FC Barcelona

Nisam mnogo gledao Maskerana u poslednje vreme, a kad sam ga gledao, nisam ni obraćao mnogo pažnju na njega. Nekako mi je jednostavno promakao, ne znam kako.

Međutim, često razgovaram sa poznanicima, što ličnim prijateljima, što ljudima sa neta o Maskeranu, i iz nekog razloga on je užasno cenjen. Mnogi čak govore da je najbolji zadnji vezni u poslednjih nekoliko godina. Neki ga čak i smatraju jednim od najboljih igrača na toj poziciji ikad. Sad, nije ni meni to baš jasno, ali kapiram da čovek mora da mnogo vredi čim ga toliko ljudi hvali.

Preteruju, i to debelo ...

Odličan igrač, ali daleko od najboljeg danas, a ni blizu istinskim veličinama tipa Rajkard, Mateus ili Redondo ... On po meni nije ni blizu Albertiniju ili Makeleleu, a ne da ga porede sa najvećima ikada ...

Svaki put kad gledam Liverpul on dobije žuti zbog prigovora ili svađanja sa sudijama ... Energičan je i agilan, odličan u defanzivi, i ima fantastičan kllizeći start ... Nije ništa bolji igrač od Kambiasa ili Gatuza, ali ipak ispod Esijena, Turea i Sisoka ...

Elem, čudi me da je njega Maradona izabrao za kapitena, jer pored toga što je dobar motivator i energičan na terenu, ipak ima problema sa živcima ... Kao i što mi nije jasno zbog čega je Van Bomel kapiten Bajerna ...

To da ga je Maradona izabrao za kapitena je jedan od čestih argumenata koje sam čuo od pomenutih poznanika.

Nije ni meni bilo jasno što je Sorin dugo bio kapiten Argentine. Recimo, ja bih bez ikakvog dvoumljenja traku dodelio Zanetiju.

Poslednja izmena:
Argentina je u poslednje vreme imala problema sa selektorima i zato ne mogu da urade ništa na SP-u ... Seti se samo ludaka Pasarele koji nije dozvoljavao dugu kosu, ili ovog loš luđeg Pekermana sa prošlog prvenstva koji je ostvaio Zanetija kući, a umesto njega poveo Skalonija kao desnog beka ...

Zaneti je gospodin čovek, bez ijednog incidenta u karijeri, igrač cenjen i poštovan širom sveta i pravi izbor za kapitena ... Podseća me na Maldinija, i za mene je Havijer najbolji desni bek ikada ...

:eek::eek::eek::eek:

Čudovišna ponuda Manchester Cityja za Eto`a

PREDSJEDNIK španjolskog i europskog nogometnog prvaka Barcelone, Joan Laporta, izjavio je da će teško zadržati kamerunskog napadača Samuela Eto'a (28) u klubu nakon posljednje ponude Manchester Cityja.

Iako je Laporta posljednjih tjedana ponavljao kako želi zadržati u klubu nogometaša kojem ugovor istječe sljedećeg ljeta, čini se da bi do transfera ipak na kraju moglo doći, a Eto'vo novo odredište bi trebao biti Manchester City u vlasništvu bogate arapske korporacije ADUG.

"Eto'o ima čudovišnu ponudu Manchester Cityja. On želi ostati u Barceloni, ali ovakvu je ponudu teško odbiti. Ako Eto'o prihvati ovakvu stratosferičnu ponudu postao bi najplaćeniji nogometaš na svijetu, a mi bismo morali nekoga kupiti da ga zamijeni", rekao je Laporta za Sky Sports, ne navodeći točno o iznosu o kojem je riječ.

Eto je prošle godine ukupno zabio 36 golova za Barcelonu i tako joj pomogao da dođe do tri naslova, u Primeri, Kup kralja i Ligi prvaka.

Marca piše pozivajući se na News of the World da je Barcelona već prihvatila Cityjevu ponudu za Eto'a, koja je teška 30 milijuna eura. Eto'o bi prema istom izvoru s Manchester Cityjem trebao potpisati petogodišnji ugovor prema kojem bi godišnje zarađivao 210.000 eura (oslobođenih poreza) tjedno.

Realizira li se Eto'ov transfer Barcelona bi se okrenula kupnji Davida Ville ili Karima Benzeme.

Pogledaj izvor ove vijesti: Katalonska tiskovina Mundo Deportivo

A sada pogledaj ovo:

Manuel Llorente, president of Valencia, said Thursday they know nothing of any negotiations with Barcelona for striker David Villa, after the meeting held between the player and his agent Txiki Beguiristain in Asturias.
"Valencia is not negotiating or has negotiated anything with Barcelona at all," he said.

Полако али сигурно ми идеш на нерве са тим хрватским чланцима!

a *** kad ovi nasi zaostaju sa vijestima :D evo necu vise

B92:

Valdes u Barsi do 2014.
Standardni golman Barselone Viktor Valdes potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa katalonskim klubom, pa će na ’Nou Kampu’ ostati do juna 2014.

U saopštenju Barselone navodi se da je 27-godišnji golman dobio bolje finansijske uslove u odnosu na dosadašnji ugovor, ali se ne navode detalji novog ugovora. Istovremeno je povećana i otkupna klauzula, pa će klub koji bude želeo da otkupi Valdesov ugovor morati da plati španskom i evropskom prvaku 150 miliona evra. Do sada je njegov transfer koštao 50 miliona evra manje.

Valdes je tokom cele karijere nastupao za Barselonu, pošto je ponikao u mlađim kategorijama katalonskog kluba, a za prvi tim je branio na 225 mečeva.

Eto'o stopira dolazak Ibrahimovića?

Transfer Zlatana Ibrahimovića iz Intera u Barcelonu činio se kao gotova stvar, ali očito tako nije mislio najbolji strijelac Katalonaca Samuel Eto'o.

Kamerunski reprezentativac naime ima prevelika potraživanja od svojeg novog poslodavca. Eto'o od Intera traži deset milijuna eura i to bi moglo stvoriti probleme već dogovorenom transferu jer talijanski prvak nije spreman dati Kameruncu toliku plaću.

Španjolski dnevnik AS tako donosi priču da će Barcelona, umjesto ponuđenih 48 milijuna eura plus Hleb i Eto'o, prema Milanu poslati ponudu od 87 milijuna eura.

A postoji i mogućnost da Katalonci isplate Eto'u 25 milijuna eura da napusti Nou Camp.

Ибра у Барси --- Ето'о + 40 милки + Хлеб на позајмицу! Која лудост ***

Licemjerna katalonska gamad :bljak: Laporta je nakon Realovog dovodjenja Kake pljuvao Pereza i njegove metode "poslovanja" na sva zvona, nedavno je cak izjavio da Barsa NIKADA nece dati 50 miliona za Vilju i da je moto tog "kluba" stvaranje, a ne dovodjenje "zvijezda".A sada, nakon svega - najopustenije ponudi Interu Etoa, Hleba + 45 miliona eura :poludeo:

I onda se ljudi cude kad kazem da je Barselona ubjedljivo najlicemjerniji klub - sa najogavnijom i najpokvarenijom upravom - predvodjenom retardiranim patuljkom Laportom :bljak::udriglavu::poludeo:

P.S.Iskreno se nadam da ce Eto sa njegovim nerealnim zahtjevima uspjeti da sabotira ovaj transfer - samo zbog ovog geja Laporte :mrgreen:

http://3.***************/_B1JtfOpd85I/SkcXyxka0GI/AAAAAAAAQOE/1m2BjMEWhEg/s400/joan+laporta+barcelona+icatfm.jpg

Retard :kafa:

Ибра у Барси --- Ето'о + 40 милки + Хлеб на позајмицу! Која лудост ***

Guardiola je dobar strateg ,ali brate kad dodje prelazni rok on toliko zasere da je to neverovatno.Eto je trenutno bolji od Ibrahimovica .Jeste malo stariji ali to nemoze da utice toliko na cenu . Jos se najezim kad se setim onog "skolskog dzeparca" koju je Barca uzela za Djovanija :S .
Nadam se da ovo vodi neku (samo ne u propast )

Back