crow:
a pazi ovo
a policija je saopštila da će vraćati svakog ko pokuša da se okupi.
pa na shta to lichi?
isti dan kad u dvorishtu neke crkve neka banda organizuje paravojnu formaciju
sa 5000 nelegalnih pushaka, policija cuti.
dok zabranjuje ljudima mirno okupljanje na javnom mestu.
i to da ne bi iznervirali fashiste?!
gde ovo sem u srbiji ima???
Hajde da ti ja malo kontriram, ali da ostanem nepristrasan...
-Naime, gde si pročitao ili saznao da je policija zabranila okupljanje tj. paradu za legalizaciju lakih droga odnosno marihuane?
-Da li bi ti podržao paradu nekih srpskih nacionalista (iz redova ovih koji će biti protiv parade) ili bi se pridružio apelu Sonje Biserko, Nataše Kandić, Čede Jovanovića i dr. koji bi tražili da se takav skup zabrani "zbog vređanja drugih nacija" i "uznemiravanja građana"...
-Da li u tom smislu priznaješ da i okupljanje potencialnih narkomana ili homoseksualaca (gay parade) mogu nekoga da vređaju?
-Kako znaš da su ovi koji će se okupiti u porti neke crkve - fašisti i da će imati 5000 komada nelegalnog oružja, ako su naveli u svom saopštenju da uglavnom imaju registrovano lovačko oružje, a tek neki od njih uniforme i nelegalno oružje?
-Zašto nazivaš fašistima i one iz Nacionalnog stroja (opravdano) kao i one iz Dveri, Obraza i ostalih koji će se možda pridružiti protestu, a ne pripadaju nijednom od ovih udruženja...
-Da li to znači da ti proučavaš njihovo delovanje kada ih sve svrstavaš u isti koš, tj. odakle toliko tvoje interesovanje za neke od ovih marginalnih grupa za koje ja prvi put i čujem da postoje (Krv i čast, Konačni obračun)...
-I na kraju ko je dao definiciju da su oni fašisti, je li to poteklo od nekog "Velikog brata" ili je tvoja slobodna interpretacija...
Uzgred, pre nego što me napadneš ili napišeš nešto glupo o meni, samo da ti kažem da ja ne podržavam ni jedne ni druge!!!