RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Ova ti je prava!!!Vidish sad kako i brinu da vas Dodik sluchajno ne podkrada.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova ti je prava!!!Vidish sad kako i brinu da vas Dodik sluchajno ne podkrada.![]()
Ova ti je prava!!!![]()
Ti ispricam jean vic..zashto su svi bosanci ******?
Zato shto im lakshe udje u dupe nego u glavu....
A tebi izgleda veća pamet izlazi iz dupeta nego iz glave!!!8-)Ti ispricam jean vic..zashto su svi bosanci ******?
Zato shto im lakshe udje u dupe nego u glavu....
Cuj to?
Slatko pravit viceve o glupim Bosancima, hm...
Pa eto, ako se racuna za nesto, ja u zivotu nisam citao gluplje textove nego na ovom forumu. I zamisli, nekoliko likova iz Srbije ih je pisalo.
Ako hoces mozemo takmicenje napravit u nekoliko kategorija, da se vidi s koje strane Drine su ljudi gluplji. Da te upozorim, imam jokera u rukavu.
Ma ne znaš ti kud goniš!!! Kod tebe je sve samo poštenje pa si se "bre" sjetio lopovluka u Srpskoj!!! Napravi sam anketu pa u njoj uporedi Dodika sa onima za koje si tamo glasao i vidjećeš koliki si babun za politiku!!!E ma zezanje bretip brani lopinu..pa se malo napenalio ...
E ma zezanje bretip brani lopinu..pa se malo napenalio ...
Ma ne znaš ti kud goniš!!! Kod tebe je sve samo poštenje pa si se "bre" sjetio lopovluka u Srpskoj!!!
Sa koje si ti chuke sisho..kakvo crno gonjenje..ovaca jel?![]()
Pa si ti sad nasekiran te u životu yebu "Dezerteri iz Glamoča"???Lik je vise bijedan nego glup. Dezerter iz Glamoca, uhvatio se neke stranacke funkcijice, naselilo ga u gradic, pa je pun sebe i svog zivotnog uspjeha.
tacno tako..Bosna je bila uvek Srpska...istorija to potvrdjuje i istoricari...[/QUO
Bosna i Hercegovina je uvjek bila a tako će vjerojatno i ostati do daljnjeg,onih koji žive u njoj.Svađamo se ali opet se znamo i dogovoriti pa ne vidim razloga da se "dušobrižnici"sekiraju.
Kod nas ide malo sporije ali ni to nije problem.Povjest svak tumači na svoj način pa ne bi išao u diskusiju čije je što bilo i kad je bilo![]()
wsox :Bosna i Hercegovina je uvjek bila a tako će vjerojatno i ostati do daljnjeg,onih koji žive u njoj.Svađamo se ali opet se znamo i dogovoriti pa ne vidim razloga da se "dušobrižnici"sekiraju.
Kod nas ide malo sporije ali ni to nije problem.Povjest svak tumači na svoj način pa ne bi išao u diskusiju čije je što bilo i kad je bilo![]()
Pa si ti sad nasekiran te u životu yebu "Dezerteri iz Glamoča"???
Da je riječ o Sulji i Harisu ti bi onanisao na temu!!!![]()
Baš si unaokolo popizdio na RS! Jbga, ko te zebe kad kod vas nema nikog ko može tebe takvog da uhljebi! Prestali arapi da šalju donacije pa se nema!!! Mora malo da se i šljaka, a to nije navika jel'??? Htio bi malo haškom presudom na jasle Srbije ili da se ti u lojavom Sarajevu ovajdiš od love iz Telekoma Srpske???Pa nisam se bas nasekiro moram ti rec. Pokusavam samo ljudima da objasnim iz kojih motiva se kunes u Krmka.
Uhljebio te covjek, stvorio ti existenciju bez da moras puno da radis (izuzev sto udaras pecate sa BiH grbom). Zato i imas toliko vremena da se preseravas po forumu.
.@ostali: Da se razumijemo, Krmak jest najveci lopov u BiH, ali kolege iz Federacije nisu za odbacit Lepi se upinje iz petnih zila da ne zaostane za Krmkom.
Kad se pocne raspravljat o tome koliko su svi skupa nakrali ( a kradu tako seljacki, da je i djeci jasno sta rade), onda se oni kao nesto posvadjaju, na patriotskoj osnovi. Kriza, frka, trka, narod se isprepada, meditira o globalnoj politici i kupuje zalihe, i sta onda bude. Sljedeca scena, njih dvojca se zvale pred kamerama, hvale se kako su ogromnim naporima postigli kompromis, zalsuzni gradjani9, sranja.
Na kraju ce ispast da su oni BiH svojim trudom uveli u Europu, a ne da je BiH i pored njih nekako tamo dosepala.
Lik je vise bijedan nego glup. Dezerter iz Glamoca, uhvatio se neke stranacke funkcijice, naselilo ga u gradic, pa je pun sebe i svog zivotnog uspjeha.
Što se mene tiče mogu i poskapati od gladi,zabole me
Zato sto su tad prosjacili i cvileli celom svetu da ih 'rane, a Bogami i od tad. I dokle tako?
Para nema hadzija vis' za sitnu raju.
E bas mi je zao. Sta cu, nacionalista sam desne provinijencije.
Nego jel' nisam u pravu? Jel' Bosnu ne hrane donacije i milostinja?