- Poruka
- 132.144
to ti kazem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma jok, nepravda je kad te mozak nagovori da cuvas 9:1. Ovo tvoje je super.
Да, то и Таб мисли.Ja da koristim start active players, nakrivio bi kapu...
Насекира се за све паре, мои ти.uvek kod mene neka zavrzlama ....
Nepoznanica dobijaš 6:4 il 7:3?Mecevi su krajnje izvjesni ove nedjelje, samo jos kod Taba i mene ima nekih nepoznanica..
Pa Lilard mi je kapiten, nekako mi žao da mi ne igra.Како то мислиш можда
Питам - како то мислиш можда ћеш да устанешPa Lilard mi je kapiten, nekako mi žao da mi ne igra.
Plus, ako u tom trenutku bude 8:2 za mene, tj. ostavljaju se procenti da se borim(o) oko njih, Lilard lako može da presudi i na 9:1 i na 7:3.
Pa razmišljam se da mirno spavam dok kapiten rešava stvar.Питам - како то мислиш можда ћеш да устанеш
Vidim zaostaješ samo nekoliko banane, a to mi posebno upada u oči kada znam da je Kapela imao tripl dabl sa 10 blokadaI takooo, ode Vud, ode i Djurent, Tejtum se u nase selo iz banju ne vraca, sinDragan Marej poc`o se drogira.

Sad mi dodje da bencujem nekoga, da sacuvam ovo tvoje vodjstvo.. pa nek ide zivot.. imam 9 igraca manje ovo kolo i jos TO mogu da izgubim..Sad mogu mirno na spavanje sa slikom kako vodim u meču, samo da bih izjutra kad pogledam rezultate poznao svog unutrašnjeg taba
"Ne brinite, puska je zakocena"Nepoznanica dobijaš 6:4 il 7:3?
Ili da kažemo imam 9 mečeva više, gubim u koševima i skokovima. Jedino da se nadam da će u poslednjoj četvrtini preostali tvoji da se ispromašuju pa izvučem nerešeno, šteta što moram poć na posao a ne mogu da ispratim utakmicu do kraja.Sad mi dodje da bencujem nekoga, da sacuvam ovo tvoje vodjstvo.. pa nek ide zivot.. imam 9 igraca manje ovo kolo i jos TO mogu da izgubim..
Slobodno nisi trebao da brines.. Pa to sam ja : )Ili da kažemo imam 9 mečeva više, gubim u koševima i skokovima. Jedino da se nadam da će u poslednjoj četvrtini preostali tvoji da se ispromašuju pa izvučem nerešeno, šteta što moram poć na posao a ne mogu da ispratim utakmicu do kraja.
Не, мајке ми, ово ми је непроцењиво.