FC Barcelona

ali dobro...to je sve do ljudi,ali ne do kluba...o tom ne treba raspravljati...
imash loshe pamcenje...(ali dobru mashtu...haahahaa...barca najbogatiji klub...wth...M.U i real...kao klubovi.........)

Walken:
Trofejniji klubovi od Barce se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Od Barce su trofejniji Real (15 uefinih trofeja), Milan (takodje 15), Liverpul (11), Juventus (11) i Ajax (10)... Barca ima 8 trofeja u Evropi (dve Lige sampiona, 4 Kupa pobednika kupova i 2 Super kupa)... Od igraca koji su prosli kroz Barselonu, mnogi od njih su bili najbolji na svetu: Maradona, Krojf, Romario, Ronaldo, Stoickov, Laudrup, Hadzi, Davids, Figo.... Ako Barca nije velik klub, onda ne znam ko je...
tacno Barca je veliki klub i to niko ne moze poreci....

AJDE BRE NE SER.ITE..NAJJACNA NA PAPIRU...nokm nije palo na pamet da je uperadi sa drugim timovima...messi je postao poznat u barci,kao i vecina igracha iz nje...a ne doveli 10 igracha vrh...kao real npr...i pucaju stalno..na poxhetku teme pishe za sve ljubitelje Barce...mustang i jeko...jel vas neko neshto pitao,bez uvrede...ako dolazish da pjujesh idi na temu o chelsea-ju,tj milan,pa hvali koga hocesh,a nas pustite ovde...

trick-trick:
AJDE BRE NE SER.ITE..NAJJACNA NA PAPIRU...nokm nije palo na pamet da je uperadi sa drugim timovima...messi je postao poznat u barci,kao i vecina igracha iz nje...a ne doveli 10 igracha vrh...kao real npr...i pucaju stalno..na poxhetku teme pishe za sve ljubitelje Barce...mustang i jeko...jel vas neko neshto pitao,bez uvrede...ako dolazish da pjujesh idi na temu o chelsea-ju,tj milan,pa hvali koga hocesh,a nas pustite ovde...
Pa dobro sada nisam pljuvala niti se rugala. Uostalom na svakoj temi pise da je samo za ljubitelje tog kluba, pa se opet pljuje 9cist primer Celzi. Ako neko ne upadne i ne kaze "Celzi je mafijaski klub itd.." propao nam je dan.).

trick-trick:
Sine, pogledaj Barseloninu formu i to ce ti sve reci. A cekaj, tvrdis da je najjaci klub na svetu, a puca po 4-0. Mesi je ponikao u Barsi, i ko jos iz sadasnjeg tima, Ronaldinjo, Eto, Tiram, Zambrota... ko??? A taj raspali Real je trenutno prvi na tabeli (barsa ima utakmicu manje).

Nije mi jasno kako je Barcelona ispred Reala.

Pise da medjusobni dueli odredjuju ko ce biti ispred ako 2 tima imaju isti broj poena. Barcelona je ispred Reala iako je Real bolji u medjusobnim susretima (2:0 i 3:3).

Sherlock:
Sine, pogledaj Barseloninu formu i to ce ti sve reci. A cekaj, tvrdis da je najjaci klub na svetu, a puca po 4-0. Mesi je ponikao u Barsi, i ko jos iz sadasnjeg tima, Ronaldinjo, Eto, Tiram, Zambrota... ko??? A taj raspali Real je trenutno prvi na tabeli (barsa ima utakmicu manje).
izvini,ko je rekao da su najjachi klub na planeti..ja nisam...ja sam samo rekao ,bar sam hteo,da ne mogu da se porede sa imenima koja imaju drugi klubovi... na ja nisam rekao da su ponikli u barci....nego da su u njoj postali poznati..tiram iz zambrota su legende,i ti si nashao koga cesh da nabrajash... :lol: eto manje vishe..bio je strashan i u majorci...ronaldinho..i on je bio 2 opcija..posle bekama,zar ne...a taj real jeste prvi na tabeli mustang...prikazivali su tabelu na snimku utakmice...gledao sam je do pola 2 a ustajem u pola 7....popizdeo sam...primili su onako shugav gol..na mulu...
:roll:

Atletico Madrid [0 - 6] Barcelona
39' [0 - 1] L. Messi
44' [0 - 2] G. Zambrotta
45' [0 - 3] S. Eto'o
58' [0 - 4] Ronaldinho
80' [0 - 5] L. Messi
90' [0 - 6] A. Iniesta
--------------------------------------
steta samo sto je Karlos dao gol u 90.min za 3:2

I treba.... Nek osvoji Kapelo titulu i zapusi usta svima koji su ga pljuvali dok je bio treci...

Ali otkad gledam fudbal mislim da nijedan tim nije odigrao bolju tekmu nego Barca veceras, sa onakvom igrom ne znam ko bi bio u stanju da ih pobedi... Messi je sa 2 gola i sa nekim neverovatnim driblinzima pokazao da je mozda trenutno najbolji igrac na svetu...

Barselona - Hetafe
Barselona - Espanjol
Himnastik - Barselona
Real Madrid - Deportivo
Real Madrid - Majorka
Saragosa - Real Madrid

Back