Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
giphy.gif
giphy.gif

Vazda mi Lilard i Badi GTD bili, ako će igrati kao što su sinoć :mrgreen:
Ja već gledam protiv koga sam sledeće kolo, vidi lupi, dakle ništa, pa idu akrobata, državni posao to onaj strkin neforumaš? i oni će da me pobede, zatim tab koga će da ukenja, pa strki da se oraspoloži jer nekog dere i tako, meni i dalje zabavno, važno je učestvovati, zabijam igle u lutkice mojih igrača

Ja već gledam protiv koga sam sledeće kolo, vidi lupi, dakle ništa, pa idu akrobata, državni posao to onaj strkin neforumaš? i oni će da me pobede, zatim tab koga će da ukenja, pa strki da se oraspoloži jer nekog dere i tako, meni i dalje zabavno, važno je učestvovati, zabijam igle u lutkice mojih igrača
Не, државни посао је други Јован.

Eno, otpustio sam Rusa, Bartona, Rubija i Takera. Ko hoce da se ovajdi, sad je prilika, izludece na keca.

Od Djurenta vise nema vajde, Harden ce mu pojesti loptu (i bukvalno, lik ko iz Etiopije da je stigo). Oladipo ce da se nadrka sto ga nisu poslali u Majami.

Uzeo klince, nek se igraju deca, pa da vam pravim guzvu.

Eno, otpustio sam Rusa, Bartona, Rubija i Takera. Ko hoce da se ovajdi, sad je prilika, izludece na keca.

Od Djurenta vise nema vajde, Harden ce mu pojesti loptu (i bukvalno, lik ko iz Etiopije da je stigo). Oladipo ce da se nadrka sto ga nisu poslali u Majami.

Bruklin je Durentov tim, ne bih se oko njega previše sjekirao.
Irving možda i završi u nekom trejdu, ali i ako ostaje, Durent je i dalje prvi igrač ove ekipe.
Oladipo je trenutno u poslednjoj godini svog ugovora, a znamo da se tada grize :D

Ja sam se definitivno smorio. Namesticu tim i o'ladicu od Fantasyja, jbg.

Rano ti je za defetizam lol. tek je četvrta nedelja, ima još 13.

Jedne godine u ovoj drugoj ligi (16 igrača te godine) sam počeo užasno, tipa pobeda i 7 poraza u prvih 8 nedelja. Dosta povreda, loša igra, nesrećne okolnosti, sve što je moglo da me snađe me je snašlo.

Na kraju sam se ušunjo u plejof kao osmi, bukvalno u zadnjem kolu, prošao prvu rundu, umalo i drugu. Triput sam osvajao tu ligu, al na tu sezonu sam najviše ponosan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back