proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
bela jaja su već nestala sa rafova 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo!Pogledajte prilog 914816
,,,rano jutarnja prvo ofarbana uskrsna jaja,,,
Bravo!
Baba mog muža je uvek farbala četvrtkom. Baš si me fino podsetio...
ti si snajka za primerMislim da je dosta do tradicije, kako smo zapamtili od starijih. Moja mama je znala i subotom da farba, jer je uvek radila petkom. Ja farbam petkom, tako se farba oduvek u kući u kojoj živim, pa sam prihvatila. Mada umem i subotom, ako radim neki dekupaž ili tako nešto...
Ne provociraj, nije lepo.ti si snajka za primer
elem, nije greška ni četvrtak ni petak a ni subota![]()

Lunjalice, prelepa su!U Mkd se farbaju jaja ili na Veliki Cetvrtak ili na Veliku Subotu.
Ja sam danas bila vredna!
Pogledajte prilog 915161
I ne bas pametna!
Pogledajte prilog 915162
Ja farbam jaja ili klasicno kuvana sa varzivom (ova crvena) ili na pari, ova sarena. Na kraju ih samo premazem uljem, odmah nakon vadjenja iz serpe/mrezice. Tako mi najlakse i najbrze. I najlepse.
Evo neki video link:
Volim sto se saraju sama, i uvek su drugacija, i prelepa.Lunjalice, prelepa su!![]()
super je to farbanje na pari i lepo su ti se ofarbala jaja..U Mkd se farbaju jaja ili na Veliki Cetvrtak ili na Veliku Subotu.
Ja sam danas bila vredna!
Pogledajte prilog 915161
I ne bas pametna!
Pogledajte prilog 915162
Ja farbam jaja ili klasicno kuvana sa varzivom (ova crvena) ili na pari, ova sarena. Na kraju ih samo premazem uljem, odmah nakon vadjenja iz serpe/mrezice. Tako mi najlakse i najbrze. I najlepse.
Evo neki video link:
Hvala ti, Nina.super je to farbanje na pari i lepo su ti se ofarbala jaja..
obavezno ih slikaj za takmicenje
onako kako ti umes da skockas fotkicuHvala ti, Nina.![]()

Za prepeličija obične boje, kuvala 3 minuta.
A znam, to @mina68 radi.Za prepeličija obične boje, kuvala 3 minuta.
A ova druga skuvala, prohladila pa umotala u krep parire potopljene u sirćetu i posle pola sata odmotala pa namazala mašću. Ima na yt uputstvo.
Jel si radila ili planiraš?
U stvari sam ćerki dala rukavice i komadiće papira pa su zato boje malo neuklopljene. Ali ova crna su baš dobro ispala što se ne vidi na slici.A znam, to @mina68 radi.
Prelepa, nikad ne bih pogodila da je sa krepom.
Meni se baš sviđa kako su ispala. A crno možeš ponovo da slikaš, ako si raspoložena.U stvari sam ćerki dala rukavice i komadiće papira pa su zato boje malo neuklopljene. Ali ova crna su baš dobro ispala što se ne vidi na slici.