Favourite alcohol :)

• Začetnik teme Začetnik teme Dazy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
omiljeni:

5245_flasa-vinjak-1.jpg

:maramica::pivce::pivce::pivce::zurka::zurka::zurka::super::klap::super:

Uvek sam imao negativan stav prema alkoholu, valjda zato što sam video primere nekih ljudi iz bližeg okruženja (poznanici i sl.) koje je alkohol doveo na rub propasti. Ali bukvalno, haos i jad. Nemam pojma, ja uvek idem u ekstreme, i sebi sam tada obećao da ga nikad neću uzimati, što i radim, jer pre svega moram da ispoštujem sebe.

U principu, daleko sam od nevinašceta, ali što se tiče poroka - gledam da ni na koji način ne zadjem u te sfere.

kad spomenu...
ima vrlo hitična tema na ženama "ne pijem"
i tu sam konstatovao -
kolko razumem toliko i ne da ljude u činjenju nečega (potencijalno lepog) sprečava isključivo pusti strah
okej ima tu i racija i discipline što je okej
ali to se svodi na ono - ne pijem (ne popijem) jer postoji mogućnost da se navučem i postanem alkos
to bi bilo kao ne jebbem jer se plašim hepatitisa ili hiv-a
legitamno mi je jedino: zato što ne volim
a to kao zbog ovog onog.... proseravanje i laganje
mada poročnost generalno ima neku subkulturnu dimenziju i prosto je deo načina života

Uvek sam imao negativan stav prema alkoholu, valjda zato što sam video primere nekih ljudi iz bližeg okruženja (poznanici i sl.) koje je alkohol doveo na rub propasti. Ali bukvalno, haos i jad. Nemam pojma, ja uvek idem u ekstreme, i sebi sam tada obećao da ga nikad neću uzimati, što i radim, jer pre svega moram da ispoštujem sebe.

U principu, daleko sam od nevinašceta, ali što se tiče poroka - gledam da ni na koji način ne zadjem u te sfere.

Nikakvih poroka???:)
Blago tebi,kako ti je zabavno....:D

Vodka,definitivno.

Hehe..sama,djus,ili sta?:)

Crno pivo. Ah. Retka poslastica koja se ne zaobilazi.

Sto se tice vodke, slazem se. Vodka i koka-kola. Cista vodka jednostavno ne odgovara mom zelucu.

Btw sad kada sa drugovima posetim Nemacku, moracu da kupim bure pivsko, sa sve onim tocilom, pa kad ozednim, samo odvrnem slavinu.

Mmmm... :D

Ja se napijem od voćnog jogurta :lol: zez

inače, alkohol ne pijem jer sam do bola agresivan u tim situacijama... čini mi se, kad bih se napio, da bi mnogo toga izašlo napolje na štetu okoline i okruženja

j.b.g., nisam od onih što skakuću okolo i igraju kolce... svaka čast onima što jesu

Back