Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedne godine u ovoj drugoj ligi (16 igrača te godine) sam počeo užasno, tipa pobeda i 7 poraza u prvih 8 nedelja. Dosta povreda, loša igra, nesrećne okolnosti, sve što je moglo da me snađe me je snašlo.

Na kraju sam se ušunjo u plejof kao osmi, bukvalno u zadnjem kolu, prošao prvu rundu, umalo i drugu. Triput sam osvajao tu ligu, al na tu sezonu sam najviše ponosan.
Ovo malo zajebavas Ligija, je li?

Ma smorilo me je cimanje i citava sezona kako je krenula.
Jbmga ako treba non stop da gledam ko se povredio, ko zakacio koronu, kapiram svima je tako. Ali sad me vec smara. Dodatan niz ludih obrta, ala Barton, Bertans, Hild, Mihaljuk, Lamelo me dodatno iritira. Jedno vreme igram bez oba prva pika, treci se vuce po terenu, blah, malo cu da pauziram da im dam slobode lol

Ma smorilo me je cimanje i citava sezona kako je krenula.
Jbmga ako treba non stop da gledam ko se povredio, ko zakacio koronu, kapiram svima je tako. Ali sad me vec smara. Dodatan niz ludih obrta, ala Barton, Bertans, Hild, Mihaljuk, Lamelo me dodatno iritira. Jedno vreme igram bez oba prva pika, treci se vuce po terenu, blah, malo cu da pauziram da im dam slobode lol

B92: Haos u NBA – još zaraženih http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2021&mm=01&dd=14&nav_id=1795462

Za sad neće. Ideja je da malo zategnu igračima lanac, dali su im dosta lufta, maltene ih nisu kontrolisali, to će mislim sad pokušati da isprave, zajedno sa novim merama.

Možda počnu da ih udaraju po džepu, ko NFL.

Nije mi bilo najjasnije ovo oko povratka igrača sa INJ liste u ekipu, ali koliko vidim Harris više nije INJ, ali svakako ga ne mogu ubaciti u ekipu za meč koji uskoro počinje (maloprije su mu i skinuli INJ tag).

Nije mi bilo najjasnije ovo oko povratka igrača sa INJ liste u ekipu, ali koliko vidim Harris više nije INJ, ali svakako ga ne mogu ubaciti u ekipu za meč koji uskoro počinje (maloprije su mu i skinuli INJ tag).
nisam baš siguran, jer jbg još nisam bio u prilici da svoje ranjenike vratim na bojno polje, ali kad sam danas pokušao da prošvercujem adebaya (inj) u igru – šta znam, rekoh, te vesti i statusi nisu sto posto pouzdani – aplikacija je tražila da prvo izbacim nekog iz aktivnog sastava. na kraju ga nisam dirao, mukicu, eto nije ni zaigrao, ali pretpostavljam da najpre moraš da napraviš prostora u timu kako bi vratio nekoga od povređenih.

objasniće nam sutra sve drug komesar. ili onaj drugi komesar.

Poslednja izmena:
Осећам како гориш бесом хиљаду сунаца.
4583859.jpg

Nego, možda i ispadne dobro na kraju, jer sam na osnovu najave da Harris igra, a da i dalje ima INJ tag, pokupio T.J. Warrena da zauzme njegovo mjesto na INJ listi.
Neka ga, neka bleji tamo, možda i upadne u ekipu ako se sve, ali baš sve moguće, kockice slože :mrgreen:

4583859.jpg

Nego, možda i ispadne dobro na kraju, jer sam na osnovu najave da Harris igra, a da i dalje ima INJ tag, pokupio T.J. Warrena da zauzme njegovo mjesto na INJ listi.
Neka ga, neka bleji tamo, možda i upadne u ekipu ako se sve, ali baš sve moguće, kockice slože :mrgreen:
Омиљени цитат Брик Топа:
Do you know what "nemesis" means?
A righteous infliction of retribution, manifested by an appropriate agent. In this case personified by an 'orrible cunt - me.

Табе, тебе гледам.

Ako si izbacio igrača iz rostera i ubacio Harisa na odgovarajuću poziciju pre 1 kad je počela utakmica, onda ne znam šta je u pitanju.

10:30 PM
- Garland i Harris su mi na INJ listi.
- Izbacam Theisa (GTD, prvih 11) i ubacam na njegovo mjesto T.J. Warrena (INJ).
- Stavljam T.J. Warrena na INJ listu umjesto Harrisa, ali sada imam 3 igrača na INJ listi, a Theis je još u ekipi za četvrtak (doduše nema utakmicu :mrgreen:).

Već tu sam mogao shvatiti da se Harris može registrovati tek za sledeću utakmicu, ali reko' da sačekam da Harrisu maknu INJ tag.

11:30 PM
- Harris gubi INJ tag i postaje healthy.
- Izbacam Hilla iz ekipe, stavljam Harrisa na njegovo mjesto. 2 INJ igrača + 12 igrača, Harris se i dalje računa tek od petka.
- Ubacam Jonesa, čisto da popunim 13 igrača.

10:30 PM
- Garland i Harris su mi na INJ listi.
- Izbacam Theisa (GTD, prvih 11) i ubacam na njegovo mjesto T.J. Warrena (INJ).
- Stavljam T.J. Warrena na INJ listu umjesto Harrisa, ali sada imam 3 igrača na INJ listi, a Theis je još u ekipi za četvrtak (doduše nema utakmicu :mrgreen:).

Već tu sam mogao shvatiti da se Harris može registrovati tek za sledeću utakmicu, ali reko' da sačekam da Harrisu maknu INJ tag.

11:30 PM
- Harris gubi INJ tag i postaje healty.
- Izbacam Hilla iz ekipe, stavljam Harrisa na njegovo mjesto. 2 INJ igrača + 12 igrača, Harris se i dalje računa tek od petka.
- Ubacam Jonesa, čisto da popunim 13 igrača.

Aha, kapiram. Sad vidim da ti je Tajs opet bio u postavi sinoć.

To je dakle isti sistem kao regularna transakcija, što ima smisla. Ti moraš da izbaciš nekog iz rostera, nije kao obična izmena sa klupe u prvu postavu. Izbacivanje tog igrača se gleda kao transakcija i računa od sutradan.

To je dakle isti sistem kao regularna transakcija, što ima smisla. Ti moraš da izbaciš nekog iz rostera, nije kao obična izmena sa klupe u prvu postavu. Izbacivanje tog igrača se gleda kao transakcija i računa od sutradan.
Čisto da se ima na umu da ne mora čovjek da brine oko toga hoće li sat prije utakmice igrač dobiti dozvolu da igra, tj. ili si ga do 9 h stavio da igra, ili nisi, nema dalje dileme.

I da, stvarno ima logike, tehnički gledano INJ lista nije tvoja ekipa, već FA lista samo za tebe :D

Čisto da se ima na umu da ne mora čovjek da brine oko toga hoće li sat prije utakmice igrač dobiti dozvolu da igra, tj. ili si ga do 9 h stavio da igra, ili nisi, nema dalje dileme.

Da.

Znači da svima bude jasno... ako imate igrača na IL, pa u toku dana (posle 9 ujutru) saznate da će igrati kasnije večeras, ne možete odmah da oslobodite mesto u startnoj postavi i ubacite ga te iste večeri, do momenta početka utakmice, kao što možete igrača koji vam je na BN. Ta izmena postave će važiti tek sledeći dan.

Da.

Znači da svima bude jasno... ako imate igrača na IL, pa u toku dana (posle 9 ujutru) saznate da će igrati kasnije večeras, ne možete odmah da oslobodite mesto u startnoj postavi i ubacite ga te iste večeri, do momenta početka utakmice, kao što možete igrača koji vam je na BN. Ta izmena postave će važiti tek sledeći dan.
Ali evo dodatak, ako već imate 3 INJ igrača u ekipi, tj. 2 na INJ listi, a jednog negdje u rosteru, možete da šaltate i posle 9.
Strki je to sad odradila, i vidim da joj se Markanen računa za večeras.

Bitno je da se ne radi drop player, to je sve.

Ali evo dodatak, ako već imate 3 INJ igrača u ekipi, tj. 2 na INJ listi, a jednog negdje u rosteru, možete da šaltate i posle 9.
Strki je to sad odradila, i vidim da joj se Markanen računa za večeras.

Bitno je da se ne radi drop player, to je sve.
Да, управо сам то писала. Мени рачунају Марканена, сад проверих.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back