Fashion SOS call :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde, ali gdeeee naći muške, pamučne, karirane košulje?! Čuo sam samo za varijantu da kupim materijal, pa da mi to uradi krojač, ali to nije to... Ako znate gde mogu da se kupe, javljajteee! :) Ili bar nešto slično, u tom fazonu, 90-ih...

kacketi-1%20(4).jpg

Zna li neko gde se mogu nabaviti panama kačketi u Beogradu i po kojoj ceni ?

Gde, ali gdeeee naći muške, pamučne, karirane košulje?! Čuo sam samo za varijantu da kupim materijal, pa da mi to uradi krojač, ali to nije to... Ako znate gde mogu da se kupe, javljajteee! :) Ili bar nešto slično, u tom fazonu, 90-ih...

Zar nisu sada moderne? Sigurno ih ima u Time Out-u, recimo, meni se čini da je u toj radnji sve karirano : )

Ne znam gde živiš, ja sam karirane košulje uvek kupovala u onim 'bezveznim' radnjama na vrhu Bulevara (Beograd), gde prodaju domaću trikotažu i materijale na kilo... ali možda ti nisi iskusan lovac, zamoli neku ženu/drugaricu da ti pomogne : ) Pozdrav

Pozdrav! Imam jednu dilemu, pa eto, kome da se obratim nego Vama :)

Zanimaju me dugi, crni, kozni mantili. Ono, "UDBA" stil - mantil do ispod kolena. Trazio sam po netu, nailazio na dosta sajtova, ali svi nude kozne jakne, eventualno neke "kozne sakoe".
Da li neko od Vas zna gde mogu da kupim kvalitetni kozni mantil duzine do clanaka?

Inace, zivim u Bg-u, ali nije mi problem da za dobar mantil odem i u neki grad u blizini :)

Ovako, na početku raspusta sam stavila Still-ov kolor šampon. Kada sam ga stavila nisam znala da se ne ispira pri pranju. E sada mi treba savjet kako da ga skinem, treba mi neko rješenje koje neće dugo da traje, a i da mi ne šteti mnogo kosi. Inače stavila sam plavi kolor šampon, i ako sam inače plavuša htjela sam malo da je prosvjetlim, ali sam očigledno pretjerala.:rumenko:
Sad mi hitno treba riješenje zbog problema u školi (jer su nam pravila inače....)
Pa hvala unaprijed, nadam se da imate neko rješenje :bye:

A da probas sa skidacima farbe? Moguce da isto deluju i na kolor sampon. Imas Famu i Dikson, Fama je jeftinija, njihov distributer je Herba Market, izguglaj pa pronadji broj telefona.
Za kosu duzine do ramena i preko potrebno je dva pakovanja skidaca, jedno pakovanje se sastoji iz 2 kesice komponente A i B koje se mute dok se ne dobije homogena smesa, nanosi se na kosu kao i farba- na suvu, i ceka dok ne izvuce boju.
Mada se on vise koristi za prelazak iz tamnijih u svetlije nijanse, ti takodje mozes da se ofarbas nekom tamnijom nijansom slicnoj prirodnoj boji. Srecno!

uf.
Znala sam da je Still kolor sampon u pitanju cim sam videla naslov teme.

To NIJE kolor smpon, to je FARBA. Jedina razlika u odnosu na normalnu farbu je u nanošenju.
Što se tiče procenta hidrogena-isti, čak i veći od normal nih farbi.

I ja sam se isto zeznula, pa mi je frizerka rekla istinu.
U međuvremenu sam posle dva kolor samponiranja totalno upropastila kosu.

I sad mi se to sve smučilo, otišla sam kod frizera i tražila da me ofarba u moju prirodnu boju (nažalost jedino rešenje).
E pošto moja boja nije mogla da se ofarba jer bi izbio crveni pigment od copper blond kolor sampona, frizerka me ofarbala 3 nijanse tamnije.
I sad sam smeđa, taaaaamno smeđa.

Ljudima se uglavnom sviđa moja nova kosa, ali ja još uvek kad god se pogledam u ogledalo mislim da vidim nekog drugog.

Eto prica....
Ako je za utehu-mislim da je Still kolor sampon ubedljivo najtrajnija farba na trzistu.

Apsolutno:D
Ja ga koristim i oduševljena sam.
Kupila sam ga pre nekih pola godine valjda, slučajno, na nekom sniženju..bio je nekih 100 dinara pa reko ajde da probam onu bakarnu nijansu.
Pola godine sam se sa njom farbala a sad sam prešla na tamno plavu njihovu, bez crvenkastih tonova.
Uopšte se ne ispire ali meni baš zato odgovara.
I kosa mi se uopšte nije oštetila , štaviše, lepša mi je sad nego raniej dok sam se krečila Lorealima, Garnierima itd :D

A pre dve godine sam se farbala pravim kolor šamponom ( da me ubiješ sad ako se sećam čiji je bio) u crvenu ( a prirodna sam plavuša)...ispirao se ali nije bilo drugog načina da ga se rešim te sam se i ja ofarbala u svetlo smeđe...jedva sam se rešila crvene boje :/

I ja imam iste. :)

Taj model se zove Rivijera.

Volim ih jer sam ljubitelj mornarskog stila, uvek aktuelnog, svevremenskog. :)

Prugice volim poneti i na majici, dzemperu. Uvek me inspirisu.

Pored prugastih Startasica imam model 1987, od miloste ih zovem Zagi Startasice. :)
Zagi veverica je bio maskota Univerzijade '87, boje njegovog repa su na pomenutim Startasicama.

Imam i Tesla model, zatim Romantic Black (s printom crne cipke) i decentniji model od zelenog velura. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back