Fashion SOS call :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko zna ko posecuje sanere i show room-ove da li u BG-u ima da se kupi ova D&G muska torbica?
7

123s7qu.jpg

Imas u temi Veliki brojevi zenskih cipela nekoliko prodavnica

Samo da se nadovezem...
postoji i prodavnica u piramidi koja od skoro ima par modela do 44, kao u immo centru na drugom spratu lokal pre Attrativo, takodjer imam interesantnih cipela i sandala do 42....

e ja da iskoristim temu,gde da nadjem kupaci da je dole malecki,plitak,to mogu da nosim,al gore da je neki sa zicama i zatvorenijim korpama?

i ja imam isti problem i na kraju sam u extreme intimo nasla gornji deo 44, ali trouglove sa sirokim vezivanjem oko vrata i super stoji na velike grudi...do sada sam koristila iskljucivo zicu i korpe ali sam uvidela da nemam potrebe za tim....i ovaj nacin sasvim fino podigne velike grudi.....mozes gacice da kupis odvojeno i imas i modele na vezivanje tako da mozes fino da podesis...40 mi je bilo sasvim dosta....a i kombinacija je mnogo pa sama sebi sklapas kupaci....platila sam ga oko 3200

kupio sam u radnji japanke, kappa, povoljno

pa me zanima sledece - onaj deo koji ide medju prste ima preko meterijala i zastitnu oblogu od plasticne folije, ja mislim da treba ta folija da se skine!?

jel zna neko pouzdano?

japankel.jpg

Poslednja izmena:
duso nije zezanje.

ja treba te japanke da nosim preko na odmoru i da mi budu udobne, a ne da mi prave zuljeve ili ogrebotine

po meni to je zastita da kupac zna da je kupio novo. cudi me da nema ovde neki kvalifikovani trgovac da nam lepo kaze

ako moze bez tog "dusho", bila bih zahvalna
pitam dal je zezanje, jer je tema na pdfu beograd
takodje mi lici na zezanje vec samim tim sto pitas dal je pravilo da se skida, ili ne?
sta te briga dal se skida, ili ne-logicno je da je udobnije sa tim delom, zar ne?
sto se tice dokaza da si kupio novo, kad si zadnji put kupio npr. kupaci sa onom plasticnom nalepnicom koja ide na intimni deo i koja stiti kod probe? nego, pitanje je ko je sve gurao svoj tuki tamo pre tebe....

ako moze bez tog "dusho", bila bih zahvalna
pitam dal je zezanje, jer je tema na pdfu beograd
takodje mi lici na zezanje vec samim tim sto pitas dal je pravilo da se skida, ili ne?
sta te briga dal se skida, ili ne-logicno je da je udobnije sa tim delom, zar ne?
sto se tice dokaza da si kupio novo, kad si zadnji put kupio npr. kupaci sa onom plasticnom nalepnicom koja ide na intimni deo i koja stiti kod probe? nego, pitanje je ko je sve gurao svoj tuki tamo pre tebe....

moze bez duse

mislio sam da nas kupaca ima najvise ovde u bgdu, i prodavaca i samo sam zamolio za adekvatan, ispravan odgovor. do sada se nije javio niko ko stvarno zna.

ako ti se tema ne svidja... pa imas vise nacinana raspolozenju

da zakljucim zar nije dziberski nositi nesto sa plasticnom ambalazom, predvidjenom za skidanje prilikom kupovine

moze bez duse

mislio sam da nas kupaca ima najvise ovde u bgdu, i prodavaca i samo sam zamolio za adekvatan, ispravan odgovor. do sada se nije javio niko ko stvarno zna.

ako ti se tema ne svidja... pa imas vise nacinana raspolozenju

da zakljucim zar nije dziberski nositi nesto sa plasticnom ambalazom, predvidjenom za skidanje prilikom kupovine

ma, meni svejdeno gde si je postavio, mada mislim da je adekvatnije da si je uturio na modu, verovatno bi imao vise odgovora, barem na temu sta je "dziberski" :lol:
sto se pak odgovora tice, ja odgovorih, najbolje sto mogu....teme koje mi se "ne svidjaju" lepo zaobidjem, tamo gde mogu da odgovorim-odgovorim, ne vidim sta te je zazuljalo?
da zakljucim-ako ti je dziberski vaznije no udobno, onda vec imas resen problem, zar ne? ako si siguran da je plasticna ambalaza u ovom slucaju "za skidanje"-skini je...al, pazi sad jedan mali hint-da se to zaista skida, zar ne mislis da bi postojao neki lak nacin za skidanje, neki delic, jezicak kojim se odpocinje skidanje il tako nesto, a ne da moras makazicama, ili nozem da seces tu plastiku, m?

Kako si Ti vec drugi po redu koji misli da bi tema trebala na Modu
evo prebacujem je ..pa cemo videti..mozda tamo 27E i dobije odgovor..
na pravom mestu u pravom trenutku ( pred god.odmor)....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back