predispozicije na svetu - i brzinu i snagu i odličan balans ... Kako je on pao u ritmu, tako je i Real posustajao ... Ali opet, sa druge strane je pitanje dal bi Real ušao tako hrabro u meč da se nadigrava bez CR-a, jer ako Barsa od početka uspostavi dominaciju jako je teško izvući se iz tog vrzinog kola ... Inter je odmah na početku upao u tu mašinu i do kraja meča se nije izvukao ...

Isto tako je Guardiola pogrešio što nije ubacio Pedra, jer bi Pedro svojom agilnošću i hitrinom mnogo više problema zadao Ramosu nego Anri koji je u totalnom qrcu od forme ...

Da je htio da skloni ruke, one ne bi u jednom momentu bile na Ronaldu, i to obje, onemogucavajuci ga da stigne do lopte.Meni je ono tipican jedanesterac...
A onda bi fudbal bio košarka, bez i jednog kontakta ... Pogledao sam sad opet na odličnom snimku, i vidi se da Pike nije pokušavao da ga zadrži, nego ga je pustio Alvešu ... Dal iz navike, dal iz nemoći da stigne do lopte pre Alveša, CR je tu prelako pao, baš kao Iniesta u duelu sa Ramosom ... I tamo je bilo kontakta rukama Ramosa sa Iniestom, kao i u svakom Alvešovom duelu, ali sve su to prelagana padanja ...

Istina, ali vecina njih je bilo u drugom poluvremenu, dok je Keita davno zasluzio zuti u prvom...
Jebbem li ga, bilo je puno sitnih prekršaja od strane Realovih igrača, možda je sudija imao preblag kriterijum ... Ja bih tu uveo novo pravilo, da se daje žuti za svaki 3-ći faul jednog igrača, te bi valda to sprečilo seckanje igre, taktičke faulove i možda bi bilo više golova i boljeg fudbala ... Ako je mogao Pele ili Puškaš da igra 90 minuta bez prava zamene, a pritom trpi grube faulove koji se ne sankcionišu, onda mogu i današnji manekeni ...

Sudija je naizgled dopusti grublju igru, a sva zalijeganja Alvesa, za koja se inace dobija zuti karton, tumacio je kao faulove.Opet na stetu Reala...
E pa to ti je isto kao i situacija Pike - CR, postoji kontakt, ali ni blizu faula ... Za par Alvešovih faulova je čini mi se pomoćni dizao zastavice, jer se glavni nije oglašavao ...

Apsolutno je u ofsajdu - lijevim ramenom, dijelom trupa i desnom nogom.Mali ofsajd, ali ipak ofsajd...
Ovo treba iz 3d uglova gledati da bi se dobila precizna slika, jer kamera nije paralelna sa onim linijama na terenu, a gledajući paralelu linije na terenu i liniju Ibra - Pepeom meni se čini da je linija i da Ibra nije u ofsajdu ... Uglavnom, mikro situacija, jako zajebbana za proceniti ...

To je samo donekle tacno.Uzmimo i da je Barsa imala penal, postigla gol iz njega, i dobila 1-0, u revansu je Celsi imao 1-0 (gol Esijena) + sa nedosudjenim penalima - sigurno bi prosao dalje.Teze je ostecen Celsi, i to dosta + u odlucujucem mecu, sto daje dodatnu tezinu...
Uzmi sve u obzir, jer moguće je da Barsa ne bi dala gol iz penala, kao ni Čelsi (CR je npr. promašio penal na Kamp Nouu), moguće je bi Barsa dala gol sa igračem više, te bi defanzivnije otišla u London a onda možda Esijen ne bi dao gol, ili bi Čelsi napadao i dao dva gola, te možda ne bi ni došlo do penala ... Uglavnom, mali milion kombinacija i mogućnosti, jer je u pitanju dvomeč u kojem prvi meč igra veliku ulogu, i odlučuje celokupni ishod ... Tu su oba meča odlučujuća ...

али на свим снимцима је толко очигледно да није офсајд ни пенал да ја не знам чему разглабање...
на овом снимку се тако види да су у линији, а онда се не свира офсајд
Анри је ја мислим био пар пута у линији, и сваки пут је свиран офсајд
чак и камера на овом снимку вокеновом није под правим углом, него иза пар метара, то видиш по овој трави,
и мало је јадно да тражиш милиметре у ибрином лакту кад их нема и где сви други виде да су у линији, уместо да ко човек признаш, било је неизвесно, изгубили сте 1-0 и то је то.
ово с пеналом, једино да је фаул, или захват, :mrgreen:
најјачи детаљ ми је кад је скренуо лопту и пробао кроз пикеа да прође и чим су се једва додирнули , он већ гледа у судију и тако у тој пози пада као покошен :hahaha:

иначе можда је Роналдо претрчао Пујола, ал је промашио гол шансу а Пујол је спасио 3 гола, бар у овом мечу нема сврхе поредити их

Back