proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
jel može recept, uputstvo za farbanje jaja i krep papir??Рекла сам ти, што више боја и јаче боје, да се лепо измеша...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel može recept, uputstvo za farbanje jaja i krep papir??Рекла сам ти, што више боја и јаче боје, да се лепо измеша...

Протресите, и ја већ замишљам кајгануFARBANJE JAJA PIRINČEM: Najjednostavnija, a najlepša tehnika bojenja! (VIDEO)
![]()
Pronašli smo odličnu ideju za farbanje jaja. Osim što daje zanimljivu šaru, ova metoda je vrlo jednostavna i brza za izvođenje.
Potrebno vam je:
- Pirinač
- Tečna boja za jaja
- Nekoliko plastičnih čaša
- Tanjir
![]()
Postupak:
Razdelite pirinač u nekoliko čaša. U svaku stavite i nekoliko kapi boje i izmešajte. Nakon toga ubacite jaje u željenu boju, poklopite drugom čašom ili tanjirom i protresite.
Možete ih farbati u jednu boju ili mešati 2 ili 3, za zanimljiviju šaru.
Savet: Pre farbanja na ovaj način, izbelite jaja kako bi se boja lakše "uhvatila".

Što tako? Pa i ja sam izbeljivala. Ne da su se lomila posle, čim ih pogledaš. Biće da sam preterala sa izbeljivanjem...![]()
Ја избељујем само за жуту боју. Волим светло жуту на ускршњим јајима да видим између осталих боја. А без избељивања није тако лепо жута.Исто. Буквално сам терала укућане да не дишу у близини јаја, хаххаахах.
Макс. 20-ак комада.Е, а колико комада фарбате обично?

Da, sve te pastelne boje su najlepše na belim jajima. Ja svake godine planiram ta pastelna, ali nekako ih nikad ne ofarbam tako.Ја избељујем само за жуту боју. Волим светло жуту на ускршњим јајима да видим између осталих боја. А без избељивања није тако лепо жута.
Буду баш лепа кад се тако шарају.Baš su lepa!
Ja nekako to sa čarapom samo u lukovinu, ne znam ni sama zašto.