Farbe za kosu

pikax

Buduća legenda
Poruka
36.427
1731858016393.jpeg

Kakva su vaša iskustva?
Evo me u frizerskom salonu , čekam da prođe pola sata, ali sam kupila svoju farbu. ( Garnier olia, bez amonijaka)
Farbala sam se i sama dosta puta, ali ipak duga kosa i nije to to.
Letos sam otišla u profesionalni salon platila boga i bukvalno se gušila od farbe da mi je dodeljena maska za keratin ( izgleda kao maska za slučaj nuklearnog napada)
Nikada pre toga, što me zabrinulo i kao čoveka i kao koministu. ( Šala)
Koji je kvalitet proizvoda kojima nas farbaju u salonima?

Ne gušim se!!!

Poslednja izmena:
Prestala sam da koristim farbe i prešla na Colour šampon. Ne smrdi, isto me ofarba,...kraće traje i brže se ispira boja, ali me bar ne guši i ne gorim kosu teškim hemikalijama. Kratka mi je kosa, pa se i ne vidi nikakva razlika u odnosu na farbu.

Imaš neku liniju Italijanskih farbi u Alexander cosmetics koje uopšte ne smrde. Kvalitetne su, dugotrajne, ne ispiraju se brzo i vrlo su kremaste strukture. Samo da se setim naziva, pa javljam, ranije sam ih koristila.

Koristim najgoru mogucu ali ne zbog cene vec zbog boje. Pallete farbu.
Probala sam vise boja, skupljih ali jedna mi ode u previse sivu, druga u zlatnu, treca u belu, cetvrta u zutu...
Kada jednom u 100god odem kod frizera odem bas zbog tog keratinskog pakovanja i masaze glave. Nisam se ni setila da pogledam sta koristi od farbi ali sledeci put hocu.

Ako neka od vas zna neku lepu nijanse plave bilo kog proizvidjaca...:ceka:
Ja sam pre 100god koristila Loreal exelance ili tako nesto pa jos imala ra farba neki 3d, 4d sta god...te nijanse su se sjajile doslovno.
Ove i ne farbaju dobro u svetlije plavo, iako su profesionalne farbe. Pre su za nešto tamnije nijanse, nemaju baš ni širok dijapazon nijansi. Ali su farbe stvarno extra.
Revlon su takođe dobre farbe, malo su skuplje. Ali nzm kakav im je izbor svetlijih farbi. Verovatno sličan kao i sa ovim što sam slikala.

Poslednja izmena:
Ako neka od vas zna neku lepu nijanse plave bilo kog proizvidjaca...:ceka:
Ja sam pre 100god koristila Loreal exelance ili tako nesto pa jos imala ra farba neki 3d, 4d sta god...te nijanse su se sjajile doslovno.
Stvarno ne znam, ja 1x godišnje uradim pramenove plave - šta oni stavljaju - nemam ideju. Posle farbam to što raste običnom farbom jer sam kestenjasta i sve se to lepo stopi, a volim nijanse. Sada sam baš ubola super nijansu.

Ja sam sa 14 počela da sedim ali sam tek nesto pre 30-ih počela da se farbam. Tako da... farbanje mi je mučno, farbam se u svoju prirodnu boju - nijansu tamnije ali mi je nekako rano da budem seda. Jos par godina.

Back