Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.819
Naprotiv,...htela sam da blajham kosu, ali me frizer odgovorio. Ima vremena,.. kaže.Srećnica!![]()
Meni se baš sviđža ta boja kao na slici, pa stavim samo neki preliv.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprotiv,...htela sam da blajham kosu, ali me frizer odgovorio. Ima vremena,.. kaže.Srećnica!![]()
Ako neka od vas zna neku lepu nijanse plave bilo kog proizvidjaca...
Ja sam pre 100god koristila Loreal exelance ili tako nesto pa jos imala ra farba neki 3d, 4d sta god...te nijanse su se sjajile doslovno.
Da.Zbog čega ta pomama kod Srpkinja za farbanjem?
Sve hoćete da budete plave ?
Nemam ni ja sedih , isto kao i ti , ali mi se ne sviđa sedo nikako. Želim da budem nijansirano plava.Šipak,...ja neću osedeti ni sa 80. Imam samo par sedih sa strane i to je to.![]()
tako to obicno kreneNemam ni ja sedih , isto kao i ti , ali mi se ne sviđa sedo nikako. Želim da budem nijansirano plava.![]()
Ali seda brada je tako... cool!Znam da nije muška tema ali mene zanima neka farba za bradu.. kako to funkcioniše..?
Ma u stvari onda sam se predomislio..Ali seda brada je tako... cool!
Prava odluka!Ma u stvari onda sam se predomislio..![]()
Ma ne bih ja nikad moju bradu farbao.. mada nekad čisto zbog promene možda ali nikad nisam probao tako da ne znam ništa o tome,.. ima negde moja slika tu tamo gde su slike forumaša sa bradom, onako malo prosadom..Prava odluka!![]()
Mogla bih da probam.Najbolja farba je Kyo iz Aleksandra. Ne smrdi, ne gori, ne ispira se, savršena.
Meni i farba kratko traje.A pocelo je od farbi da me svrbi tjeme glave,iako kao kupujem kvalitetne.Prestala sam da koristim farbe i prešla na Colour šampon. Ne smrdi, isto me ofarba,...kraće traje i brže se ispira boja, ali me bar ne guši i ne gorim kosu teškim hemikalijama. Kratka mi je kosa, pa se i ne vidi nikakva razlika u odnosu na farbu.
I ja.Mogla bih da probam.
Meni i farba kratko traje.A pocelo je od farbi da me svrbi tjeme glave,iako kao kupujem kvalitetne.
Moze li kolor sampon da prekrije sijede?
Može,...samo kratko traje jer se brze ispira boja.Moze li kolor sampon da prekrije sijede?