Farmerice

Ines1864:
Tačno, ja tražila nešto za dečka, pun je grad tih fensi stvari, ali obične muške normalne farmerice ne mož' naći. Onda sam na kraju našla na pijaci kod nekog čoveka, čija je tezga izgledala kao da je iz '85.god, bez ijedne moderne stvari....i baš su ok.
Mislim, ova današnja moda, pogotovo za muškarce, je pravi shit. K'o da su nam momci devojčice...
Evo Juliane, especially 4 u, jedne farmerice :lol: :lol: :lol:
9e39515f171e3af99dfbc1e8607d72eb.jpg
marcus13.jpg

i još obuješ ovakve sandalice....ma divota
index_r2_c10.jpg

bas su super farmerke!samo imas li kakvih muskih?

Ines1864:
Tačno, ja tražila nešto za dečka, pun je grad tih fensi stvari, ali obične muške normalne farmerice ne mož' naći. Onda sam na kraju našla na pijaci kod nekog čoveka, čija je tezga izgledala kao da je iz '85.god, bez ijedne moderne stvari....i baš su ok.
Mislim, ova današnja moda, pogotovo za muškarce, je pravi shit. K'o da su nam momci devojčice...
Evo Juliane, especially 4 u, jedne farmerice :lol: :lol: :lol:
9e39515f171e3af99dfbc1e8607d72eb.jpg
marcus13.jpg

i još obuješ ovakve sandalice....ma divota
index_r2_c10.jpg

d094.gif
d094.gif
d094.gif

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Julian_Duranona:
Ma, je l' zna neko odgovor na moje pitanje - gde je ta radnja; ili cu morati da se zenim da bih kupio pantalone?
Radnja (Lee Cooper) ti je malo posle Londona kad ideš od Slavije prema centru. :-D

A cene su takve da nam neće ostati ni za kafu. Ebiga. I ko će bre posle da se udaje za tebe kad ni za kafu nemaš. :lol:

sun.gif

xiaoyu:
Radnja (Lee Cooper) ti je malo posle Londona kad ideš od Slavije prema centru. :D

A cene su takve da nam neće ostati ni za kafu. Ebiga. I ko će bre posle da se udaje za tebe kad ni za kafu nemaš. :lol:

sun.gif
Ma znam za to, pile moje... Ima i ovde kod mene jedna njihova radnja. Taj Lee Cooper, to ti je u moje vreme bila socijala, ''Beko'' je to proizvodio po licenci. I kad sam video prodavnicu, bas sam se obradovao... Velim - evo meni farmerki! I jos sa vrata pitam da l' imaju neke sto nisu iscepane; a ona tuka sto radi tamo, s prezirom odgovara odrecno. Tako da su se i oni pokvarili...
Nego, mislio sam bas na Lee (bez Cooper). Ocigledno sam pregazen vremenom, jer ti nisi prva koja nije cula za njih ili Wrangler. Ovako izgledaju:

LEE

lee_work.jpg

WRANGLER

Comfort-Jeans-Wrangler_198__275117_20.jpg

Ma nisam ja baba.....ja sam davno umrla i opet vaskrsla i to u liku mlade devojke i sada moj duh luta Krstaricom i traži farmerice za Juliana....

PS. Znam kakva je bila moda '85....imala sam dve godine tada :-P

Julian_Duranona:
Ma znam za to, pile moje... Ima i ovde kod mene jedna njihova radnja. Taj Lee Cooper, to ti je u moje vreme bila socijala, ''Beko'' je to proizvodio po licenci. I kad sam video prodavnicu, bas sam se obradovao... Velim - evo meni farmerki! I jos sa vrata pitam da l' imaju neke sto nisu iscepane; a ona tuka sto radi tamo, s prezirom odgovara odrecno. Tako da su se i oni pokvarili...
E izeš ga i ti! Ti bi sad i Lee iz "Beka" i Levi's iz "Vartexa". Ko će tebi ugoditi!? :lol:

sun.gif

i'am ja lee na tregere...........poslala snajka iz ny......

neko reče u kralja milana kad se prodje and. venac....i eurosalon...tu ima neka radnja koja uglavnom prodaje levi's, a ima još svašta...moglo bi tu da bude wrangler ........

chika_doktor:
odlicno si to primjetila! sjedi 5!:)

ma ponekad i samu sebe iznenadim kako zablistam:D
a jesi li decak ili devojcica..ili i jedno i drugo:shock:
hm..prvo sam te citala kao musko..i zvucao si kao neko matoro, nadrndano musko..a onda sam te citala kao zensko..i zvula si mi kao maldo, opceno zensko..plavusa od jeno 25:)
i sad..ne znam sta da mislm..:confused:

Evo, bio sam preko reke, te se obradovah. Na uglu Djure Jaksica i Obilicevog venca (preko puta TANJUG-a) je lokal u pripremi ciji su izlozi oblepljeni bas i iskljucivo reklamama dveju marki koje sam na ovoj temi trazio po Beogradu - Lee i Wrangler.
Znam da vecina posetilaca Foruma nema pojma o cemu govorim, ali ce ova informacija, bar nekome sa ukusom poput moga, mozda dobro doci.

Evo, bio sam preko reke, te se obradovah. Na uglu Djure Jaksica i Obilicevog venca (preko puta TANJUG-a) je lokal u pripremi ciji su izlozi oblepljeni bas i iskljucivo reklamama dveju marki koje sam na ovoj temi trazio po Beogradu - Lee i Wrangler.
Znam da vecina posetilaca Foruma nema pojma o cemu govorim, ali ce ova informacija, bar nekome sa ukusom poput moga, mozda dobro doci.

da, da Huliane, i godišta poput tvoga...:lol:
Pozdrav!

P.S. Ne se ljuti, znam sve o dotičnim markama...

u bivsem centrotextilu dole kad se sidje su imali razne farmerke doduse ja sam zensko ali tamo sam kupila pre valjda neku godinu jedne lepe obicne farmerke bez nekih cudnih dodataka i ok su oblika... ali to se valjda menjalo... to je ono kad se ide od doma omladine makedonskom ka trgu. e znam za wrangler

A sto niko ne spominje stari dobri Levis? Petstokec klasican da klasicniji ne moz biti, sve nijanse plavih. Kostaju oko 6 000. Uzgredbudireceno, moje misljenje je da svaki iole muskarac mora da ima jedan par najbledjih levis 501, pored najklasicnije lacoste polo-majice u svom ormanu!

Video sam radnju Lee i Wrangler, nadam se da ce biti dobrih modela. Inace, u Bgd su bile otvorene (mislim) 2 Lee prodavnice pre nekih 10-ak godina, i bile se sasvim okej. Ne znam zasto su zatvorene na kraju.

P.S. Levis se jos pravi u Varazdinu, i upravo te se uvoze na nase trziste!

Back