Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
Pa ja ih nisam pominjao jer mislim da mi ove pomenute bolje stoje. Naravno da imam 501, cini mi se tri para (jer nikad nista ne bacam, u maniru pravog gladnog penzosa), ali su sve iscepane do froncli. Ne mogu da ih nosim kad je ozbiljna situacija u pitanju, a ne bih ih ovaj put kupovao.A sto niko ne spominje stari dobri Levis? Petstokec klasican da klasicniji ne moz biti, sve nijanse plavih. Kostaju oko 6 000. Uzgredbudireceno, moje misljenje je da svaki iole muskarac mora da ima jedan par najbledjih levis 501, pored najklasicnije lacoste polo-majice u svom ormanu!
Video sam radnju Lee i Wrangler, nadam se da ce biti dobrih modela. Inace, u Bgd su bile otvorene (mislim) 2 Lee prodavnice pre nekih 10-ak godina, i bile se sasvim okej. Ne znam zasto su zatvorene na kraju.
P.S. Levis se jos pravi u Varazdinu, i upravo te se uvoze na nase trziste!
A upravo pre desetak godina sam i kupio poslednje Lee farmerke, one sa belim stepom, kao radnicki kombinezon, samo bez tregera. Bila je radnja u Piramidi; ali zaista ne mogu da zamislim da u celoj Srbiji nije postojalo dovoljno interesovanje da bi prodavnica opstala.
samo sto sam zadnjih 7 dana smrsao 5kg pa mi spadaju