peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.912
Sjećam se epizode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjećam se epizode
Traje veza i sa mojim neuspješnim pikovima, a ne da neće sa prvim zvijezdama.ja bih se suzdržao od sportske prognoze – ali moram da vas pitam pratite li i u playoffu svoje igrače, traje li još uvek između vas ona neponovljiva tajna veza, padne li vam krajičak pogleda baš na njihov stat line?![]()
Rekao je meni Silver prije naseg drafta "Iznad svega si dobar momak. Samo se drzi Rendla, nemam puno kredita pa te pozdravljam..pozz Ligija, neka uzme Oubre-a"@loopi ko nema prednost domaćeg terena ima pravo da se ljuti, ali ako uzmemo da je ovo tačno – da liga zaista želi da vidi knickse u doigravanju po svaku cenu – možda postaje jasnije otkud randle i barrett s onakvim ludačkim učinkom.![]()
Sisa ćelava.Rekao je meni Silver prije naseg drafta "Iznad svega si dobar momak. Samo se drzi Rendla, nemam puno kredita pa te pozdravljam..pozz Ligija, neka uzme Oubre-a"
аввв, му вворк хере ис доне. <3Sisa ćelava.
Philadelphia 76ers vs. Atlanta Hawks 4:1Philadelphia 76ers vs. Washington Wizards 4:0
Brooklyn Nets vs. Boston Celtics 4:1
Milwaukee Bucks vs. Miami Heat 4:2
New York Knicks vs. Atlanta Hawks 3:4
Utah Jazz vs. Memphis Grizzlies 4:0
Phoenix Suns vs. No. 7 LA Lakers 2:4
Denver Nuggets vs. Portland Trail Blazers 4:3
LA Clippers vs. Dallas Mavericks 4:1

brate, prava je šteta što smo našu fantasy sezonu završili pre ove ludnice od doigravanjaPhiladelphia 76ers vs. Atlanta Hawks 4:1
Brooklyn Nets vs. Milwaukee Bucks 3:4
Utah Jazz vs. LA Clippers 4:2
Denver Nuggets vs. Phoenix Suns 4:3
Ovako sam prognozirao, malo je reći da sam zasrao
To me ne sprečava da kenjam i dalje.
Milwaukee Bucks vs. Atlanta Hawks 4:2
Phoenix Suns vs. LA Clippers 4:3

Mislim da je zaslužio!@peti ligament, hoće li na kraju moćni mikal bridges da podigne šampionski trofej?![]()
dogodine u phoenixu...Mislim da je zaslužio!

ekipo, vidim da sezona startuje 19. oktobra. kad bi beše trebalo da odradimo draft, para dana pre toga? hoćemo li da se prebrojavamo uskoro?
nestrpljiv sam...![]()
Treba nešto da potvrdimo tamo ili se podrazumeva da nastavljamo?