Farmerice

A sto niko ne spominje stari dobri Levis? Petstokec klasican da klasicniji ne moz biti, sve nijanse plavih. Kostaju oko 6 000. Uzgredbudireceno, moje misljenje je da svaki iole muskarac mora da ima jedan par najbledjih levis 501, pored najklasicnije lacoste polo-majice u svom ormanu!

Video sam radnju Lee i Wrangler, nadam se da ce biti dobrih modela. Inace, u Bgd su bile otvorene (mislim) 2 Lee prodavnice pre nekih 10-ak godina, i bile se sasvim okej. Ne znam zasto su zatvorene na kraju.

P.S. Levis se jos pravi u Varazdinu, i upravo te se uvoze na nase trziste!
Pa ja ih nisam pominjao jer mislim da mi ove pomenute bolje stoje. Naravno da imam 501, cini mi se tri para (jer nikad nista ne bacam, u maniru pravog gladnog penzosa), ali su sve iscepane do froncli. Ne mogu da ih nosim kad je ozbiljna situacija u pitanju, a ne bih ih ovaj put kupovao.

A upravo pre desetak godina sam i kupio poslednje Lee farmerke, one sa belim stepom, kao radnicki kombinezon, samo bez tregera. Bila je radnja u Piramidi; ali zaista ne mogu da zamislim da u celoj Srbiji nije postojalo dovoljno interesovanje da bi prodavnica opstala.

Wrangler sam kupio prosle godine u nekoj radnji u Beogradskoj, zatvarali su radnju i imali rasprodaju pa kupih 2 komada za nesto vise od 3 500 din. Indigo plave, strasno dobro izgledaju.

Stari dobri L'evis?Bačene pare...nekad,za vreme stare Juge su koštale 115DM,kad se setim...ali to su bačene pare.Ništa nisu bolje,ni kvalitetnije od malo boljih novopazarskih.

E vidis, tu je problem gde sada naci u Bg novopazarske "verzije" Levi's 501?? Imam par komada koje su mi trajale godinama i polako pocinju da pucaju. Medjutim gde god sam gledao kao te "novopazarske" to su neke divlje marke, drugaciji kroj od 501 itd.

Ako oces da kupis farmerke nejbolje ti je da imas pare kod sebe, jedno 3000 din maximalno, prosetas se bulevarom, udjes u skoro svaki butik i nesto ces vec naci. Sve zavisi sta ti se svidja, ne volim obicne ali ne volim ni one nafrakane razlicitim s*****a!!!! Desi se da naidjem na dobre farmerke u TimeOut-u!!!! I nikada ne idem da kupim farmerke sa namerom jer nikad ne nadjem nesto da mi se svidja, nego ponesem pare kad idem u grad pa ako mi se nesto svidi to i kupim.

jel bio neko od vas u lee radnji u bg-u.....ja bih uzo sa tregerima....
Bio ja - i ponovio se.
Neskromno cu reci da mi farmerke savrseno stoje.

Trenutno nemaju Lee na tregere. Kazu da su ih planirali za prolecnu sezonu.
Izgleda da nisu bas upuceni u ono sto se prodaje. Kao - ''Jao, pa svi nas pitaju za te farmerke''.

Hajde, Juliane, uslikaj se, da vidimo kako ti stoje... odavno nisam videla Lee farke. :-)
Daj da vidimo jednog dobrog srpskog frajera, a ne ove ''iscepane'' feminizirane strance.
U ime dobrih starih vremena, eh...
Ja volim Lewis, nekako su mi najudobnije, a ovde me je prijatno iznenadio brend
- "For all 7 mankind" (svaka druga Amerikanka ih nosi), a i "American Eagle" imaju dosta dobar izbor.
Farmerke su rules.

Da ne bude nekih insinuacija, moze ko hoce da postavi svoju sliku u Lee farkama.
Ne mora Julian ako mu je neprijatno ili tako nesto.
Evo, idem, idem... stvarno sam smorila i samu sebe.
Necu vise.

...е мене почело опасно да нервира што не могу нормалан, једноставан џинс да нађем. Све неке шаре, различите боје, шљоке...алооооо бре...:shock:

...е мене почело опасно да нервира што не могу нормалан, једноставан џинс да нађем. Све неке шаре, различите боје, шљоке...алооооо бре...:shock:

evo ljubo osh da ti prodam svoje...boli koliko su dobre a meni su velike:)

zenske su jos gore nosim iste farmerke vec 4 godine i bas sam videla da su mi se izlizale i sad ne znam gde da kupim nove :(

Hajde, Juliane, uslikaj se, da vidimo kako ti stoje... odavno nisam videla Lee farke. :-)
Daj da vidimo jednog dobrog srpskog frajera, a ne ove ''iscepane'' feminizirane strance.
U ime dobrih starih vremena, eh...
Ja volim Lewis, nekako su mi najudobnije, a ovde me je prijatno iznenadio brend
- "For all 7 mankind" (svaka druga Amerikanka ih nosi), a i "American Eagle" imaju dosta dobar izbor.
Farmerke su rules.

Da ne bude nekih insinuacija, moze ko hoce da postavi svoju sliku u Lee farkama.
Ne mora Julian ako mu je neprijatno ili tako nesto.
Evo, idem, idem... stvarno sam smorila i samu sebe.
Necu vise.
A kako ces da vidis kad neces biti tu neko vreme?
Posle ce opet da bude - ''daj sliku''.

Evo, nisam najbolje savladao vestinu fotografisanja zguza u ogledalu, poput neseg druga Pere, pa se ne vidi kako treba:

Ne kupujem ja njih zbog same marke vec mi se svidja njihov model. Ako ima slican model bilo koje marke da su kupio bih ih. Hvala na informaciji. Jel bi mogao da mi kazes na koje prodavnice mislis na Bulevaru, jer je Bulevar sirok pojam?

Sad tek videh Hulianovu zadnjicu u farmerkama! :shock:

Ja dobrog frajera zamišljam u farmerkama i beloj T- shirt majici (dobro, de, neću da zanovetam u ovom slučaju), tako da ne bih ovde dalje dužila već odoh na temu..."Trenutno mislim na..." :lol:

Back