Farma!

sistem glasanja je jako los,ne znam ko tu glasa.Trebali su da stave za izbacivanje glas,a ne da ostane,tako bi vise ljudi glasalo ako im neko nije simpatican.Po meni glasanje nije odraz realnog stanja i ne ide po zasluzi vec ko ima vise glasaca.

Joooj ljudi! Pa jel ova Maja tera inat nekome i onakvim nakaradnim oblacenjem ili devojka stvarno ima problem sa "sve mi boje lepo stoje"... zanci obukla je ROZE-CIKLAMA helakne ili grilon carape sta je ono vec, preko toga onu njenu TEGET-CRNU kariranu mini suknju, obula je BELE cipele na stiklu! Crnu jaknu, i stavila na glavu drecece CRVENU kapu!
Boze sta sa cim tu ide? Valjda joj se cipele slazu sa gacama, kapa sa karminom.... a helanke... pa valjda sa brushalterom???

Joooj ljudi! Pa jel ova Maja tera inat nekome i onakvim nakaradnim oblacenjem ili devojka stvarno ima problem sa "sve mi boje lepo stoje"... zanci obukla je ROZE-CIKLAMA helakne ili grilon carape sta je ono vec, preko toga onu njenu TEGET-CRNU kariranu mini suknju, obula je BELE cipele na stiklu! Crnu jaknu, i stavila na glavu drecece CRVENU kapu!
Boze sta sa cim tu ide? Valjda joj se cipele slazu sa gacama, kapa sa karminom.... a helanke... pa valjda sa brushalterom???

:hahaha::hahaha: necemo da sudimo njihov stil oblacenja!:mrgreen:
ovdje je bas super sve upakovala!:)

Moji trenutni favoriti :

Niggor - Jer je kompletna licnost, pozitivan i uvek dobro raspolozen
Cakana - Jer i dalje cuti, radi i jer je zena sa stavom
Djura - Jer je ocigledno pravi pozitivac koji ni sa kim jos nije dosao ni u verbalni konflikt

Bebi Dol, Marina i Viktorija- koje me asociraju na beskrajno dobru muziku i koje su mi kad se sve sabere veoma simpaticne takve kakve jesu - drugacije

A Maja je urnebesna. Sad je uhvatio fazon da izigrava vrednicu i onda stane u intervjuu i prica kako je ona uvek radila. A svi se secaju sta je radila do kraja Marininog gazdovanja...

Tijana ih je nakljukala informacijama kako se kotiraju, narocito klan CVC jer je Cakana kucni prijatelj sa gazdaricom Pinka. Nemoguce da se sve odjednom obrnulo za 180 stepeni, svi nesto ljubazni, smeskaju se, ljube i tapsu.

Back