Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@loopi, šta je ovo, opet neka žurkica? je l si pozvan? :mrgreen:

Prilozi

• kyrie.jpg
    kyrie.jpg
    83,6 KB · Pregleda: 10
Kako vam se cine ovi trejdovi juce.. meni Wright od startera ode medju rezerve u Sakramento. Ima jos igraca iz fantazija koji su promijenili, bice interesantno..
kod mene „ista meta – isto odstojanje“ što se trejdova tiče.

ali sviđa mi se što je bjelica završio u majamiju, kao i oladipo, sad su mi još gotivnija ekipa. vučević u bullsima je baš zanimljiv potez, a on je već toliko konstantan igrač da strki nema razloga da brine za njegov učinak – štaviše, sad kad je playoff postao realna motivacija verovatno će da gruva još jače; to eventualno može da smanji lavinove brojke, ali ko zna... i slažem se s ligijem da gordon i mcgee baš i nisu neki x faktor, denver je morao malo više da se potrudi oko pojačanja. a orlando je, izgleda, izabrao dobrovoljno izgnanstvo na neko vreme.

ali meni je hit kako se nasi odnose prema onoj situaciji.
ocekujem da ljudi odavde pokrenu i peticiju da se utakmica sluzbeni registruje sa 2:3 za portugal.

koliko puta smo bili osteceni..setimo se mozda i najdrasticnijeg primera

https://www.ekspres.net/sport/prvi-...enal-na-svetskom-prvenstvi-var-me-nije-ubedio

red je bio i da neko bude ostecen na nasu vodenicu
pošto smo već na košarkaškom delu foruma, možemo i ovako da gledamo na stvari (svaka čast onome ko se setio):

Prilozi

• tunčeri.jpeg
    tunčeri.jpeg
    115,4 KB · Pregleda: 11
crowder je upravo šutirao 0/9 iz igre. lopta je baš nešto bila vruća večeras, je li momče, ko da ti ju je stefan mitrović izbijao nogama iz ruku?!

@моћна длакава стрвина se zbog toga približila na čitavih .001 fg% razlike. a pošto je u igri ostavila samo jokića, verovatno će me lako prešišati i izjednačiti rezultat.

btw, sad sam baš bacio pogled na naš prethodni meč (5–5): zanimljivo je da se, gledajući po kategorijama, bukvalno obrnula situacija: ja dobijam koševe, poene i asistencije, ti ukradene, izgubljene i skokove.

Oces da ti dam Irvinga. On sutira dobro. Doduse, rijetko igra. Uzeo bih Craudera rado. Pa nije Mocna bezveze, vidis da baca neku magiju. A meni treba takav igrac kao Krauder, slabog suta a da je uporan u pokusajima.

U subotu sam zaboravio da mu ubacim Derika Vajta, ali srećom to ništa ne bi promenilo, tako da sam pošteno zaradio nerešeno.

Ok, najbolji igrač i potencijalni MVP lige mu nije igrao, bat stil...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back