loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Daleko od toga da se posprdavam, ali..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
How bizarre?"Обећавам да нећу завршити у ковчегу поред маме".
Што ме подсети... Хеј, @peti ligament ...how bizarre?
So... Maybe?How bizarre?
How bizarre.
Isti broj pobjeda, on manje poraza (2 neriješena)Па ниси, како? : )

Како, батице?Isti broj pobjeda, on manje poraza (2 neriješena)![]()

Ја да сам на твом месту поновила бих мим, подвукла шта је написано и написала "Ок... Лет тхат синк ин."Ja reko' možda nisam bio dovoljno precizan![]()
Samo prema dobrim ljudima.Ја да сам на твом месту поновила бих мим, подвукла шта је написано и написала "Ок... Лет тхат синк ин."
Али ти си добар човек.
sad sam se i ja nasukao... baš sranje pravilo. sinoć mi igrali i adebayo i morant (i to sa finim učinkom), a tek sam u toku dana – jer fantasy ipak (još) nije zaslužio moje subotnje jutarnje bdenje radi provere dve informacije, jbg – skontao da im je skinuta INJ-etiketa i da su postali su „questionable“, tj. da postoji mogućnost da će da zaigraju. tad je već bilo prekasno da ih ubacim u tim. ok, ponadao sam se da treneri neće da rizikuju, da će da ih puste da odmaraju još malo, ali jok. sva sreća da je edmondu ovo ubedljivo najgore kolo, pa se provlačim i bez svojih top pikova.Da.
Znači da svima bude jasno... ako imate igrača na IL, pa u toku dana (posle 9 ujutru) saznate da će igrati kasnije večeras, ne možete odmah da oslobodite mesto u startnoj postavi i ubacite ga te iste večeri, do momenta početka utakmice, kao što možete igrača koji vam je na BN. Ta izmena postave će važiti tek sledeći dan.
nešto u stilu mj-a: osvojio sam sve, dao sam se sve za ovaj grad, idem na bejzbol.Jedva cekam sledecu vijest o Taunsu. Bice tipa: Kosarka mi vise nije vazna, uvijek sam volio skijanje.