peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.916
Sjećam se epizode

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjećam se epizode

Traje veza i sa mojim neuspješnim pikovima, a ne da neće sa prvim zvijezdama.ja bih se suzdržao od sportske prognoze – ali moram da vas pitam pratite li i u playoffu svoje igrače, traje li još uvek između vas ona neponovljiva tajna veza, padne li vam krajičak pogleda baš na njihov stat line?
Rekao je meni Silver prije naseg drafta "Iznad svega si dobar momak. Samo se drzi Rendla, nemam puno kredita pa te pozdravljam..pozz Ligija, neka uzme Oubre-a"@loopi ko nema prednost domaćeg terena ima pravo da se ljuti, ali ako uzmemo da je ovo tačno – da liga zaista želi da vidi knickse u doigravanju po svaku cenu – možda postaje jasnije otkud randle i barrett s onakvim ludačkim učinkom.
Sisa ćelava.Rekao je meni Silver prije naseg drafta "Iznad svega si dobar momak. Samo se drzi Rendla, nemam puno kredita pa te pozdravljam..pozz Ligija, neka uzme Oubre-a"
аввв, му вворк хере ис доне. <3Sisa ćelava.
Philadelphia 76ers vs. Atlanta Hawks 4:1Philadelphia 76ers vs. Washington Wizards 4:0
Brooklyn Nets vs. Boston Celtics 4:1
Milwaukee Bucks vs. Miami Heat 4:2
New York Knicks vs. Atlanta Hawks 3:4
Utah Jazz vs. Memphis Grizzlies 4:0
Phoenix Suns vs. No. 7 LA Lakers 2:4
Denver Nuggets vs. Portland Trail Blazers 4:3
LA Clippers vs. Dallas Mavericks 4:1

brate, prava je šteta što smo našu fantasy sezonu završili pre ove ludnice od doigravanjaPhiladelphia 76ers vs. Atlanta Hawks 4:1
Brooklyn Nets vs. Milwaukee Bucks 3:4
Utah Jazz vs. LA Clippers 4:2
Denver Nuggets vs. Phoenix Suns 4:3
Ovako sam prognozirao, malo je reći da sam zasrao
To me ne sprečava da kenjam i dalje.
Milwaukee Bucks vs. Atlanta Hawks 4:2
Phoenix Suns vs. LA Clippers 4:3

Mislim da je zaslužio!@peti ligament, hoće li na kraju moćni mikal bridges da podigne šampionski trofej?
dogodine u phoenixu...Mislim da je zaslužio!

ekipo, vidim da sezona startuje 19. oktobra. kad bi beše trebalo da odradimo draft, para dana pre toga? hoćemo li da se prebrojavamo uskoro?
nestrpljiv sam...
Treba nešto da potvrdimo tamo ili se podrazumeva da nastavljamo?