Farma!

Ko nije razumeo???????
Znam da se svima posebno placa svaki dan i da mlate pare, normalno, nisam mislio da su dosli da bi gubili vreme i mozda uzeli 100 000, a mozda ne.....
Cijih SMS-ova.....Ne glasam ni u jednom show-u,cak se smejem gluperdama koje bacaju pare na glasanje ili slanje poruka tipa:"volim te sreco kuco maco".....:dash::dash::dash::dash::dash:

Извињавам се због погрешног разумевања поста који сам цитирала.

Није нормално да овакви уопште млате било какве паре.
Видећемо да ли ће порезници да их подсете на пореске пријаве.

Ко то у овој Србији подстиче глупост и прави глуперде од овог народа ?

Извињавам се због погрешног разумевања поста који сам цитирала.

Није нормално да овакви уопште млате било какве паре.
Видећемо да ли ће порезници да их подсете на пореске пријаве.

Ко то у овој Србији подстиче глупост и прави глуперде од овог народа ?

a nick ti je obavesten?????????
sto bi rekao onaj moj sugradjanin:"NEMO SE LJUTIS"

Nisam luda da glasam, ali svidja mi se Bebi zbog ljubavi prema zivotinjama i zbog ciste duse. Ranije je nisam podnosila, izgledala mi je opiceno, sad je postujem. Nigor je, takodje, OK.

Koliko sam ja cuo na tv-u,Vucic je rekao otvoreno da je Cakana u njihovoj stranci,kao i jos 2 osobe koje su ih zamolile da ih kao ne odaju...tipujem na viktoriju i sandru..Zato mi je malo cudno,ko glasa bre za Cakanu toliko....Viktoriju????Sandru????????

Pa onda Cakana i to dvoje idu lagano do finala.....A sto se tice Majine religioznosti,mislim da je to cista foliraza....Kada je onaj Nikola 357 pitao zasto posti petkom,nije znala da odgovori.....To bi svaki obican gradjanin trebao da zna...A kamoli neko ko se predstavlja kao veliki vernik.......

Back