peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.903
Tebe kad krene, baš krene!Pa radije bih da izgubim od šampiona, lakše bih podneo poraz![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe kad krene, baš krene!Pa radije bih da izgubim od šampiona, lakše bih podneo poraz![]()
Ispravno se kaze - biraj Rendla i zdravo.pokazali da je draft bitan, da nije samo biraj prvog sledećeg i zdravo.
Jos im je hladno.Jesu li ti pričali tvoji kako je u podrumu?
Jer su se uslovi dodatno pogoršali.
Ma vidjećeš, šta.
Јавите да л да скаутујем бејзбол играче.Šta sad raditi do oktobra lol
Ма јок. Јес да је један мање за следећу сезону, ал видећу ја са оним ликом што се интересовао... Замениће те већ неко.Zvao me Ligi za vikend u lov. Ljutite li se da ja to ne prihvatim??
Stavite mi Rendlovu sliku i neka Kajri baci onu zalfiju preko mene, neka zamirise to malo.Ма јок. Јес да је један мање за следећу сезону, ал видећу ја са оним ликом што се интересовао... Замениће те већ неко.
Било је лепо познавати те.
Zvao me Ligi za vikend u lov. Ljutite li se da ja to ne prihvatim??
Hvala hvala. Igra je bila perfektna, svi smo manje vise prosli kroz iste situacije i probleme.. moja ekipa na kraju su vise "Neznani junaci", vise od polovine ne znam uopste.. ja se boze zdravlja prijavljujem odmah da vam svima dam revans sledece sezone, ali i da probam da odbranim titulu..prosao sam golgotu ove nedelje ali nekako me pogledase ovi procenti.. malo mi je bezveze sto imamo paran broj kategorija pa u playoffu mora da odluce stvari iz regularnog dijela sezone, vise bih volio da ili skinemo ili dodamo jednu kategoriju, tako da uvijek mora neko biti bolji..
Komesara ne bih mijenjao, na takvim dinastijama je izgradjena NBA liga.
30 transakcija
1IL
Neparan broj kategorija
Kraj da bude 3 sedmice prije kraja regularnog NBA dijela. To bi maksimalno uozbiljilo takmicenje. To su moji predlozi, sve da nijedan ne bude prihvacen, tu sam za sl. sezonu.
@peti ligament, ако треба неки савет...
Око уклањања леша, не око кошарке, ово друго не знам, хехе.
Imam osjecaj da si trepnuo 2 puta na kraju, tako da si me ubijedio..1 IL bi bio sigurno, ove godine zbog korone sam ubacio dva.
Manje transakcija bih podržao. Koliko manje, to možemo da se dogovorimo.
Što se tiče neparnog broja kategorija... šta znam, ja mislim da paran broj unosi dodatnu dramu u plejofu, zbog tajbrejkera. Time se i dodatno vrednuje učinak u regularnom delu sezone, da ne bude da je totalno nebitan čim počne plejof, nego eto, bude i važno ko je bio bolji i tad... daje se podsticaj igračima da igraju što bolje mogu i jure što bolji plasman.
a frka batoZvao me Ligi za vikend u lov. Ljutite li se da ja to ne prihvatim??

Zvao me Ligi za vikend u lov. Ljutite li se da ja to ne prihvatim??
Uh uhDobar. Samo patike da mi nadjete.