Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao ukljucih veceras Stink,kad se ono Maja Nikolic prosipa kako cita neku knjigu,koju je napisao Madonin brat i kako je fenomenalna.Pita je neka plavusa:"A dokle si stigla sa citanjem?",a Maja 'celica ce:"Pa znas trenutno sam pri pocetku,na 5-oj strani"![]()
![]()

Jao ukljucih veceras Stink,kad se ono Maja Nikolic prosipa kako cita neku knjigu,koju je napisao Madonin brat i kako je fenomenalna.Pita je neka plavusa:"A dokle si stigla sa citanjem?",a Maja 'celica ce:"Pa znas trenutno sam pri pocetku,na 5-oj strani"![]()
![]()
bog zna sta uopste i cita...dali joj prirucnik za tosibin dvd...
kako si se ovog setio Hahahahahhahaahahh![]()
kako si se ovog setio
![]()
zato sto verujem da engleski zna,koliko i japanski...![]()
verujem..mene uzasno ALI UZASNO verujem..mene uzasno ALI UZASNO
nerviraju one njene ODVRATNE CIPELE /PATIKE na stiklu!!! UZAS!!

Маја је висока '' метар и јагода'', па да не носи платформе, не би се видела изнад стола... али, зато језиком палаца к'о права тетка!
П.С. Сем, девојчице, обуци се, прехладићеш!![]()
![]()
![]()

kako je to ruzno sto vi nipodastavate i ismejavate ljude koje ni ne poznajete.

![]()

pa razumem,ali trositi reci na to koliko je neko odvratan zato sto su ti ODVRATNE njegove cipele...
Ja za Nigora i Tomu I Djuru![]()

kako je to ruzno sto vi nipodastavate i ismejavate ljude koje ni ne poznajete.