моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.632
Неко би рекао да је врло непријатно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gif pakaoУпала сам у посебан круг пакла данас.

Упала сам у посебан круг пакла данас.

Ja već gledam protiv koga sam sledeće kolo, vidi lupi, dakle ništa, pa idu akrobata, državni posao to onaj strkin neforumaš? i oni će da me pobede, zatim tab koga će da ukenja, pa strki da se oraspoloži jer nekog dere i tako, meni i dalje zabavno, važno je učestvovati, zabijam igle u lutkice mojih igračaVazda mi Lilard i Badi GTD bili, ako će igrati kao što su sinoć![]()
Не, државни посао је други Јован.Ja već gledam protiv koga sam sledeće kolo, vidi lupi, dakle ništa, pa idu akrobata, državni posao to onaj strkin neforumaš? i oni će da me pobede, zatim tab koga će da ukenja, pa strki da se oraspoloži jer nekog dere i tako, meni i dalje zabavno, važno je učestvovati, zabijam igle u lutkice mojih igrača
Лаптоп никада, твоју главу већ...stri kad se vrati na forum i procita temu
![]()
povlacis se, a ja taman otvorio folder Tabstri kad se vrati na forum i procita temu
![]()
povlacis se, a ja taman otvorio folder Tab
necemo vise da maltretiramo ljude, neka ti bude.. ako mozes da me vratis na Pocetnika samo, bolje me sreca sluzila
Bruklin je Durentov tim, ne bih se oko njega previše sjekirao.Eno, otpustio sam Rusa, Bartona, Rubija i Takera. Ko hoce da se ovajdi, sad je prilika, izludece na keca.
Od Djurenta vise nema vajde, Harden ce mu pojesti loptu (i bukvalno, lik ko iz Etiopije da je stigo). Oladipo ce da se nadrka sto ga nisu poslali u Majami.
Uzeo klince, nek se igraju deca, pa da vam pravim guzvu.
Nadam se trejdu Irvinga i nekog meksickog kartela..Bruklin je Durentov tim, ne bih se oko njega previše sjekirao.
Irving možda i završi u nekom trejdu, ali i ako ostaje, Durent je i dalje prvi igrač ove ekipe.
Oladipo je trenutno u poslednjoj godini svog ugovora, a znamo da se tada grize![]()
Da i njih smori.Nadam se trejdu Irvinga i nekog meksickog kartela..
Ja sam se definitivno smorio. Namesticu tim i o'ladicu od Fantasyja, jbg.
Eno, otpustio sam Rusa, Bartona, Rubija i Takera. Ko hoce da se ovajdi, sad je prilika, izludece na keca.
Od Djurenta vise nema vajde, Harden ce mu pojesti loptu (i bukvalno, lik ko iz Etiopije da je stigo). Oladipo ce da se nadrka sto ga nisu poslali u Majami.
Uzeo klince, nek se igraju deca, pa da vam pravim guzvu.
Evo biraj od mene jednoga. Irvinga ne dam, on bi te otjerao sa foruma.Bravo Edmonde, cijelo odjeljenje te evo tješi.