Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bukvalno, gledam mu sad brojke iz ovog kola, ludilo.

Ako nešto nisam prevideo, u 7 kategorija je bio najboji. Najviše poena, fgm, asistencija i ukradenih, najbolji procenat šuta, ubedljivo najviše skokova i deli prvo mesto u blokadama sa akrobatom.
Bice bjezanije od bota pred poslednje kolo, onaj moj potez sa Beretom ce se potpuno zaboraviti. Bukvalno nema nikakvog pravila, ja sam ovo kolo jedino mogao da pobijedim Taba. Bot bi me deklasirao. A i jos poneki.

Poslednja izmena:
Bukvalno, gledam mu sad brojke iz ovog kola, ludilo.

Ako nešto nisam prevideo, u 7 kategorija je bio najboji. Najviše poena, fgm, asistencija i ukradenih, najbolji procenat šuta, ubedljivo najviše skokova i deli prvo mesto u blokadama sa akrobatom.

Prilozi

• dva jarana.jpg
    dva jarana.jpg
    72,6 KB · Pregleda: 8
bio si previše blag i zaštitnički nastrojen. a njemu je potrebna gvozdena samurajska disciplina, koju strki izgleda praktikuje među svojim igračkim kadrom. :mrgreen:
Не, ја само закмечим.
А они су у фазону људи дај да играмо пре него што ђевојка пусти своје крволочне хормоне на нас нежне лабудове.

Mslm ok je ako nećeš, ali se to kaže neću a ne ne mogu. Kao što rekoh, men se ne tiče. Mada nešto sumnjam da bot ima kakve šanse u plejofu.

Mislim da sam snažno implicirao klipom da neću lol. Naravno da mogu, ali ne mogu da ga uklonim tek tako, nemam alat za to. Jedini način je da manipulišem njegovom ekipom u smislu da mu ostavim sve igrače na klupi i da tako nema nikakav učinak do kraja, al to onda ne bi bilo fer prema ljudima. Ako odlučim da uradim to počevši od ove nedelje pa do kraja regularnog dela, kako bismo se osigurali da ne uđe u plejof, Edmond, ja, ti, kumara i Lopi bi profitirali, jer treba još jednom da igramo protiv njega. Dobili bismo lagane pobede od 10-0. S druge strane, zadnje 3 nedelje su Džru, Strki i Tab izgubili od njega i prema njima ne bi bilo fer. Džru izgubi 8-2 i sad treba da gleda kako ga Edmond dobija 10-0 bez borbe, nije baš fora.

Kad smo odlučili da jedemo govna, poješćemo ih do kraja. Bot igra protiv svih regularno i pošteno, ako uđe u plejof i osvoji na kraju sa automatski draftovanim timom, bez ijedne transakcije, bez korišćenja IL-a, to će biti ultimativni dokaz koliki smo nemači pojma i niko neće ni zaslužiti titulu.

Mislim da ima fora tj alat, naleteo sam na tako nešto dok sam na početku gledao uputsva za fantasy, možda je jedna od onih espn može yahoo ne može doduše, videću ako nađem ponovo, ovo sa manipulacijom tima ne bi bilo fer prema bilo kome ko je igrao protiv bota pošteno (tj koga je odrao).

---

Ali stvarno smo očaj kad se zenta od bota, i nije toliko što ima hardena i emvpbida, nego što ga ukenjali i par kasnih pikova.

Nema fore. Ovo su alati koje komesar ima, kada je u pitanju upravljanje drugim timovima

Bez naslova.png

Opcija za uklanjanje tima je nedostupna kada počne sezona, mogu da izbacujem timove samo pre početka. Kada sezona počne, to je to. Mogu samo da im ovako menjam roster, uklanjam i dodajem igrače, menjam vejver prioritet ili da ih "zaključam", što u ovom slučaju isto nema smisla, pošto niko ionako ne upravlja ekipom.

samo da pitam, je l moguće da blejač iz đakuzija ne zna za injury listu? mitchell robinson nije video parket evo ima, brat bratu, duže od mesec dana, a sve vreme mu tamo greje onu običnu klupu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back