pa eto, sam si odgovorio
I ti si odgovorila da bi opet gradila na tuđem.
Uopće se ne čudim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa eto, sam si odgovorio
Ne mozes ni ti da tvrdis da neko mrzi Fatu.Ne moze jedna osoba da tvrdi kako nisu smeli tu da izgrade crkvu na tom mestu, a ujedno da mrze Fatu zato sto se borila za svoja zakonska prava.... Jer ako neko kaze "sram je bilo, zato sto je trazila izmestanje, on u stvari kaze da crkva ipak moze tu da se gradi, dakle taj u ovom slucaju ne osudjuje gradnju na tudjem posedu, niti postuje prava vlasnika poseda......
Pošteno je bilo da dobije odštetu a njoj je nuđena mnogo veća cijena nego što vrijedi zemlja.Ne mozes ni ti da tvrdis da neko mrzi Fatu.
Evo ja je npr.uopste ne mrzim.Samo kazem da je mogla i drugacije da postupi,a ne da rusi bogomolju.Ljudi grijese,ali ljudi i prastaju.Neki.
Ti ni toliku ociglednost neces da prihvatis...Ne mozes ni ti da tvrdis da neko mrzi Fatu.
Ta si. I ne samo ovde i ne samo sad. sto se za mene nikad nije moglo reci.U kojim pravcima razmisljas?
Da si bila u grotlu kada par desetina majki zalelece: joj sineee, 10 puta bi razmislila da li bi nečiju agresiju podgrevala da opet nekad neke majke lelecu.
Ti znaš šta je pravda?
I svaki ovde koji drži jednu stranu, koja se nameće, je obični propagandista , I takvima se mora napisati istina , da ne odu u krajnost i da nekad neki ne pate više nego što su dosadašnji patili.
Od ove babetine, hvala bogu, deca su preživela, ali ona radi sve da nekad nečija deca, ne prežive, pa bila I muslimanska i srpska, a i oni koji je bezrezervno podržavaju
Prijatan dan
bas je u skladu sa temomMozda ovo ipak da prebacim na "Misterije",ovde su svi ipak racionalni![]()
E,onda dobro.bas je u skladu sa temom
racionalnih ovde nema inace
Haške presude navode brojke od max 5000 ljudi, nigdje se ne pominje 8000.Nejasna je poenta ljudi koji zive u Srbiji da umanjuju broj ubijenih muslimanskih civila.... U Srbiji vazi misljenje da je taj broj i vise nego minoran i nema se gde vise umanjiti...Taj posao nema smisla... Pa kome se onda ti ljudi u Srbiji obracaju?
Da bi ljude priblizili istini u zemlji u kojoj vecina misli da njihova vojska nije cinila velike zlocine niti u jednom ratu sta treba raditi? Umanjivati jos vise? Tako je...smail koji se krsti
Pa dobro... Osudili su pedesetak Srba, a ubijen je toliki narod, znaci ipak smo "dobro prosli"... Ima jos mnogo krvnika koji setaju nasim gradovima i nikad im niko nece suditi... Ima li mesta za nezadovoljstvo?Haške presude navode brojke od max 5000 ljudi, nigdje se ne pominje 8000.
Nije ubijen narod, ubijeni su neki ratni zarobljenici.Pa dobro... Osudili su pedesetak Srba, a ubijen je toliki narod, znaci ipak smo "dobro prosli"... Ima jos mnogo krvnika koji setaju nasim gradovima i nikad im niko nece suditi... Ima li mesta za nezadovoljstvo?
Istrazi ti to malo bolje... Ne znam kako se ova krilatica odrzala i kod omladine koja je rodjena posle rata...Mislim da se vise radi o nekom psihickom fenomenu...Nije ubijen narod, ubijeni su neki ratni zarobljenici.
Ti si taj koji treba da istraži. Nikakve kuće nisu paljene niti su silovane bilo kakve žene u Srebrenici.Istrazi ti to malo bolje... Ne znam kako se ova krilatica odrzala i kod omladine koja je rodjena posle rata...Mislim da se vise radi o nekom psihickom fenomenu...
I sta kazes ubijani su samo ratni zarobljenici tj. vojnici, samo njihove kuce su paljene, samo njihove zene silovane i samo oni proterivani sa ognjista? Ili ce sad da ide ona fora "Pa dobro bilo je pojedinacnih zlocina"...
E,ako joj je to sva sreca za trideset godina,onda je mnogo nesrecna.![]()
Eto...pokazalo se da je i ovo laz.Nikakvu masovnu grobnicu nisu nasli.
Eto...pokazalo se da je i ovo laz.Nikakvu masovnu grobnicu nisu nasli.
Laži, podmetanja, mržnja, neljudi... šta god da dopišete to su što su.