Fashion SOS call :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au, ne znam da li ovo iko zna..... Dobio sam jednu skuplju majcu koja mi se svidja ali ima par cirkona, a hteo bih da ih skinem a da ne ostetim majcu.... Da li ima neki rastvarac lepka ili tako nesto, stvarno ne bih jos da probam da ih skinem mehanicki ako neko zna kako!

Hvala :)

pa kolko ja znam lepak mozes da skines terpentinom ili razredjivacem al pitanje je sta ce te hemikalije da urade materijalu ili boji tkanine.....a da ti ipak nosis majicu takva kakva je za svaki slucaj
ili ako hoces mozes da uzmes lak za nokte crne boje i premazes cirkone tako ces ih matirati pa nece biti upadljivi, ili nekom drugom bojom koja ti je omiljena, ja sam par puta premazivala na farmerkama, kad ima cirkoncica, crnim lakom, taman teksas i crno lepo idu

DG...da...o tome sam se i pitao kad vidim da ceo grad nosi samo NIKE,REEBOK,DG,PRADA....dijagonalno preko sisa,i touchscreenovi unutra sviraju sa najsabanskijim melodijama pored paklice malrbora...tragedija u sta raste ova zemlja....u krastama cemo svrsiti !!!

Ja imam jedne japanke koje na tom delu, između prsta imaju tkaninu i super su mi udobne. Do sad sam muku mucila sa japankama koje su bile gumene ili koje su imale taj deo sa plastičnom folijom, uvek sam imala rane, a mnogooo volim japanke. Tako da bih ja skinula, mada ne znam kakva je ta tkanina, mozda je pregruba, pa se zeznes.

Imam kupaci kostim koji je jednobojan ali pusta boju. Vec sam ga nekoliko puta oprala ali i dalje se to ponavlja. Da li neko zna kako da prestane pustati boju? Jednom sam ga obukla za suncanje i na nekoliko mjesta mi se obojila koza:think:, tako da se bojim koristiti za kupanje.

Imam kupaci kostim koji je jednobojan ali pusta boju. Vec sam ga nekoliko puta oprala ali i dalje se to ponavlja. Da li neko zna kako da prestane pustati boju? Jednom sam ga obukla za suncanje i na nekoliko mjesta mi se obojila koza:think:, tako da se bojim koristiti za kupanje.

Naravno - operi još nekoliko puta jer ni boja nije večna.
Imala si sreće - boja nije ostala na tebi!

Sta mislite da li u kakvoj vodi da ga perem? Pokusala sam i u hladnoj i u malo toplijoj. I ja se nadam da ce prestati pustati ako ga jos koji put operem. :)
pokusaj da ga ostavis da odstoji potopljen u cistoj vodi u lavoru tokom noci, a operi ga ujutro?
ako ga to ne obeshrabri, ne znam sto bi moglo....
nikad nije kasno postati nudista :)
:zper:

u pravu si, nista ruznije nego kada se muskarac skine a ono od pola bedara do kukova bjelina, bjeli dlakavi guzovi .... u kontrast tenu
... jos ako ima tamne dlake i ne depilira se :confused:

Ja imam jedne japanke koje na tom delu, između prsta imaju tkaninu i super su mi udobne. Do sad sam muku mucila sa japankama koje su bile gumene ili koje su imale taj deo sa plastičnom folijom, uvek sam imala rane, a mnogooo volim japanke. Tako da bih ja skinula, mada ne znam kakva je ta tkanina, mozda je pregruba, pa se zeznes.

upravo to
tako sam ja nastradala od prvih japanki koje sam kupila
od tad biram samo one od nekog mekog materijala izmedju prstiju
i gumene su uzas, barem meni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back